OC Tesco Královo Pole s kočárkem

3157
7.12.12 08:56

OC Tesco Královo Pole s kočárkem

Prosím potřebuju vyrazit něco nakoupit do Sportisima v Krpoli, jak se tam manipuluje s kočárkem, jde to normálně? Ještě jsem teda nejela ani s kočárem po eskalátorech, vyžaduje to nějaký zvláštní grif? Jde mi teda spíš o to, jestli ty obchody tam jsou stavěné na projíždění s kočárem nebo spíš ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3780
7.12.12 09:02

@marmelada78 Ahojky, s kočárkem se dostaneš jen do Tesca. Nikam jinam mě nepustili… Ale zrovna ve sportissimu je místa dost, takže bych vjela dovnitř a můžou tě „obskakovat“ ;)
Na travelátory grif nepotřebuješ, ale je tam i výtah ;) u toho vchodu, kde je DM drogerie.
Pojedu tam dnes odpoledne s oběma dětma, kdybys chtěla - pohlídám i kočárek před kšeftíkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
7.12.12 09:02

V pohodě, tam nejsou klasické eskalátory ale ty jezdící pásy. To Sportisimo je velké s kočárem projdeš určitě po těch hlavních uličkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ela123
7.12.12 09:03

MYslim, ze to neni zadny problem. Misto jezdicich schodu tam je jen ten pas…mista je tam dost vsude i pro kocar, ve sportissimu obzvlast…Ela

• Citovat
  • Upravit
3157
7.12.12 09:15

Holky super díky za dobré zprávy, tak snad to zvládnu teda :-)

@balenka moc děkuju za nabídku, moc ráda bych ji i využila akorát musím vyrazit hned odpoledne něco máme, tak škoda, ale moc si toho cením :kytka: a jak tě tam nepustili, normálně ti řekli že tam s kočárkem nesmíš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
7.12.12 09:17

@marmelada78 Tak úspěšný nálup! A pěkný den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12429
7.12.12 09:26

Ahoj do Tesca do Kr Pole jezdívám docela často a nikdy se mě nestalo že by mě nepustili do některého z obchodů a to je procházím docela poctivě :mrgreen:
Jestli nechceš jet po jezdícím pásu je tam i výtah, ale ten pás je v pohodě. Na eskalátoru jezdím nahoru první já, stojím nad kočárem a kočár je jen na zadních kolech. Dolů jede prvně kočár a zase stojím jako cestou nahoru, kočár na zadních kolech ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
7.12.12 09:27

Jo tam je to v pohodě, my tam jsme celkem často a žádnej problém :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1492
7.12.12 10:15

@marmelada78 tam jsou ty pasy jezdici to je brnkacka s kocarem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák