Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj, měla jsem stejné problémy ..táhlo se to cca půl roku. Doktor se hrozil jaké mám mandle, prý jakobych byla pětiletá ve školce. TAm mají děti tak doslova shnilý mandle
.. nakonec mě po několikáté angíně poslal na alergologii a tam zjistili , že mám silnou alergii na břízu
..jak začne pilová sezona jsem na práškách a zatim dobrý, mandle krásný, žádná angína ![]()
ahoj já měla čep nedávno taky jsem se zděsila že mi tam zůstala díra ale prej jsou tam normálně, sice ne velký ale jsou
Taky je mám..táhne se to už strašně dlouho… Vždycky jednou za čas mě začne bolet v krku a vím, že se tam zase udělaly
. Byla jsem s tím na ORL asi 3× a pokaždé mi řekli - kloktejte si (teď si za boha nevzpomenu čím). Nepomáhalo to. Jo a ta první díra v tom krku mě taky vyděsila, ale nezůstane to tak napořád ![]()
můžu se zeptat jakým způsobem vymačkáváte čep z mandle? A je to k něčemu dobré? Syn má často angíny s čepy na mandlích, mandle má celé rozbrázděné, ale nikdy jsme nic nedloubali.
@Paoloska U prcka nevím, ale já jsem se tenkrát jen tak podívala do krku a myslela si, že tam mám jen něco přilepeného a prstem jsem máčkla vedle toho a najednou to vypadlo. Zbyla tam díra jak vrata. To, že jsem se u toho málem
asi nemusím říkat
.
Přesně tak to mám i já. Jen jsem jakoby vedle zatlačila nehtem a vypadlo to. Díra jako VRATA také!!!!! Je to až děsivé.
@meringa píše:
@Paoloska U prcka nevím, ale já jsem se tenkrát jen tak podívala do krku a myslela si, že tam mám jen něco přilepeného a prstem jsem máčkla vedle toho a najednou to vypadlo. Zbyla tam díra jak vrata. To, že jsem se u toho málemasi nemusím říkat
.
„Prckovi“ už je 12
Spíš mě napadá, že má při těch čepech fakt silný zápach s pusiny. Jestli by to vyšťourání nepomohlo, ale zase mu nechci ublížit, to je jasný.
@Paoloska Noooo, já to teda snáším dost špatně. Vždycky u toho brečím. Né, že by to bolelo, ale je to prostě „hegeš“
.
@meringa píše:
@Paoloska Noooo, já to teda snáším dost špatně. Vždycky u toho brečím. Né, že by to bolelo, ale je to prostě „hegeš“.
No, on je Kája cíťa, vadí mu i pohled na vatovou tyčinku z čištění uší, tak já ho nebudu mordovat. Prostě máme chvíli smraďánka
. K té nemoci to patří.
@Paoloska Tak raději zkuste ty výplachy. V lékárně ti určitě poradí. Taky bych neměla tu sílu mu mačkat mandle ![]()
Mámě se jako malé při angíně taky tehdy udělaly čepy na mandlích a byla u doktorky a ta jí to vymačkala sama, sice to bylo prý hnus, ale rychleji se z toho dostala…tak se zkusit zeptat u dr. ![]()
Ahoj holky,
Máte s tím někdo zkušenost? To už opravdu tam bude napořád?
máte zkušenost s čepy? Nikdy jsem netrpěla na angíny a vůbec celkově (musím zaklepat) jsem zdravý člověk. Přes zimu mě dost pobolívávalo v krku, na madlích, pocit škrcení v krku a knedlík… do toho ovšem i vaginální problémy - svědění, pálení,… udělal se mi čep na mandli v horní čísti, jakoby pod měkkým patrem. Vymáčkla jsem ten hnus, zůstala mi tam fakt, jako díra!!!!! Přes 1/3 mandle