Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj maminky.
Chceme stihnout synovi (14m) koupit jeste ted k Vanocum sanky. Jenze nabidka je hrozne siroka a casu malo. Poradite, mate doma takove, se kterymi jste spokojeni?
Rada bych lehci a s operkou na zada. Cena nerozhoduje, plati babicky
.
Predem moc diky za zachranu.
J.
http://www.funkids.cz/…cm-lakovane/ máme tyhle, vozí s ena tom obě naše holky (4 a 2),ohrádku máme-dá se dokoupit. a doporučuju, když je roztlačuju z kopce tak s enemusim tolik ohyýbat ![]()
Taky máme podobné a spokojenost. Lehke tedy nejsou, ale jedou mnohem lip nez boby.
Mám taky klasický dřevěný s ohrádkou - ještě po mě.. Teď dělaj vychytanější kovový s přidělaným fusakem, ale jak jezděj nevím, my máme klasiku.. ![]()
@spiky01 Tak přesně tyto i z ohrádkou jsme teď koupili Aničce
Měli je v Makru, asi kolem 1000,–
Holky, díky, to je taková ta klasika,,, jsem těhotná, tak doufám, že je i s prcekm utáhnu
… Jen asi koupíme i tu ohrádku, aby nám nevypadl. Je spousta novinek, ale ráda bych slyšela názor maminek, co je mají, třeba z lehčích materiálů apod. Fusak máme super do kočáru, jen mi ještě řekněte, jak dlouho tak dítka vozíte, aby neprochladla? Max. asi hodinu, nebo víc?
Díky, J.
@Jasnenka79 To záleží na tobě a na naturelu dítěte.. Malá by mi tam asi dýl nevydržela, střídáme to s chůzí a řáděním.. Když nefičí a nesněží tak klidně dýl, spíš jak vydržíš ty ![]()
My máme kovové a nedám na ně dopustit
a jiné bych už nechtěla
jsou lehké, všude se s něma dostanem, a buď můžem tlačit (já radši, vidím na malou) a nebo táhnout ![]()
@Januliiik jeeee tak to je presne to co hledam! Diky moc za tip a prozradis mi kde je koupit?
Super, jak se tlaci vzadu…
Akorat jeste premyslim, jestli se tam vlezou deti 2 a jestli by se to predni dite melo ceho drzet…
Já s malou jsem se loni vlezla
držet se dá, ale není to tak pohodlné jako „staré dřevěné“ sáně.
koupili jsme v PL
Aha. Diky. Tak do Polska to uz asi nestihnu, ale treba je u nas jeste nekde sezenu. J.