Primark Vídeň :) placení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
377
7.12.12 14:33

Primark Vídeň :) placení

PROSÍM, PROSÍM.. nevíte jestli se v Primarku ve Vídni dá platit českýma penězma..? asi ne, že ne..? :D TIŠE DOUFÁM ŽE ANO..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4151
7.12.12 14:38

Já bych o tom pochybovala. a to je takovej problém to vyměnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.12.12 14:38

Není, ale jen jsem se chtěla zeptat.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
7.12.12 14:55

Ne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
569
7.12.12 14:57

Ahoj mam prosbu kdo sjte tam byl jak je to tam velký a jsou ceny stejné jako v uk? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
7.12.12 15:27

Stejne je to hrozna vetes, tak na par pouziti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.12.12 15:43

Pikola :

No nevim, já co si tam koupila tak mam do ted, a to jsem byla v Anglii před 5 roky!!! A pořád jako nové, a často nosím..! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.12.12 15:46

Taky se tam chystam a co jsem koupila v Anglii, tak to bylo bezva obleceni, tak srovnatelne s nasim Tescem :nevim: A ohledne placeni - tak plat kartou ne? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35711
7.12.12 15:48

No nenakupuju tam casto, proste mi to trochu pripomina veci ze stanku. Mozna se to zmenilo za 5 let. Ale to je kazdeho vec co mu vyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.12.12 16:28
@pikola píše:
Stejne je to hrozna vetes, tak na par pouziti

Hele, jak co. Třeba bavlněné spodáry nic moc. Ale mám odtamtud tepláky, trička, šaty, bundu a balerýnky a už pár let drží, je to rozhodně lepší kvalita než třeba Terranova :zed: Chlapovi jsem tam kupovala za pár šupů dresy na fotbal a taky dobrý :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.12.12 16:30
@hanucha píše:
Taky se tam chystam a co jsem koupila v Anglii, tak to bylo bezva obleceni, tak srovnatelne s nasim Tescem :nevim: A ohledne placeni - tak plat kartou ne? ;-)

Ty dětské věci jsou kvalitou dost podobné zn. Cherokee a stojí pár kaček :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.12.12 16:31

Podle mě tam nebudou brát české koruny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
7.12.12 18:49
@MUFICE píše:
Hele, jak co. Třeba bavlněné spodáry nic moc. Ale mám odtamtud tepláky, trička, šaty, bundu a balerýnky a už pár let drží, je to rozhodně lepší kvalita než třeba Terranova :zed: Chlapovi jsem tam kupovala za pár šupů dresy na fotbal a taky dobrý :pankac:

Tak vidis, a ja to mam naopak :D Spodary co jsem kupovala loni v rijnu jsou porad jak nove a teplaky jsem v lete vyhodila… Asi je to jak s cim 8) Ale pro malou treba zimni bunda za 7 liber je jak nova a skvele resena, tricka se sice trochu srazily, ale s tim jsem pocitala, skvela pyzama, tripack spodnich kosilek za 3 libry nosi pres rok a jsou porad hezke… no krome tech teplaku a mamcineho pyzama jsem byla se vsim moc spokojena, hlavne s cenama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
7.12.12 21:25
@hanucha píše:
Tak vidis, a ja to mam naopak :D Spodary co jsem kupovala loni v rijnu jsou porad jak nove a teplaky jsem v lete vyhodila… Asi je to jak s cim 8) Ale pro malou treba zimni bunda za 7 liber je jak nova a skvele resena, tricka se sice trochu srazily, ale s tim jsem pocitala, skvela pyzama, tripack spodnich kosilek za 3 libry nosi pres rok a jsou porad hezke… no krome tech teplaku a mamcineho pyzama jsem byla se vsim moc spokojena, hlavne s cenama :palec:

Tak asi fakt záleží na co člověk zrovna narazí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák