O2 extra výhody

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2670
13.12.12 18:58

O2 extra výhody

Chtěla bych se zaptat těch co využívají těch to výhod, zda skutečně dostanou slevu jak je uvedeno od operátora?

Mě se stalo, že v prodejnách Dr. max. jsem dostala mnohem menší slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ankarm
13.12.12 18:59

Vyuzivam a mam danou slevu.

• Citovat
  • Upravit
8935
13.12.12 19:08

Slevy využívám a dostávám tak jak mají být.

Jen ne všude je uvedeno, kolik kuponů lze použít. Např. ve Sportisimu jsem u pokladny zjistila, že druhý kupon-asi po třech týdnech-mě to nedalo. V CA jsem vyčerpala několi, postupně, až jednou opět že další nelze čerpat. Nevím, kdy opět můžu čerpat…Nebo když pojedeme lyžovat, tak zda si můžu slevové kupony nechat poslat dva a využít je v jeden den? A kolik kuponů na skipasy jde v sezoně využít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.12.12 19:18

Já jen jestli jste si počítali danou slevu z výrobku před tím než jste platili, já dostala jednou slevu 8,57 nebo 16,73 přitom měla být sleva 20% jednalo se o výrobky v Dr. maxu? takže nevím zda jste si před placením odpočítali dané slevy a měli jste to tak na pokladně. nyní je tam napsáno, že u některých slev je do 1× za měsíc. jo a na skipasy používám časopi snow 1+1 zdarma a pod.. je to lepší nebo existuje skipasomat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.12.12 19:23

Použila jsem 20% na AlpinePro a 25% na CA(slevu odečetli na dražší kus oblečení) a všechno bylo O. K. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
13.12.12 19:40

Manzel vyuzival u cerpacich stanic agip a nekolikrat jsme vyuzili u Tescomy a v Albi, ted v dobe nakupovani vanocnich darku je to vyhodne. A jinak vzdy jsme dostali udanou slevu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
13.12.12 20:36

Prosím tě a o co jde? O2 máme taky, ale ani ne měsíc, tak netuším..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák