Čepy na mandlích

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2351
15.11.12 10:22

Jéje, to máte i docela dost teplo na mě :mrgreen:..Já měla novorozeně v zimě na horách..V koupelně bylo při mytí cca 24-25°C, ale jinak jsme měli stabilně 19°C a v noci i míň.. Teď, když jsi marod dost větrej, ať se trošku vyženou bacily, ale jinak si myslím, že teplotu máš doma na normálního člověka akorát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 10:25

@Gabčulinda no lonskou zimu jsme topily krbovkama takže když jsem potřebovala vytopit celej barák tak v obýváku bylo na padnutí. ted si užívám toho komfortu plynového kotle :dance:

• Citovat
  • Upravit
2351
15.11.12 10:29

No my měli taky krbovky, ale některý místnosti se vytopit nedali, ani kdybych tam dala ještě el. přímotop, takže tam bylo občas i 12 °C a to už byla zima i na mě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 10:33

@Gabčulinda brr až jsem se oklepala. nechápu ty bezdomovce, že jsou raději venku s krabičákem než být střízliv a dát si v teple teplou polévku, kterou jim velkorysně města poskytují.

• Citovat
  • Upravit
2351
15.11.12 10:34

No jo, teplá polévka jim nepomůže zapomenout alespoň na chvíli na jejich blbou živ. situaci ..Ale jsou i tací, co jim to takhle vyhovuje-alkohol taky hřeje :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
15.11.12 10:41

Tak my máme standartně 23 když se netopí, ale na večer mi to přijde málo tak přitápím na 24,5 :mrgreen:
také jsem teď nemocná, rýma, bolest v krku, s malou jsem normálně, jen ji nepusinkuju. Kojení při nemoci je prej výhoda, že získává mimi protilátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.12 10:44

@Enoulik no tak alespon že tak, to tedy máte pěkný teploučko taky by se mi to asi líbylo, ale pak ten účet za plyn :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
970
15.11.12 13:43

My máme dobře zateplený barák, takže se tam to teplo udržuje samo, jen jak je člověk na to zvyklý tak na večer už se nám zdá i těch 23 málo tak si přitopíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1107
13.10.13 10:55

Ahoj holky, já mám prosbu-jsmem v 27tt a už asi třetí týden mám zarudlou jednu mandli a na ní čepy..ale jako nemám teploty a ani žádné jiné příznaky anginy.Jen mě trošku lechtá v uchu na te straně, kde je ta mandle zarudlá a trošku ucpaný nosohltan. Nevím, jestli jít k dr. pro antibiotika nebo jestli to nechat tak..když mi v podstatě nic není..??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
13.10.13 10:59

@EvulinkaB18 určitě bych šla :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
14.10.13 09:57

@EvulinkaB18 zajdi, dr. by ti měla udělat CRP zda jsou antibiotika potřeba nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
26.2.19 20:52

Jak vypadaji cepy?

Ahoj,
V nedeli jsem mela sileny zanet spojivek, dostala jsem atb kapky, celou nedeli jsem mela horecky, bolelo me k tomu v krku. Oko mam ok, ale v krku me boli porad. Mam natekle uzliny na krku, a ted jsem se koukala sama sobe do krku a mam na jedne mandli bily flek, caru, ktera jde po cele mandli.
Muze to byt angina? Nikdy jsem anginu nemela, tak vubec nevim.
Diky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
26.2.19 21:26

@Vemas muze to být angína ale může to být i následek nějaké virózy..mě se třeba čepy na mandlích dělají snad při každém nachlazení …léčím se doma..anginu jsme.mela v červnu a ta bolí hodně a bylo mi hodně zle takže k doktorce mě to dokopalo a ATB jsem měla..jinak kloktat, nějaký sprej do krku a uvidíš zda to zvládneš doma

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
26.2.19 21:37

@Megane 123
Ja prave anginu nilky nemela. V krku me
Boli dost, boli me uzliny na krku , boli me hybat hlavou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek