Čepy na mandlích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1096
8.2.12 20:29

jenže on měl troje za celý svůj život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
8.2.12 21:11

Takže pokud mě bolí v krku a mám čepy na mandlích,tak k dokktorovi pro antibiotika?Nic jiného mi není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
8.2.12 21:13

občas může být angína i bez teplot… :nevim: Blbý je to přechodit, jenom to oddálíš a vrátí se to s větší intenzitou! takže raději k doktorovi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
8.2.12 21:46
nataluska píše:
Takže pokud mě bolí v krku a mám čepy na mandlích,tak k dokktorovi pro antibiotika?Nic jiného mi není.

Já je mívala střídavě, ale i pak po ATB, tak mi na ORL doporučili kloktat takový krystalky, co se rozpustí ve vodě..asi sůl, ale smrdělo to jódem. Prý pomáhá i vincentka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.6.12 10:03

Ahoj holčiny, mám prosbu o radu.
Jsme momentálně týden v lázních ještě nás 4 týdny čeká…k problému:
syn 5 let, včera večer začal mít teplotu, 38,5st., měl celou noc, nyní po léku mu ji mírně srazili, je okolo těch 37,5-38st.
Dr. ho prohlížel a má prý mírně zarudlé..nevím co…v krku…
bojím se angíny, to by mě tady asi švihlo, jsem tu ještě s druhým synem.
Dr. zde mu dal 3× denně nurofen, 3× denně fouknout bioparox
zítra se prý uvidí.
syn si na bolest v krku nestěžuje, je fakt že nechce jíst, ale on by mi zas řekl, že ho to bolí.
hodně je unaven, momentálně spí. četla jsem tuto diskusi, tak jsem z toho vyvodila, že pokud to má být angína, tak to jen bioparox oddálí… šla jsem znovu za dr. a ptám se zda to teda vidí na angínu, on mi řekl, že tendence možná, ale kdyby to bylo jasné, tak dá atb hned…
tak jsem z toho jelen.
co si o tom myslíte???
díky za názory.

Příspěvek upraven 30.06.12 v 10:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
30.6.12 10:10

Myslím, že anginu má v brzkém začátku, tak asi dr čeká, jestli propukne nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
30.6.12 10:15

Taky si myslím, že nechce doktor dávat zbytečně ATB. Je lepší počkat a vidět, jestli se to lepší než hned dávat léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
30.6.12 13:45

Holky díky, asi máte pravdu.
synovi už je lépe, je bez teploty, už mu otrnulo, v krku prý nebolí, a snědl celou polívku k obědu, byla bramboračka, tak jsem mu ani brambory nemusela rozmělnit, tak si říkám, že kdyby byla joo angína, že by nechtěl kousat a polykat ne??
možná je to celé způsobené únavou po procedurách, a včerejší vedro k tomu nepřidalo :-( nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 08:57

Ahoj šktábe mě v krku, mám čirou rýmu bez teploty a červený krk a čep na mandli. Doktora mám 200km daleko, ještě jsem si po přestěhování nenašla nového. Kojim vadí to? Do lékárny ted jít nemohu nemám ani korunu na učtě mateřská ještě nedorazila a manžel přijede až zítra :( poradíte nějakou babskou radu? a nevadí to když kojím?

• Citovat
  • Upravit
24379
15.11.12 09:44

Kojenim naopak davas protilatky, aby to prcek nedostal.pij hodne tekutin, caje ale na horky. pokud mozno tak odpocivej, vem si paraleny ty muzes. mrkni na net na babsky rady, ty co znam tak jako je kase z cibule, zeli atd tak by pres kojeni mohli prcka nadymat :think: .ale muzes kloktat slanou vodu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
15.11.12 09:46

Pokud máš doma šalvěj, tak udělat odvar a kloktat-šalvěj desinfikuje..Nebo pokud máš doma alkohol(vodka, rum, nebo i Listerine ústní vodu..cokoliv s alkoholem),tak do toho namočit vatovou tyčinku a ty čepy stírat. Bude se ti asi zvedat kufr, ale mě to vždycky moc pomohlo..Jinak při kojení to nevadí :palec:.. Brzy se uzdrav :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.11.12 09:55

Tak cucat česnek (může změnit chuť mléka), kloktat vodu se solí nebo s tea tree olejíčkem, nebo vincetku. Na bolest v krku zábal - studená hadra, igelit a suchá hadra, nechat zapařit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 10:07

Mám doma medunku, bez, mátu :think:
tak zkusím kloktat tu sul a potřít to vodkou :poblion: šlo mi hlavně o to, jeslti to nevadí malému a nemuže něco chytnout, kdyby z toho třeba nakonec byla angína :nevim:

p. s. anonym protože sem chodí švagrová, která si nás neustále dobírá kvuli penězum, tak nechci aby měla další příležitost.

• Citovat
  • Upravit
2351
15.11.12 10:10

Tak ať vám něco přispěje, místo blbýho remcání :roll:..takový mám nejradši :pocitac:.. Snad ti něco z toho na ten krk zabere :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 10:18

@Gabčulinda děkuji:)
ještě jsem se chtěla zeptat jakou teplotu je vhodné doma udržovat když je tam miminko a batole. nechci přetápet a mám termostat na 21-22st a nevím zda to ale není málo. na koupání máme víc a na spaní jen 20. děti jsou oblečeni nahatý je nenechávám jen po tom koupání at se vyřádí svlečenej ten malej takže zima jim není.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex