Prodej elektroniky v Německu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
116
10.12.12 13:00

Prodej elektroniky v Německu

Chtěla bych se zeptat, zda nevíte, jestli se dají v Německu koupit levné notebooky? Nejblíže to máme do Zitavy. Slyšela jsem, že se tam dají koupit o dost levněji. Tak jestli nemáte někdo zkušenost. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
10.12.12 14:11

@zuzka820 ja jsem ted kupovala notebook, zijeme v nemecku, ale kupovala jsem ho v CR, nemecke notebooky maji jinou klavesnici, ceska nastavit samozrejmne jde, ale musis se to naucit a pamatovat. Je jinde i vykricnik a otaznik.

Taky musis koupit bez operacniho systemu a ten si v cr dokoupit. Jinak to mas v nemcine.

Jukni na amazon.de nebo ebay.de a mrkni na ceny a porovnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
10.12.12 21:08

Já mam notebook z německa stál necelých 7000,– a neni to nic strašnýho s tou německou klávesnicí. Já ale taky měla na škole psaní na stroji, tak mi nedělá moc problém po slepu se trefovat do háčků a čárek :) Všechny klávesy mám tam kde mají být, akorát místo ctrl je třeba Strg, místo delete je Entf… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.12.12 22:25

No koukam na amazon na ten svuj notebook a rozhodne to levneji nevychazi. Spis vyrazne naopak. Jako maji sirsi vyber, primo ten svuj jsem nenasla, ale o chlup horsi za stejnou cenu :nevim:

mozna zalezi na znacce, chce to individualne porovnat. Ne vse je v nemecku levnejsi, nekdy je to naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nick7777777
8.4.13 20:30

Ebay

Je Ebay bazarový obchod nebo jde o nové věci. Chtěl bych si koupit notebook.
 Děkuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák