Černá hora - Budva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30309
10.2.13 12:43

@Marťulililinka A jejej, tak autem bych s nasima dablikama nejela. Kdyz mate ale jen jedno ditko, urcite se to da-i kdyz je to teda sakra daleka jizda!!!
my tam chystame zase nekdy, ale puilka rodiny/za mladsi/ asi poleti a starsi pojedou busem. Buseove pobyty totiz bychazi o peknych par hodin delsi, nez kdyz clovek prileti letadlem:_))

At se libi :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 12:49
@farska píše:
@Marťulililinka A jejej, tak autem bych s nasima dablikama nejela. Kdyz mate ale jen jedno ditko, urcite se to da-i kdyz je to teda sakra daleka jizda!!!
my tam chystame zase nekdy, ale puilka rodiny/za mladsi/ asi poleti a starsi pojedou busem. Buseove pobyty totiz bychazi o peknych par hodin delsi, nez kdyz clovek prileti letadlem:_))At se libi :mavam: :mavam: :mavam:

moc děkuji, ono je to vlastní dopravou vazne za slusny peniz (okolo 3tis kc s polopenzi mimo sezonu) takze proto jedeme autem :P Navíc nechci aby bylo šílené vedro, slyšela jsem, že je tam i v září pěkně a hlavně prázdné pláže.. :think:
Letecky by to bylo opravdu pohodlnější, ale ty ceny :roll: Budeme to brát jako výlet.. pojedeme přes noc, ráno budeme v Chorvatsku, tam zakotvíme u moře, půl dne pobudeme a budeme pokračovat do Budvy.. ono to zas snad tak daleko není.. prý 1350km.. loni jsme jeli do Itálie cca 1100km, tak o tu trošku dál, to snad už zvládneme.
Ale musíme v noci, malá by nevydržela v autě přes den tak dlouho.. v noci to prospí :mrgreen:
Jinak dovolená letecky pro 6 osob, to musela být pálka, co?? :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.2.13 13:00

Ani ne, rekla bych. Bez jidla nas vyslo vse vcetne letenek, ubytka a pojisteni na asi 25tis. S jidlem a darecky do 40tis… A to mely holky denne 2krat kolotoce a zmrzku:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 13:03
@farska píše:
Ani ne, rekla bych. Bez jidla nas vyslo vse vcetne letenek, ubytka a pojisteni na asi 25tis. S jidlem a darecky do 40tis… A to mely holky denne 2krat kolotoce a zmrzku:))

tak to je super, ja videla letecky Budvu za 15tis a kdyz jsem spocitala pocet osob.. :) a vyrazite nekam letos?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.2.13 13:03

Jo, a napadly mne 2 veci, co mi tam jako jedine vadily: hrozba albanskych vsudypritomnych zlodeju a pak chaos na silnicich. Chodci tam nemaji prednost a auta se v tom snad vyzivaji!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.2.13 13:07

Vsak ono to bylo za asi 12tis za osobu. Jenze my hledame prioritne akce Deti zdarma:) Letos? Jo, vyrazime. Smer porodnice, v cervnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 13:11
@farska píše:
Vsak ono to bylo za asi 12tis za osobu. Jenze my hledame prioritne akce Deti zdarma:) Letos? Jo, vyrazime. Smer porodnice, v cervnu…

pátá holčička??? Nebo klučík??? Tak to máte taky krásný :srdce: My právě užívali akce - dítě do dvou let zdarma! V květnu bude mít však 2 roky, tak budeme muset taky hledat jiné akce.. dá se tedy sehnat dítě zcela zdarma??? Většinou mají, že od dvou let musí platit aspoň letenku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
10.2.13 13:14

Nevim, ted uz je docela pozde, my hledame tak v listopadu.Ale 1 ditko zadara je snad bezne skoro vsude, zadej si mailem poptavku v cestovkach a uvidite. Drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.2.13 13:40
@farska píše:
Nevim, ted uz je docela pozde, my hledame tak v listopadu.Ale 1 ditko zadara je snad bezne skoro vsude, zadej si mailem poptavku v cestovkach a uvidite. Drzim palce!

budu se muset naučít hledat.. :) My už letos letíme do Turecka v květnu, dokud nebude mít malá ještě 2 roky.. a pak se chceme ještě autem podívat do té Černé Hory..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
10.2.13 22:45

Mamžel by taky do černé hory chtěl jet…ale autem samozřejmě. Bereme na dovolenou sebou vždy i psa a jsme neskutečně „rozežraný“ a do letadla by sme se nenaskládali (letos v létě manžela napadlo když jsme jeli do chorvatska, jestli si sebou nevezmeme do apartmánu z domova presovač, že se mu nechce pít nějaký hnusný kafe :lol: )
Daleko mi to přijde tak akorát, takže přes noc by se to zvládnout dalo, a nebo se zastávečkou v Chr

Ale zajímalo by mě kdo jste v Budvě byl, nevíte jak je to tam s psama na plážích? Jestli se tam opravdu za všechno platí, tak by sme si klidně toho psa na pláži připlatili :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.2.13 08:37
@Denino píše:
Mamžel by taky do černé hory chtěl jet…ale autem samozřejmě. Bereme na dovolenou sebou vždy i psa a jsme neskutečně „rozežraný“ a do letadla by sme se nenaskládali (letos v létě manžela napadlo když jsme jeli do chorvatska, jestli si sebou nevezmeme do apartmánu z domova presovač, že se mu nechce pít nějaký hnusný kafe :lol: )
Daleko mi to přijde tak akorát, takže přes noc by se to zvládnout dalo, a nebo se zastávečkou v ChrAle zajímalo by mě kdo jste v Budvě byl, nevíte jak je to tam s psama na plážích? Jestli se tam opravdu za všechno platí, tak by sme si klidně toho psa na pláži připlatili :lol:

my letos taky brali toustovače atd do Itálie (když jsme to uvezli..) ale presovač by mě nenapadl.. my právě koupili ubytování v hotelu Slovenska plaza přímo od ITS BILLA, která garantuje nejnižší ceny na trhu. Je to německá ck, loni jsme s nimi byli na Ibize a maximální spokojenost… :palec:

https://www.itsbilla.cz/index.php

se psama nevím, jak to je, ale myslím, že v těch hotelích povoleni NEJSOU. Alespon, co jsem četla.. Možná leda ubytování v soukromí, v apartmánech…
ceny jsou tam s polopenzí, což je taky fajn, protože přes hranice do ČH si toho moc převážet nesmíme… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí