Objednávku neposlali kompletní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Durina
13.12.12 16:49

Objednávku neposlali kompletní

Pěkný večer, stalo se to, že jsme objednávali zboží z internetového obchodu NOTO.cz, balík byl v pořádku převzatý, nic mu nebylo…po otevření se ale ukázalo, že místo 3 věcí, za které bylo zaplaceno, jsou jen dvě. Obchod nekomunikuje, nezvedá telefony…jak máme postupovat? Je fakt, že to nebyla velká částka (to zboží), ale nějak mi jde o princip..jsem ROZČÍLENÁ..děkuj za každou radu :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5009
13.12.12 17:11

@Durina Já bych si asi obstarala důkaz, že přišly jen ty dvě věci - vyfotila bych si štítek s váhou balíčku a pak ty dvě věci na váze. Zkoušet dál kontaktovat prodejce a doufat…taky si ho zkusit najít třeba na heurece, pokud tam je, pohrozit špatným hodnocením..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
13.12.12 17:16

Provozuju eshop a uz se mi stalo taky, ze jsme popletli mnozstvi. My ale telefony zvedame, vse je o komunikaci. I nam vloni nedorazilo vsechno zbozi, poslali ho obratem bez reci i pozadavku na dukaz.

• Citovat
  • Upravit
ncc1701
13.12.12 17:17

Ja bych se v pripade, ze nekomunikuji, obratila na COI. Nebo pohrozila nejakou kontrolou.

• Citovat
  • Upravit
Durina
13.12.12 17:22

Děkuji, budeme telefonovat..nic jiného asi nezbývá. Já nechápu, jak může převzít zboží někdo jiný než ten, který si ho objednal???

• Citovat
  • Upravit
Durina
13.12.12 17:24
@rosslyn píše:
@Durina Já bych si asi obstarala důkaz, že přišly jen ty dvě věci - vyfotila bych si štítek s váhou balíčku a pak ty dvě věci na váze. Zkoušet dál kontaktovat prodejce a doufat…taky si ho zkusit najít třeba na heurece, pokud tam je, pohrozit špatným hodnocením..

No, on už tam pár špatných hodnocení má…jenže sestra si ten obchod nezkontrolovala..příště alespon bude vědět :-)

• Citovat
  • Upravit
4466
13.12.12 18:34

Pár špatných hodnocení nic neznamená (pokud je to opravdu pár). Taky mám eshop + zakázkovou výrobu a někdy se to poplete. Vydrž, volej, jsou Vánoce.

Kdyby to trvalo moc dlouho, doporučuju ČOIku. A samozřejmě važ zboží a schovej krabici.

" Já nechápu, jak může převzít zboží někdo jiný než ten, který si ho objednal???"

tohle nechápu, sousedka za tebe vzala balík? To je pak vina pošty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
13.12.12 19:41

Tak shodou okolností jsem v tomtéž e-shopu objednávala jednu věc minulý týden, placeno předem převodem a přišla tak rychle, jak to bylo možné a v pořádku. :nevim:
Možná za to může frmol před Vánoci, ale ta nekomunikace by mě taky znejistěla. Já jsem komunikovat nepotřebovala a mejly s oznámeními posílali, jak měli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.12.12 19:46
@Žirafátko píše:
Pár špatných hodnocení nic neznamená (pokud je to opravdu pár). Taky mám eshop + zakázkovou výrobu a někdy se to poplete. Vydrž, volej, jsou Vánoce.

Kdyby to trvalo moc dlouho, doporučuju ČOIku. A samozřejmě važ zboží a schovej krabici.

" Já nechápu, jak může převzít zboží někdo jiný než ten, který si ho objednal???"

tohle nechápu, sousedka za tebe vzala balík? To je pak vina pošty

Jaka vina posty. Pokud neni napsane vyhradne adresatovi nebo neco takoveho tak to prevzit muze kdokoliv. Leda ze by jsi mela vyhradu ze nesmi prebirat soused ale to si musis nahlasit na poste a pokud to nemas tak doporucene to muze dat klidne sousedce… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
13.12.12 19:49

@kattkka jako, že by se sousedka podepsala mým jménem? to je přece blbina (dodejku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
13.12.12 19:56
@Žirafátko píše:
@kattkka jako, že by se sousedka podepsala mým jménem? to je přece blbina (dodejku)

Ona to podepise ale svym jmenem. A kde jsi vzala dodejku to tedy nevim. :nevim:.Ale baliky jdou akorat na podpis a na zadnou dodejku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Durina
13.12.12 20:18

@Žirafátko Převzal to otec…ale stejně to nechápu..přece když je to psáno na nějaké jméno, tak by to ten dotyčný měl převzít, ptž nemůže balík otevřít ten, komu nepatří, ne? a tak to nemůže zkontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
24320
13.12.12 20:42
@Durina píše:
@Žirafátko Převzal to otec…ale stejně to nechápu..přece když je to psáno na nějaké jméno, tak by to ten dotyčný měl převzít, ptž nemůže balík otevřít ten, komu nepatří, ne? a tak to nemůže zkontrolovat.

Proc by nemohl?? Mas snad vyhradu?? Precti si podminky balik ti proste muze prevzit kdokoliv kdo je doma a on stim souhlasil pokud by nechtel je to jina vec. OPAKUJU ZNOVU DO VLASTNICH RUKOU JSI TO NEMELA takze porad nechapu proc by to nemohl prevzit otec kdyz nemas vyhradu nebo tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Durina
13.12.12 22:19
@kattkka píše:
Proc by nemohl?? Mas snad vyhradu?? Precti si podminky balik ti proste muze prevzit kdokoliv kdo je doma a on stim souhlasil pokud by nechtel je to jina vec. OPAKUJU ZNOVU DO VLASTNICH RUKOU JSI TO NEMELA takze porad nechapu proc by to nemohl prevzit otec kdyz nemas vyhradu nebo tak.

Chápu to, že se to může někomu dát, ale jak může někdo jiný než komu ten balík patří, ho otevřít, aby zkontroloval, že tam je všechno, když netuší o jakou objednávku jde? Ptž pak je reklamace docela problém..A nemusíš být útočná. Jen se ptám, nejsem obeznámená a někdo mě okradl, jen zjišťuji..

• Citovat
  • Upravit
24320
14.12.12 06:45
@Durina píše:
Chápu to, že se to může někomu dát, ale jak může někdo jiný než komu ten balík patří, ho otevřít, aby zkontroloval, že tam je všechno, když netuší o jakou objednávku jde? Ptž pak je reklamace docela problém..A nemusíš být útočná. Jen se ptám, nejsem obeznámená a někdo mě okradl, jen zjišťuji..

Jestlize je to clovek ktery stebou bydli v jedne domacnosti mela jsi mu rict co a jak. Rekla bych ze v tom okamziku za to prebira odpovednost ten kdo prevzal byt to nemuze zkontrolovat. Proto ja neprebiram sousedum baliky tedy obcas jo ale minimalne. A kdyz je doma pritel hlasim co vtom ma byt popripadne ukazu. Pokud opravdu nechces kvuli temhle duvodum aby prebiral nekdo balik tak si nechej dat na poste vyhradu muze to byt klidne i na clena rodiny a sousedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák