Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Osobní zkušenost nemám, ale známý tam objednával tuším elektroniku a nadával, že mu dali nějaký výstavní kousek. Krabice přelepená izolepou, zboží zaprášený a poškrábaný… ![]()
Zkušenosti mám pouze výborné, nikdy jsem neměla jediný problém, ani teď z minulého týdne.
Jeeee, mam uplne tu samou zkusenost, dneska jsem si uz stezovala i na facebooku. Ze ctyr objednavek mame doma jednu. Dneska uz jsem musela i pres klientskou linku jednu objednavku zrusit, protoze pres to, ze mela tyden zpozdeni, nebyli schopni mi zarucit dodani do Vanoc.
Jeeee, mam uplne tu samou zkusenost, dneska jsem si uz stezovala i na facebooku. Ze ctyr objednavek mame doma jednu. Dneska uz jsem musela i pres klientskou linku jednu objednavku zrusit, protoze pres to, ze mela tyden zpozdeni, nebyli schopni mi zarucit dodani do Vanoc.
Ano mám. Objednala jsem si zboží, které mi přišlo rozbité. Hned jsem tam volala a paní mi řekla ať to pošlu zpět spolu s odstoupením od smlouvy. Takže jsem tak učinila a pak jsem nestačila zírat. Nejen že mi nevrátili náklady za poštu, ale musela jsem udělat novou objednávku tedy platit poštovné znova. Jasně, měla jsem to spíš reklamovat, ale postupovala jsem dle jejich rad
Takže nakonec mě věc nestála 200 kč, ale s celkem 3 poštovnými nějakých 460
a to jsem přeci já za nic nemohla! Ještě teď jsem naštvaná jak to píšu ![]()
Ahoj. Máme zkušenost jednu, asi rok starou. Objednávali jsme autosedačku, kterou jsme potřebovali do dvou týdnů (odjížděli jsme na dovolenou). Slíbili, že bude, že do týdne ji určitě pošlou. Neozvali se, nic nepřišlo, tak tam manžel volal (po 10 dnech od objednání) a dozvěděl se, že není a nebude
. Teď už vím, že když sedačku, tak jedině od Steeva
.
Tak já teda ted v pondělí objednávala chůvičky, co mají v akci a včera odpol jsem je měla doma. V pořádku, originál zabalené, takže si stěžovat nemůžu.
Jo a taky mě naštvali, protože jsem tam původně zadala osobní odběr, ale prodejnu jsme nenašli tak jsem tam volala, ať mi to tedy pošlou poštou a oni že ne, že si musím udělat opět novou objednávku ![]()
To mi ani neříkejte
mám udělanou objednávku, měla by dorazit v pondělí tak snad to bude v pořádku ![]()
Já jsem na mall.cz objednávala minulý týden poprvé, ale taky jsem nadávala jak špaček. Zboží tedy poslali obratem hned následující den (vybrala jsem si jen to, co měli skladem), ale jedno zboží (sada nožů) taky různě dost hrozně poslepované izolepou (vzhledem k tomu, že to měl být dárek, už izolepu nemůžu strhnout, aniž bych při tom nestrhla i kus papíru) a jednotlivé zboží nebylo v jedné velké obalové krabici, jak jsem je zvyklá dostávat od jiných společností, ale prostě jen všechno to zboží poskládali k sobě a celé to obalili nějakým igelitem. Takže jedna z krabic je z převozu dost silně pomačkaná a potrhaná, taky to měl být dárek
![]()
Objednavame tam casto a vzdycky vsechno super. A ted predposledni objednavka katastrofa.. Bylo to vse skladem, objednali jsme ve ctvrtek v poledne s tim, ze psali vyzvednuti na prodejne jeste ten den vecer.. Nic, vecer mi prisel mail s omluvou.. druhy den ale stale nic, tak uz jsme tam volali a ze se omlouvaji, ze to omylem poslali na jinou provozovnu a ze to ted presouvaj na nasi vybranou.. Do vecera to urcite bude. Byly to vsechno darky, ktere jsme potrebovali v sobotu na oslavu.. V 6 vecer stale nic, tak jsme tam volali znova, uz fakt nastvani, tak nam nakonec slibili, ze nam daj poukazku 500 na dalsi nakup..
A ze mame cekat na sms s vyzvou k vyzvednuti.. Pondeli nic, utery vecer email, ze jedna z tech veci neni skladem a ze ji dodavatel nema a ze si pro urychleni mame priste objednavat jen veci, ktere jsou skladem (to vim na 200%, ze skladem ve ctvrtek bylo..) A jestli chceme misto toho neco jineho, nebo uzavrit objednavku bez toho..
Tak uz jsme jim poslali vytocenou odpoved, ze to je desne zajimave, kdyz ve ctvrtek tu celou objednavku poslali na jinou pobocku a v utery to najednou neni skladem.. My uz meli davno po te oslave, na kterou jsme to chteli a tak.. Tak nakonec znich vylezlo, ze to pri preprave znicili, dalsi skladem uz opravdu nemeli a jeste delali blbce z nas..
Ale zaroven s vyrizenim te objednavky mi pak prisla poukazka na 500, takze si to trochu vyzehlili
Zhorsili se, to urcite..
Mám úplně stejnou zkušenost, doufám, že jsi jim o rozbitých příkrmech napsala, došly mi příkrmy taktéž rozbité, zabalené byly jen v černé igelitové folii.
Zaleži holky jak ich vam posilaji ČP, nebo PPL, PROTTOŽE FAKT MUŽE STAT ŽE ZBOZI ODESILAJI NEPOŠKOZENI A TEN PROSTREDEK PRES KTERY POSILAJI TAK VONI ZA TO MUŽE..
@Ananta napsala jsem jim na reklamace s fotodokumentací a oni mi napsali ať jim to pošlu zpět s číslem účtu; bohužel jsem se na poštu ještě nedostala, mám jí z ruky a nasněžilo ![]()
Musím to sem napsat, nevím jaké máte zkušenosti vy; já jsem měla až donedávna jen ty dobré; bohužel poslední dobou to je co objednávka, to problém, nevím, jestli jim vybouchl sklad či co, ale příkrmy rozbité, plechovky s mlékem namáčklé /ne málo/ a pozdní dodání; třeba pozdní dodání lze tolerovat u některých položek, bohužel když člověk počítá s kojeneckým mlékem, které není úplně běžně dostupné /speciální/, tak při pozdním dodání a ještě zničených plechovkách opravdový problém nastává… Máte někdo podobnou zkušenost?