Reklamace na 4kids

156
13.12.12 20:59

Reklamace na 4kids

Ahoj mate nekdo zkusenost s eshopem 4kids?
Obednala jsem synovi kostky, jenze dneska po doruceni baliku jsem.se koukla jestli je vse v pohode a malem se mi zastavil dech, jeste dodam ze kostky jsou urcene pro deti od 4let a v popisu produktu nebila urcena velikost kostek, pouze cena a kusy…
Kostky uplne mega malicky nejvetsi kostka j tam o velikosti sirky a to jsou tam i mensi.
Takze to budu reklamovat, jestli je tu nejaka mamina ktera ma zkusenosti s reklamaci na tomhle eshopu
Budu rada kdyz napise sve zkusenosti
 Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14856
13.12.12 21:05

Vzdy muzes zbozi bez udani duvodu do 14 dnu vratit. Ovsem neporusene, nerozbalene.

Nevim jak to presne funguje v CR, ale ja to proste poslu zpatky a cekam na penize. Kontaktuj prodejce a rekni ze chces zbozi vratit, ze nejsi spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
13.12.12 21:36

Tak vratit by to melo jit bez udani duvodu do tech 14dnu. Jinak ja jsem u nich reklamovala porouchanou hracku na baterky a vse probehlo v poradku a bez problemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
13.12.12 21:45

Není to reklamace ale vrácení zboží bez udání důvodů do 14 dní. nakupuju tam často a nikdy jsme neměla problém, jednou jsme vracela. napiš jim mail a domluv se s nima

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarus09
14.12.12 09:42

Ahoj chci se zeptat, koupila jsem na eshopu celkem.3 veci a chtel bych odstoupit od smlouvy ale pouze s jednou veci je to vubec mozne? Jde to nebo musim. vratit vse??

• Citovat
  • Upravit
156
14.12.12 10:52
@Klarus09 píše:
Ahoj chci se zeptat, koupila jsem na eshopu celkem.3 veci a chtel bych odstoupit od smlouvy ale pouze s jednou veci je to vubec mozne? Jde to nebo musim. vratit vse??

Urcite je to mozne, taky jsem nakoupila vic veci a budu osdstupovat od smlouvi pouze s jednou, jen jim. musis napsat email nebo zavolat. A sdeljt jim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
17.12.12 19:26

@Messi92 Ahoj. Řeším teď podobný problém jako ty před pár dny. Bohužel se mi nedaří najít fakturu :zed: :zed: Na jakou adresu si zboží poslala? Měla by to být ta, co je na faktuře. Ach jo, vždycky si to schovávám, ale teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
23.12.12 12:21

Ahoj adresa je
4kids s. r.o.
Areal ACHS Mydlářka a. s.
256 01 Struhařov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.15 17:48

Vždycky je možné vrátit věci bez udání důvodu do 14 dnů, pokud je zboží nepoužité a nerozbalené. S těmi třemi věcmi bych si určitě zavolala pro jistotu do obchodu. Jinak já přes tenhle eshop nakupuju poměrně často a nikdy jsem žádný problém neřešila. Ale tak stát se to může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák