Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anitramm no osobně jsem se s tím nesetkala, ale vím, že se tu nesmí dávat negativní komentáře na uprchlíky a Romy - bohužel
@stinga píše:
@Anitramm no osobně jsem se s tím nesetkala, ale vím, že se tu nesmí dávat negativní komentáře na uprchlíky a Romy - bohužel
Asi to maji narizeny od AB.
![]()
@stinga píše:Asi to maji narizeny od AB.
@Kačus82 píše:
Nesetkala takto, ale jedna adminka mi delala neco jako redakcni korekturu deníčku, u ktereho jsem se zamyslela nad kazdym slovem, tudiz jeji vpisky slov jako „rozhodne“, „opravdu“ a podobne me nepotesilyPotom vidim, jak se najednou meni nazvy diskuzi, chapu, ze je potřeba upresnit nazvy typu „potrebuji poradit“ nebo „je tu nekdo, kdo to ma stejne“ kvuli pozdejsimu vyhledavani, ale nazev, ktery byl rovnou v uvozovkach „Tady nejsi ve skole!“ a diskuze byla o blbych kecech na ucitelky, tam nebyla treba zadna uprava, to normalne inteligentni clovek pochopi na prvni dobrou a novy nazev byl tak slozity, ze by to clovek do vyhledavace stezi z hlavy vyspekuloval
Jinak si nijak zvlast nestěžuji. Bozislave ty jeji okamurovsky plky vzdycky smazou, to me zase uspokojuje
A co nejaka svoboda slova v nasi krasne „demokracii“?
Nehlede na to, ze ja psala jen blbou recenzi na blbej Nutrilon
Ale tady se asi jede hlavne v Nutrilonu, tak mozna proto. ![]()
@Anitramm píše:
A co nejaka svoboda slova v nasi krasne „demokracii“?Nehlede na to, ze ja psala jen blbou recenzi na blbej Nutrilon
![]()
Ale tady se asi jede hlavne v Nutrilonu, tak mozna proto.
Tak z logiky věci - pokud píšeš cenzuru na Nutrilon, nepíšeš v ní přece o Sunaru. Pokud sedl tvému dítěti Sunar, napiš recenzi k němu.
@bartsch píše:
Tak z logiky věci - pokud píšeš cenzuru na Nutrilon, nepíšeš v ní přece o Sunaru. Pokud sedl tvému dítěti Sunar, napiš recenzi k němu.
Teoreticky za urcitych podminek je „srovnavaci reklama“ povolená, tak by mohlo byt brano analogicky.
@Anitramm píše:
A co nejaka svoboda slova v nasi krasne „demokracii“?Nehlede na to, ze ja psala jen blbou recenzi na blbej Nutrilon
![]()
Ale tady se asi jede hlavne v Nutrilonu, tak mozna proto.
Svoboda slova je samozrejme zakladni svoboda v demokracii. Na druhou stranu ty nepodložený žvásty prevzaty kdo vi odkud, pani ani nezdrojuje, jenom placne nejaky poplasny text a perte se. Nemyslim si, ze je to ucelem tohoto fóra. A ze se nesmi diskutovat o Romech a uprchlicich? Cetli jste uz nejakou takovou diskuzi na novinky.cz, blesk.cz apod.? To nejsou diskuze, ale vyhrezy nenávisti. Ono kdyby to tu provozovatel spustil a nekorigoval, muze drive ci pozdeji celit ruznym udanim, spravnim rizenim apod. Proste je to tu vymezeno relativne apoliticky, kdo se chce vyjadrit, jiste najde ve verejnem prostoru spoustu jinych for. Fakt s tim souhlasim a proto sem chodim.
Edit: prehozena slova ve vete
@Kačus82 píše:
Teoreticky za urcitych podminek je „srovnavaci reklama“ povolená, tak by mohlo byt brano analogicky.
Ano, teoreticky se dá udělat srovnávací recenze. Ale zde se o tento případ nejedná. Navíc je zde vkládání neplacených komerčních sdělení a reklamy zakázáno. Je to v podmínkách používání webu. A tím že vlastně napíšu recenzi zároveň i na komerční výrobek, pravidla porušuji.
@bartsch píše:
Ano, teoreticky se dá udělat srovnávací recenze. Ale zde se o tento případ nejedná. Navíc je zde vkládání neplacených komerčních sdělení a reklamy zakázáno. Je to v podmínkách používání webu. A tím že vlastně napíšu recenzi zároveň i na komerční výrobek, pravidla porušuji.
Ok, tak mi to mel admin sdelit pred zverejnenim upraveny verze moji recenze. ![]()
@bartsch píše:
Zadnou reklamu jsem nikam nevkladala. A navic, nedava to smysl, to by se tu prece nemohlo diskutovat uz o nicem, kolikrat si zensky radi, co jejim detem sedlo a co ne. ![]()
@Anitramm píše:
Zadnou reklamu jsem nikam nevkladala. A navic, nedava to smysl, to by se tu prece nemohlo diskutovat uz o nicem, kolikrat si zensky radi, co jejim detem sedlo a co ne.
Ale diskuze a recenze není totéž
Nicméně žádej o vyjádření admina, proč ti recenzi promazal. Ptej se u zdroje ![]()
@Anitramm píše:
Zdravím.
Jen bych se chtěla zeptat..setkavate se tady na emiminu s cenzurou?
Nedavno jsem psala recenzi na produkt Nutrilon Profutura..a admini mi ten text zkratili snad o pulku.Psala jsem tam popravde ze prckovi nesedl a jaky to melo dusledky..a jeste jsem si dovolila pripsat, ze nam misto toho sedl Sunar Premium. Muze to byt snad proto? Protoze bych tim delala reklamu Sunaru a ne Nutrilonu..?
Jako jestli se tady cenzurujou uz i takovyhle kraviny, tak to je teda hodně smutný.
Clovek chce pomoct, napsat svuj nazor, kterej by treba nekdy mohl pomoct nejake mamince, az bude resit obdobny problem..no nic. Nebudu se rozcilovat pro cizí blbost.
Krasny den a diky za vase pripadne nazory a zkusenosti.
Zdravím,
opravdu nejde/nešlo o cenzuru. Bohužel v posledních týdnech jsme zaznamenali velký spam určité značky, což není úplně ok.
Díky moc za pochopení a hezký den, Iva ![]()
@admin píše:
@AnitrammZdravím,
opravdu nejde/nešlo o cenzuru. Bohužel v posledních týdnech jsme zaznamenali velký spam určité značky, což není úplně ok.
Díky moc za pochopení a hezký den, Iva
Velký spam tady vidím akorát ohledně Nutrilonu.
Ale asi proto, že stojí za starou bačkoru, navíc teď ještě zdražuje, je třeba ho zviditelňovat. ![]()
Ahoj, jsem nova a psala jsem recenzi na porodnici v Jihlave, je negativni. Uz je to skoro 14 dnu a neobjevila jsem ji. Jak dlouho trva, nez se objevi na strankach? Dekuji
Nesetkala takto, ale jedna adminka mi delala neco jako redakcni korekturu deníčku, u ktereho jsem se zamyslela nad kazdym slovem, tudiz jeji vpisky slov jako „rozhodne“, „opravdu“ a podobne me nepotesily
Potom vidim, jak se najednou meni nazvy diskuzi, chapu, ze je potřeba upresnit nazvy typu „potrebuji poradit“ nebo „je tu nekdo, kdo to ma stejne“ kvuli pozdejsimu vyhledavani, ale nazev, ktery byl rovnou v uvozovkach „Tady nejsi ve skole!“ a diskuze byla o blbych kecech na ucitelky, tam nebyla treba zadna uprava, to normalne inteligentni clovek pochopi na prvni dobrou a novy nazev byl tak slozity, ze by to clovek do vyhledavace stezi z hlavy vyspekuloval
Jinak si nijak zvlast nestěžuji. Bozislave ty jeji okamurovsky plky vzdycky smazou, to me zase uspokojuje