Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@annaei tak to mají asi celosvětové
To je fajn
. Tady je to na Prahu super cena
@smurfka píše:
Prostějov..jedlička 2m 300,–
Též bych se chtěla optat kde v Prostějově za tak parádní cenu?
@PavlaPir Tady taky a po vánocích máme slevu 375 kč na nákup v ikee
@snecek19 píše:
Též bych se chtěla optat kde v Prostějově za tak parádní cenu?
Nevím, co konkrétně má na mysli Smurfka, v Prostějově bývaly levnejší stromky, uprostřed Plumlovské, jak je ta zelenina a pak na konci Plumlovské v Rybářských potřebách, ale letos jsme ještě nekupovali…
@aneta Opi píše:
Nevím, co konkrétně má na mysli Smurfka, v Prostějově bývaly levnejší stromky, uprostřed Plumlovské, jak je ta zelenina a pak na konci Plumlovské v Rybářských potřebách, ale letos jsme ještě nekupovali…
Díky, budu to muset omrknout, u těch super hyper jsou ty ceny teda dost hrozné ![]()
@annaei tak to jsme ošizený
Tady dávají na poukázkovou kartu 250,–. Ale myslím, že tam nechám víc ![]()
Tuhle jsem narazila na odkaz - půjčovna vánočních stromků. Tvářilo se to sympaticky, ale ceny si nepamatuju a hledat se mi to nechce:-)))
No v Prostějově..máme to přímo od lesáků..přes kamarádku z Nové Dědiny..prostě je to bez té marže co si napakujou ti prodejci před obchodákama..je to přímo s lesních školek, takže prostě bez marží..mužu se zeptat konkrétně jestli je zájem..
Jinak pro okolí Prostějova je tu tip: Droždín doporučovala kamarádka, stromeček 160 kč jedno jakej a velikost taky jedno - jen si ho musíte vybrát a uřezát. Ale já tam osobně nebyla, tak nevim
Řevnice, krámek s ovocem a zeleninou na náměstí, jedle 590 za kus. Vypadaly cca dvoumetrové.
@smurfka píše:
No v Prostějově..máme to přímo od lesáků..přes kamarádku z Nové Dědiny..prostě je to bez té marže co si napakujou ti prodejci před obchodákama..je to přímo s lesních školek, takže prostě bez marží..mužu se zeptat konkrétně jestli je zájem..
Tak zní to zajímavě a to se dá i vybrat, nebo co mi dají to beru?
@hofka píše:
Tuhle jsem narazila na odkaz - půjčovna vánočních stromků. Tvářilo se to sympaticky, ale ceny si nepamatuju a hledat se mi to nechce:-)))
Ceny vím-500,–,je to z Libochovic, dovezou,odvezou.Max. doba zapůjčení je 14 dní, déle stromek nevydrží.
@snecek19 píše:
Tak zní to zajímavě a to se dá i vybrat, nebo co mi dají to beru?
mě to vybírala ta kamarádka..ale asi si člověk vybrat muže, protože nemají jen jedličky ale i jiné..smrky a tak..cena většinou stejná..kamarádce vybírala 3m jedličku a 350,–..