Cena tetování?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
shadowbabe
15.1.23 16:04

Dobrý den Mařenko, ráda bych si od Vás nechala udělat tetování. Chtěla bych požádat o informaci, jak zhruba cenově by se pohybovalo toto… tě pic Miluna :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.1.23 16:43
@shadowbabe píše:
Dobrý den Mařenko, ráda bych si od Vás nechala udělat tetování. Chtěla bych požádat o informaci, jak zhruba cenově by se pohybovalo toto… tě pic Miluna :mavam:

Nefunguje po emailu, jen telefonicky. :) Jinak hodim si bokem cca 3tis, a uvidime. :)

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
15.1.23 17:08
@Anonymní píše:
Nefunguje po emailu, jen telefonicky. :) Jinak hodim si bokem cca 3tis, a uvidime. :)

Tož zavolej, já se taky zhruba ptala, ať mám s sebou dost cash :kytka:

• Citovat
  • Upravit
72725
15.1.23 17:09
@Anonymní píše:
To právě u tohohle studia neni.. :think: ze by se platila zaloha.

Divné :think: ale tak se prostě domluv tam, na tom není nic těžkého. stačí poslat motiv nebo cca predstavu a oni ti řeknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
15.1.23 17:27
@Anonymní píše:
Nefunguje po emailu, jen telefonicky. :) Jinak hodim si bokem cca 3tis, a uvidime. :)

a to nema nejaky konzultace? znamej je tater, a teda kazdy tyden ma konzultace, ze kdo ma zajem o tetovani, zajde na konzultace, to znamena, ze proberou co by chtel, cenu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.23 17:33
@a12 píše:
a to nema nejaky konzultace? znamej je tater, a teda kazdy tyden ma konzultace, ze kdo ma zajem o tetovani, zajde na konzultace, to znamena, ze proberou co by chtel, cenu atd.

To vis ze ma, jen mi to prislo zbytecny. Vetsinou tetuje hned bez konzultace. :nevim: Sestra tam sla s tim ze chce predelat to co mela na lopatce, a rovnou vymyslely navrh. Jinak konzultace dela :)

• Citovat
  • Upravit
353
18.1.23 08:11

Já platila 1200,– před 4 lety cca
Záleží kde a u koho, teď jsem chtěla jít na jiné a už je to víc.
Zeptala bych se tatera, počáteční cenu ví a pak udělá cca odhad +-.
Jen to jen o komunikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61101
18.1.23 13:20
@Myšáková píše:
Já platila 1200,– před 4 lety cca
Záleží kde a u koho, teď jsem chtěla jít na jiné a už je to víc.
Zeptala bych se tatera, počáteční cenu ví a pak udělá cca odhad +-.
Jen to jen o komunikaci.

Ta ruka mi přijde trošku divná :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
18.1.23 13:34

@a12 detail :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
18.1.23 13:36
@a12 píše:
Ta ruka mi přijde trošku divná :oops:

Bych rekla, ze tady odpovídá cena kvalitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
30.10.23 19:02

Tetování - cena

Zdravím, už delší dobu uvažuji o tetování. Mám přibližnou představu, jak by mělo vypadat, líbí se mi květinové vzory, chtěla bych to na paži, ale zároveň, aby to nebylo něco, co má kdekdo, což je celkem těžké.
Nicméně moje otázka zní, kolik by asi tak stálo tetování viz. fotka? Řekněme, že něco takového bych si přála, co se týče barevnosti (sytosti) a velikosti. Zajímá mě přibližná cena, zatím žádné tetování nemám, manžel jen malé na prstu a tak nemám úplně představu. :)

Děkuji předem za každou reakci :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.10.23 19:31

Počítala bych tak 5 tisíc, ale je tam strašně faktoru, co můžou s cenou zahybat. Lokalita, rychlost toho tatera (většinou se platí od hodiny), materiál co používá, tvorba návrhu atd atd. Najdi si konkrétního tatera, kam bys chtěla jít a zeptej se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tajemnadama
30.10.23 20:03

U nas tak 10tis.

• Citovat
  • Upravit
754
30.10.23 22:47

@EmilyH99 5-8 tis bych řekla. Záleží zda je tatér profík nebo lajk z domu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
30.10.23 23:15

Před cca pěti lety 6 až 8 tisíc. Lokalita Praha. Aktuálně tak 10 tisíc. Všechny tři ceny se týkají mých konkrétních tetování u profesionálů, např. Bobek Tattoo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml