Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
PROSÍM, PROSÍM.. nevíte jestli se v Primarku ve Vídni dá platit českýma penězma..? asi ne, že ne..?
TIŠE DOUFÁM ŽE ANO..:D
Já bych o tom pochybovala. a to je takovej problém to vyměnit?
Ahoj mam prosbu kdo sjte tam byl jak je to tam velký a jsou ceny stejné jako v uk? diky
No nevim, já co si tam koupila tak mam do ted, a to jsem byla v Anglii před 5 roky!!! A pořád jako nové, a často nosím..! ![]()
Taky se tam chystam a co jsem koupila v Anglii, tak to bylo bezva obleceni, tak srovnatelne s nasim Tescem
A ohledne placeni - tak plat kartou ne? ![]()
No nenakupuju tam casto, proste mi to trochu pripomina veci ze stanku. Mozna se to zmenilo za 5 let. Ale to je kazdeho vec co mu vyhovuje.
@pikola píše:
Stejne je to hrozna vetes, tak na par pouziti
Hele, jak co. Třeba bavlněné spodáry nic moc. Ale mám odtamtud tepláky, trička, šaty, bundu a balerýnky a už pár let drží, je to rozhodně lepší kvalita než třeba Terranova
Chlapovi jsem tam kupovala za pár šupů dresy na fotbal a taky dobrý ![]()
@hanucha píše:
Taky se tam chystam a co jsem koupila v Anglii, tak to bylo bezva obleceni, tak srovnatelne s nasim TescemA ohledne placeni - tak plat kartou ne?
Ty dětské věci jsou kvalitou dost podobné zn. Cherokee a stojí pár kaček ![]()
@MUFICE píše:
Hele, jak co. Třeba bavlněné spodáry nic moc. Ale mám odtamtud tepláky, trička, šaty, bundu a balerýnky a už pár let drží, je to rozhodně lepší kvalita než třeba TerranovaChlapovi jsem tam kupovala za pár šupů dresy na fotbal a taky dobrý
Tak vidis, a ja to mam naopak
Spodary co jsem kupovala loni v rijnu jsou porad jak nove a teplaky jsem v lete vyhodila… Asi je to jak s cim
Ale pro malou treba zimni bunda za 7 liber je jak nova a skvele resena, tricka se sice trochu srazily, ale s tim jsem pocitala, skvela pyzama, tripack spodnich kosilek za 3 libry nosi pres rok a jsou porad hezke… no krome tech teplaku a mamcineho pyzama jsem byla se vsim moc spokojena, hlavne s cenama ![]()
@hanucha píše:
Tak vidis, a ja to mam naopakSpodary co jsem kupovala loni v rijnu jsou porad jak nove a teplaky jsem v lete vyhodila… Asi je to jak s cim
Ale pro malou treba zimni bunda za 7 liber je jak nova a skvele resena, tricka se sice trochu srazily, ale s tim jsem pocitala, skvela pyzama, tripack spodnich kosilek za 3 libry nosi pres rok a jsou porad hezke… no krome tech teplaku a mamcineho pyzama jsem byla se vsim moc spokojena, hlavne s cenama
Tak asi fakt záleží na co člověk zrovna narazí ![]()