Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Další dotaz z kategorie „o nejblbější dotaz na emiminu“, a vyhráváte klíčenku
@Aquarius79 píše:
A nebylo by lepší použít jitrocel?
Ne, bez je lepší.
Hele, v klidu. Obklady nic neudělají.
Mazej k lekaři a řeš svoje zdravotní problemy tak, abys je vyřešila.
@Ou Lekari jsem ukazovala zaniceny palec, bylo mi receno, ze to na rezani atd neni, ze proste pouzit malicko Framykoinu, Betadine atd. To jsem vyléčila. Bohuzel se mi ale problem opakuje na dalsich prstech z duvodu otoku chodidel, jsem 35tt a venku to na otevrene boty fakt neni, takze se mi ty prsty mackaji v botach, i kdyz jsem si uz koupila o číslo vetsi. S tim asi lekar ted nic neudela. Ale dekuju 🙂
@Ou Lekari jsem ukazovala zaniceny palec, bylo mi receno, ze to na rezani atd neni, ze proste pouzit malicko Framykoinu, Betadine atd. To jsem vyléčila. Bohuzel se mi ale problem opakuje na dalsich prstech z duvodu otoku chodidel, jsem 35tt a venku to na otevrene boty fakt neni, takze se mi ty prsty mackaji v botach, i kdyz jsem si uz koupila o číslo vetsi. S tim asi lekar ted nic neudela. Ale dekuju 🙂
@Anonymní píše:
Já chodím v sandalech už pár týdnů. S ponožkama. Barevnejma. Styl, ne ![]()
@Janli píše:
Ne, bez je lepší.Hele, v klidu. Obklady nic neudělají.
Když myslíte. ![]()
Vim, ze se nema moc uzivat cerny bez v těhotenství mysleno vnitrne. Vadi vsak dlouhodobe obkladani prstu na noze z duvodu zanetu listy bezu, tedy zvnějšku? Myslim, ze by nemuselo, ale chtela bych nazor vic lidi. Diky