Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím byl jste dnes někdo v Tescu? Na co se slevy stahují? Je tam i oblečení? Děkuji L.
Ahojky, taky by me zajmalo o jakou slevu jde. Zaslechla jsem letmo reklamu v televizi a nwvim nic konkretniho a na strankach jsem nic nenasla
Já byla v tescu dneska dopo - ale teda v Praze - s tím, že si nakoupím plíny atd, ale ejhle, je tam jen cedulka s omluvou, že reklama neodpívá skutečnému zlevněnému zboží, tady měli zlevněny jen dudlíky a nějaké hajánky ![]()
@marty2010 A kde v Praze si byla?? Já se chystám zítra do Tesca na skalce a doufala jsem ve zlevněné Nutrilony ![]()
Byla jsem v Usti kde o nicem nevedi a v Decine nemaji o reklame vedi, ale netyka se pry plin, ubrousku… Takze niceho, co bezne nabizi.
Já taky viděla reklamu, mělo to platit od středy, ve středu jsem byla v brně v tescu a nebylo tam nic, ani u oblečení, ani u plínek, jen akce na jednu věc, jinak nic… ![]()
Jen nalakaji lidi reklamou, aby prisli..vzdyt oni pak neco koupi.uz vidim jak daji napr. pampersky za 100kc
Tak asi proto uz neni ta reklama v TV kdyz tam vlastne nic zlevnenyho na decka nemaji
Ale jinak by to bylo fajn - cgtela jsem nejaky jidla a kasicky ![]()
No tak dneska jsem tam byla a bylo tam jen pár blbostí v akci a to ještě úplně mimo dětské věci takže jsem naštvaná a koupila jsem jenom to nejnutnější a šla ![]()
V břeclavě v tescu měli 50%slevu na dětskou niveu nic víc…tak před 3týdnama měli v brně v tescu akci 50%na plíny hned jsem pobrala do zásoby, jen neměli naší velikost tak jsem vzala větší do budoucna. taky jsem to slyšela o té reklamě a nic ![]()
Půjdu to omrknout a dám vědět, kolem půlnoci se chystám jít nakoupit, ve dne to už díky lidem, co Vánoce slaví ani nejde, tak ještěže je to nonstop obchod:D