Čepy v puse

Anonymní
23.5.12 20:40

Čepy v puse

Ahoj holky,
máte zkušenost s čepy? Nikdy jsem netrpěla na angíny a vůbec celkově (musím zaklepat) jsem zdravý člověk. Přes zimu mě dost pobolívávalo v krku, na madlích, pocit škrcení v krku a knedlík… do toho ovšem i vaginální problémy - svědění, pálení,… udělal se mi čep na mandli v horní čísti, jakoby pod měkkým patrem. Vymáčkla jsem ten hnus, zůstala mi tam fakt, jako díra!!!!! Přes 1/3 mandle :-( Máte s tím někdo zkušenost? To už opravdu tam bude napořád?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
141
23.5.12 20:45

Ahoj, měla jsem stejné problémy ..táhlo se to cca půl roku. Doktor se hrozil jaké mám mandle, prý jakobych byla pětiletá ve školce. TAm mají děti tak doslova shnilý mandle :lol: .. nakonec mě po několikáté angíně poslal na alergologii a tam zjistili , že mám silnou alergii na břízu :cert: ..jak začne pilová sezona jsem na práškách a zatim dobrý, mandle krásný, žádná angína :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
23.5.12 20:52

ahoj já měla čep nedávno taky jsem se zděsila že mi tam zůstala díra ale prej jsou tam normálně, sice ne velký ale jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
23.5.12 20:54

Taky je mám..táhne se to už strašně dlouho… Vždycky jednou za čas mě začne bolet v krku a vím, že se tam zase udělaly :cert: . Byla jsem s tím na ORL asi 3× a pokaždé mi řekli - kloktejte si (teď si za boha nevzpomenu čím). Nepomáhalo to. Jo a ta první díra v tom krku mě taky vyděsila, ale nezůstane to tak napořád ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
23.5.12 21:20

můžu se zeptat jakým způsobem vymačkáváte čep z mandle? A je to k něčemu dobré? Syn má často angíny s čepy na mandlích, mandle má celé rozbrázděné, ale nikdy jsme nic nedloubali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
23.5.12 21:23

@Paoloska U prcka nevím, ale já jsem se tenkrát jen tak podívala do krku a myslela si, že tam mám jen něco přilepeného a prstem jsem máčkla vedle toho a najednou to vypadlo. Zbyla tam díra jak vrata. To, že jsem se u toho málem :poblion: asi nemusím říkat :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.12 21:25

Přesně tak to mám i já. Jen jsem jakoby vedle zatlačila nehtem a vypadlo to. Díra jako VRATA také!!!!! Je to až děsivé.

• Citovat
  • Upravit
2028
23.5.12 21:26

A také to zrovna nevoní, co si budeme povídat :zed: :zed: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.12 21:29

To jo, smrdí to hrozně 8o

• Citovat
  • Upravit
10019
23.5.12 21:29
@meringa píše:
@Paoloska U prcka nevím, ale já jsem se tenkrát jen tak podívala do krku a myslela si, že tam mám jen něco přilepeného a prstem jsem máčkla vedle toho a najednou to vypadlo. Zbyla tam díra jak vrata. To, že jsem se u toho málem :poblion: asi nemusím říkat :mrgreen: .

„Prckovi“ už je 12 ;) Spíš mě napadá, že má při těch čepech fakt silný zápach s pusiny. Jestli by to vyšťourání nepomohlo, ale zase mu nechci ublížit, to je jasný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
23.5.12 21:32

@Paoloska Noooo, já to teda snáším dost špatně. Vždycky u toho brečím. Né, že by to bolelo, ale je to prostě „hegeš“ :poblion: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
23.5.12 21:43
@meringa píše:
@Paoloska Noooo, já to teda snáším dost špatně. Vždycky u toho brečím. Né, že by to bolelo, ale je to prostě „hegeš“ :poblion: .

No, on je Kája cíťa, vadí mu i pohled na vatovou tyčinku z čištění uší, tak já ho nebudu mordovat. Prostě máme chvíli smraďánka :hug: . K té nemoci to patří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
23.5.12 21:46

@Paoloska Tak raději zkuste ty výplachy. V lékárně ti určitě poradí. Taky bych neměla tu sílu mu mačkat mandle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
23.5.12 21:48

@meringa Dík za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6358
23.5.12 22:05

Mámě se jako malé při angíně taky tehdy udělaly čepy na mandlích a byla u doktorky a ta jí to vymačkala sama, sice to bylo prý hnus, ale rychleji se z toho dostala…tak se zkusit zeptat u dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí