Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Prosím potřebuju vyrazit něco nakoupit do Sportisima v Krpoli, jak se tam manipuluje s kočárkem, jde to normálně? Ještě jsem teda nejela ani s kočárem po eskalátorech, vyžaduje to nějaký zvláštní grif? Jde mi teda spíš o to, jestli ty obchody tam jsou stavěné na projíždění s kočárem nebo spíš ne…
@marmelada78 Ahojky, s kočárkem se dostaneš jen do Tesca. Nikam jinam mě nepustili… Ale zrovna ve sportissimu je místa dost, takže bych vjela dovnitř a můžou tě „obskakovat“ ![]()
Na travelátory grif nepotřebuješ, ale je tam i výtah
u toho vchodu, kde je DM drogerie.
Pojedu tam dnes odpoledne s oběma dětma, kdybys chtěla - pohlídám i kočárek před kšeftíkem ![]()
V pohodě, tam nejsou klasické eskalátory ale ty jezdící pásy. To Sportisimo je velké s kočárem projdeš určitě po těch hlavních uličkách.
MYslim, ze to neni zadny problem. Misto jezdicich schodu tam je jen ten pas…mista je tam dost vsude i pro kocar, ve sportissimu obzvlast…Ela
Holky super díky za dobré zprávy, tak snad to zvládnu teda ![]()
@balenka moc děkuju za nabídku, moc ráda bych ji i využila akorát musím vyrazit hned odpoledne něco máme, tak škoda, ale moc si toho cením
a jak tě tam nepustili, normálně ti řekli že tam s kočárkem nesmíš? ![]()
Ahoj do Tesca do Kr Pole jezdívám docela často a nikdy se mě nestalo že by mě nepustili do některého z obchodů a to je procházím docela poctivě ![]()
Jestli nechceš jet po jezdícím pásu je tam i výtah, ale ten pás je v pohodě. Na eskalátoru jezdím nahoru první já, stojím nad kočárem a kočár je jen na zadních kolech. Dolů jede prvně kočár a zase stojím jako cestou nahoru, kočár na zadních kolech ![]()
Jo tam je to v pohodě, my tam jsme celkem často a žádnej problém ![]()
@marmelada78 tam jsou ty pasy jezdici to je brnkacka s kocarem ![]()