Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj mate nekdo zkusenost s eshopem 4kids?
Obednala jsem synovi kostky, jenze dneska po doruceni baliku jsem.se koukla jestli je vse v pohode a malem se mi zastavil dech, jeste dodam ze kostky jsou urcene pro deti od 4let a v popisu produktu nebila urcena velikost kostek, pouze cena a kusy…
Kostky uplne mega malicky nejvetsi kostka j tam o velikosti sirky a to jsou tam i mensi.
Takze to budu reklamovat, jestli je tu nejaka mamina ktera ma zkusenosti s reklamaci na tomhle eshopu
Budu rada kdyz napise sve zkusenosti
Diky.
Vzdy muzes zbozi bez udani duvodu do 14 dnu vratit. Ovsem neporusene, nerozbalene.
Nevim jak to presne funguje v CR, ale ja to proste poslu zpatky a cekam na penize. Kontaktuj prodejce a rekni ze chces zbozi vratit, ze nejsi spokojena.
Tak vratit by to melo jit bez udani duvodu do tech 14dnu. Jinak ja jsem u nich reklamovala porouchanou hracku na baterky a vse probehlo v poradku a bez problemu.
Není to reklamace ale vrácení zboží bez udání důvodů do 14 dní. nakupuju tam často a nikdy jsme neměla problém, jednou jsme vracela. napiš jim mail a domluv se s nima
Ahoj chci se zeptat, koupila jsem na eshopu celkem.3 veci a chtel bych odstoupit od smlouvy ale pouze s jednou veci je to vubec mozne? Jde to nebo musim. vratit vse??
@Klarus09 píše:
Ahoj chci se zeptat, koupila jsem na eshopu celkem.3 veci a chtel bych odstoupit od smlouvy ale pouze s jednou veci je to vubec mozne? Jde to nebo musim. vratit vse??
Urcite je to mozne, taky jsem nakoupila vic veci a budu osdstupovat od smlouvi pouze s jednou, jen jim. musis napsat email nebo zavolat. A sdeljt jim to.
@Messi92 Ahoj. Řeším teď podobný problém jako ty před pár dny. Bohužel se mi nedaří najít fakturu
Na jakou adresu si zboží poslala? Měla by to být ta, co je na faktuře. Ach jo, vždycky si to schovávám, ale teď…
Ahoj adresa je
4kids s. r.o.
Areal ACHS Mydlářka a. s.
256 01 Struhařov
Vždycky je možné vrátit věci bez udání důvodu do 14 dnů, pokud je zboží nepoužité a nerozbalené. S těmi třemi věcmi bych si určitě zavolala pro jistotu do obchodu. Jinak já přes tenhle eshop nakupuju poměrně často a nikdy jsem žádný problém neřešila. Ale tak stát se to může.