Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Marťulililinka A jejej, tak autem bych s nasima dablikama nejela. Kdyz mate ale jen jedno ditko, urcite se to da-i kdyz je to teda sakra daleka jizda!!!
my tam chystame zase nekdy, ale puilka rodiny/za mladsi/ asi poleti a starsi pojedou busem. Buseove pobyty totiz bychazi o peknych par hodin delsi, nez kdyz clovek prileti letadlem:_))
At se libi
![]()
@farska píše:
@Marťulililinka A jejej, tak autem bych s nasima dablikama nejela. Kdyz mate ale jen jedno ditko, urcite se to da-i kdyz je to teda sakra daleka jizda!!!
my tam chystame zase nekdy, ale puilka rodiny/za mladsi/ asi poleti a starsi pojedou busem. Buseove pobyty totiz bychazi o peknych par hodin delsi, nez kdyz clovek prileti letadlem:_))At se libi![]()
![]()
moc děkuji, ono je to vlastní dopravou vazne za slusny peniz (okolo 3tis kc s polopenzi mimo sezonu) takze proto jedeme autem
Navíc nechci aby bylo šílené vedro, slyšela jsem, že je tam i v září pěkně a hlavně prázdné pláže.. ![]()
Letecky by to bylo opravdu pohodlnější, ale ty ceny
Budeme to brát jako výlet.. pojedeme přes noc, ráno budeme v Chorvatsku, tam zakotvíme u moře, půl dne pobudeme a budeme pokračovat do Budvy.. ono to zas snad tak daleko není.. prý 1350km.. loni jsme jeli do Itálie cca 1100km, tak o tu trošku dál, to snad už zvládneme.
Ale musíme v noci, malá by nevydržela v autě přes den tak dlouho.. v noci to prospí ![]()
Jinak dovolená letecky pro 6 osob, to musela být pálka, co??
![]()
Ani ne, rekla bych. Bez jidla nas vyslo vse vcetne letenek, ubytka a pojisteni na asi 25tis. S jidlem a darecky do 40tis… A to mely holky denne 2krat kolotoce a zmrzku:))
@farska píše:
Ani ne, rekla bych. Bez jidla nas vyslo vse vcetne letenek, ubytka a pojisteni na asi 25tis. S jidlem a darecky do 40tis… A to mely holky denne 2krat kolotoce a zmrzku:))
tak to je super, ja videla letecky Budvu za 15tis a kdyz jsem spocitala pocet osob..
a vyrazite nekam letos?
Jo, a napadly mne 2 veci, co mi tam jako jedine vadily: hrozba albanskych vsudypritomnych zlodeju a pak chaos na silnicich. Chodci tam nemaji prednost a auta se v tom snad vyzivaji!!
Vsak ono to bylo za asi 12tis za osobu. Jenze my hledame prioritne akce Deti zdarma:) Letos? Jo, vyrazime. Smer porodnice, v cervnu…
@farska píše:
Vsak ono to bylo za asi 12tis za osobu. Jenze my hledame prioritne akce Deti zdarma:) Letos? Jo, vyrazime. Smer porodnice, v cervnu…
pátá holčička??? Nebo klučík??? Tak to máte taky krásný
My právě užívali akce - dítě do dvou let zdarma! V květnu bude mít však 2 roky, tak budeme muset taky hledat jiné akce.. dá se tedy sehnat dítě zcela zdarma??? Většinou mají, že od dvou let musí platit aspoň letenku..
Nevim, ted uz je docela pozde, my hledame tak v listopadu.Ale 1 ditko zadara je snad bezne skoro vsude, zadej si mailem poptavku v cestovkach a uvidite. Drzim palce!
@farska píše:
Nevim, ted uz je docela pozde, my hledame tak v listopadu.Ale 1 ditko zadara je snad bezne skoro vsude, zadej si mailem poptavku v cestovkach a uvidite. Drzim palce!
budu se muset naučít hledat..
My už letos letíme do Turecka v květnu, dokud nebude mít malá ještě 2 roky.. a pak se chceme ještě autem podívat do té Černé Hory..
Mamžel by taky do černé hory chtěl jet…ale autem samozřejmě. Bereme na dovolenou sebou vždy i psa a jsme neskutečně „rozežraný“ a do letadla by sme se nenaskládali (letos v létě manžela napadlo když jsme jeli do chorvatska, jestli si sebou nevezmeme do apartmánu z domova presovač, že se mu nechce pít nějaký hnusný kafe
)
Daleko mi to přijde tak akorát, takže přes noc by se to zvládnout dalo, a nebo se zastávečkou v Chr
Ale zajímalo by mě kdo jste v Budvě byl, nevíte jak je to tam s psama na plážích? Jestli se tam opravdu za všechno platí, tak by sme si klidně toho psa na pláži připlatili ![]()
@Denino píše:
Mamžel by taky do černé hory chtěl jet…ale autem samozřejmě. Bereme na dovolenou sebou vždy i psa a jsme neskutečně „rozežraný“ a do letadla by sme se nenaskládali (letos v létě manžela napadlo když jsme jeli do chorvatska, jestli si sebou nevezmeme do apartmánu z domova presovač, že se mu nechce pít nějaký hnusný kafe)
Daleko mi to přijde tak akorát, takže přes noc by se to zvládnout dalo, a nebo se zastávečkou v ChrAle zajímalo by mě kdo jste v Budvě byl, nevíte jak je to tam s psama na plážích? Jestli se tam opravdu za všechno platí, tak by sme si klidně toho psa na pláži připlatili
my letos taky brali toustovače atd do Itálie (když jsme to uvezli..) ale presovač by mě nenapadl.. my právě koupili ubytování v hotelu Slovenska plaza přímo od ITS BILLA, která garantuje nejnižší ceny na trhu. Je to německá ck, loni jsme s nimi byli na Ibize a maximální spokojenost… ![]()
https://www.itsbilla.cz/index.php
se psama nevím, jak to je, ale myslím, že v těch hotelích povoleni NEJSOU. Alespon, co jsem četla.. Možná leda ubytování v soukromí, v apartmánech…
ceny jsou tam s polopenzí, což je taky fajn, protože přes hranice do ČH si toho moc převážet nesmíme… ![]()