Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky. Dáváte dýško u kadeřníka, případně kolik. Platím za stříhání 450 Kč a když mu nic navíc nenechám, tak mám pocit, že blbě kouká a prostě čeká, že mu dám víc. Mně už tak cena přijde sama o sobě dost vysoká, když vezmu v úvahu, že jsem za půl hodiny ostříhaná, takže jeho sazba na hodinu je vlastně 900 Kč. Jak to máte vy?
Zaokrohluji, např. 580kč, dám 600kč, když to je 600kč, nedám nic
Když třeba 520kč, tak na 550kč.
Ahoj,
já vždy nějak zaokrouhluju…místo 450 bych dala 500…ale jen pokud bych byla spokojená
Mě ofiká za šest pětek, takže jí k tomu dvacku klidně nechám ![]()
U takovéhle částky nevím, jestli bych dala… Možná někdy, když by se mi to moc líbilo.
No, správně by se mělo nechávat tak cca 10% z ceny; jsou v tom i šampony, pronájem a tak, takže určitě to není, že by kadeřník dostal 900 na hodinu; jinak cena mi nepřipadá až tak vysoká, spíš hodně malá; asi záleží taky odkud jsi
Ja žadnou dysku nenecham vubec, platim za strihani 600kc vetsinou tak na co dyska gdy za hodinu ma kapse tolik penez?
Já bych dala taky místo 450,–… 500,– manžel chodí strojkem za 50,– a dává 60,–.
Já chodím ke kadeřnici cca 2× za rok jen na konce mám dlouhé tmavé vlasy takže barva stejně není vidět. Už jasem objevila první šedý vlas (35et) tak se asi budu muset začít barvit.
Tak já dávám těch cca 10% a to mám dost drahého kadeřníka, ale ve službách by to tak být mělo…v tvém případě bych dala 500, když vezmu, že mi třeba vždycky dá ještě vzorky a tak…
@Pipet Kde se stříháš tak levno? Já mám jednoho levnýho kadeřníka za 120,–, nechávám 150,–, ale k němu se nedostanu každé 3-4týdny jak potřebuju. Jinde vysolím min. dvojnásobek, což se mi moc nelíbí. Mám kraťoučký vlasy a 250-300,– se mi už zdá dost ![]()
U nás v pánském holičství
já mám teda dlouhé, tak zakrátit konečky a trochu sestříhnout kolem obličeje a dobrý. Umyju si sama doma, z jiného než H&S šamponu mám hned plnou hlavu lupů ![]()
Nechávám většinou 30-50 korun, když mě česala na svatbu a k tomu i maminu, dala jsem stovku. Ale nejsem vypovídající vzorek, já dávám dýško i pošťákovi
.
Já dávám stovku navíc, chodím ke kamarádce a u té platím jen barvy, tak aspoň něco…
@Naima píše:
Nechávám většinou 30-50 korun, když mě česala na svatbu a k tomu i maminu, dala jsem stovku. Ale nejsem vypovídající vzorek, já dávám dýško i pošťákovi.
to já taky proto už platím zásilky dopředu. To mi blbí není nic nedat, když je to zadarmo jinak taky dávám.