Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ráda bych si objednala nákup až domú nevíte zda je možné platit jen kartou? mám peníze vždy jen v hotovosti a hlavně nemám visu atd ale skartu a o té se tam nezminují tak nevíte někdo náhodou?
Když jsem naposledy objednávala, šlo to jen kartou. Hotově určitě ne. Mají to tuším i na těch autech natištěné, že nevozí hotovost. Možná proto aby je nikdo nepřepadával a nechtěl po nich peníze… ![]()
Jj, jen kartou. mrkni na jejich stranky, jsou tam karty ktere berou.Da se to zaplatit kartou i dopredu, nevim jestli tou Skartou ale. Napis jim mail nebo zavolej a je to
.Tahle sluzba je super, nakupuji tam, jen maso jsem nebrala, to radeji od reznika ![]()
Podle mě by to mělo jít i sKartou - je to Maestro, a to tam uvádějí jako možnost platby
Ne, kartou není možné platit na internetu - no to je bordel
Ale pak by to mohlo jít při předání zboží, ale v tom případě bych chtěla mít ještě nějakou v záloze; nechápu, proč si člověk nemůže nakoupit na internetu
Hotově na 100% platit nelze a pokud chce člověk platit přímo přes internet, musí mít ty platby povolené, ale Maestro to myslím neumožňuje, jen VISA a Mastercard. Ale pokud Maestro berou přímo ta auta, tak by to mělo v pohodě jít. Řekla bych, že Maestrem se dá platit u obchodníků vesměs všude, tak proč by ne tady.
V pátek mi dovezli nákup. Bavila jsem se s řidičem o té platbě předem, říkal, že nemusím mít povolené platby na kartě, že tam vyplním pouze údaje, oni si tu platbu „zablokují“ a jakmile převezmu zboží a je ok platbu si strhávají.
Můžeš to zaplatit normálně kartou při převzetí, jako v obchodě. On má přenosný terminál. Jestli jde takhle platit skartou, to nevím, ale jestli s ní můžeš platit v obchodě, tak tady taky.
Jinak to ani nejde, buď předem kartou nebo kartou při převzetí.
@cica píše:
Já měla na mysli že jim to zaplatím až mi to přivezou
Jen bezhotovostní platby, bud předem a nebo při převzetí u řidiče.
Tak to slyším poprvé, že jde nakupovat on-line potraviny z tesca.. paráda..
![]()
@malaVetrackova ono záleží kde bydlíš, jde to jen okolo Prahy, okolo Kladna a tak. Podívej se na itesco.cz, tam by měla být mapa ![]()