Čokoládová fontánka

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
9.12.12 19:49

Čokoládová fontánka

Chtěla bych koupit jako vánoční dárek čokoládovou fontánu, nemáte prosím nějaký dobrý tip. Vůbec nemám ponětí, na co si dávat pozor, podle čeho ji vybírat. Představovala bych si radši nějakou menší a levnější. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13731
9.12.12 22:39

Máme nějakou obyčejnou a je to takovej spíš krám… Používáme akorát výjimečně na Silvestra, sama čokoládu ani nerozhřeje a nakonec jí tam spoustu zůstane… To mi přijde lepší souprava na fondue…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
9.12.12 23:03

Taky mám doma, kupovala jsem jí kvůli práci. Je to nějaký střed, stála kolem 2 tis. Ale upřímně jí na domácí oslavy moc neužijeme (použila jsem ji na svatbu, švagrové svatbu a snad jednou na narozeniny). Aby správně fungovala, je potřeba tam dát alespoň kilo čokolády, jinak to pořádně neteče a ovoce moc nejde namáčet. A to je hrozně velké množství, málokdy se sejde tolik lidí, aby se to snědlo. Čokoládu nerozehřívám ve fontáně, ale předehřeju si v mikrovlnce a až tekutou nalévám, tak to funguje super a rychle. Ve fontáně se rozehřívá hodně dlouho. Popravdě se nám více osvědčilo použít kvalitní čokoládu pro fontánu (belgickou) do takového toho klasického fondue, pod kterým se zapaluje svíčka. Tam si rozehřejeme pár gramů a můžeme si zobnout jen tak večer u telky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4091
9.12.12 23:05

Já koupila příteli něci takovéto, měli to minulej měsíc v akci v penny stojí to kolem 150kč…Čokoládu rozehřeješ a naliješ, aby zůstala tekutá tak tam dolu dáš čajovou svíčku…Myslám že je to lepší než fontána…tady si dáš čokolády jen kolik potřebuješ a je snadné umytí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
10.12.12 11:54

Jesenko, to je pěkné, asi bych spíš brala tu tvoji nahřívací misku, ale kde ji sehnat.
Teď jsem koukala na popron a mají tam tuhle, ale je na elektřinu. Myslíte, že je lepší na svíčku nebo do zásuvky?
 http://www.popron.cz/…ky/s-616261/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13731
10.12.12 19:17

@bonanza to je souprava na fondue, to se prodává všude ;) Podle mě je čajová svíčka moc slabá, ale můžeš tam dát třeba lihový hořáček (tam se dává kostka lihu). A u elektrické záleží, aby jste měli v dosahu zásuvku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fmodacz
16.12.12 18:29

Jé čokoládová fontána, to zní lákavě, ale bude to drahé, fondue jsou dobré, dělám sýrové mňam!

• Citovat
  • Upravit
461
17.12.12 10:23

Tak jsem nakonec koupila přesně tu, co má Jesenka a dávala sem foto. Tak jsem zvědavá, jaký bude mít úspěch a jestli se bude používat.
Ale díky moc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák