Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@novotna.zuzka píše:
Zakladatelka se myslím už neukáže…přeci jen, je pátek, čas k večeru pokročil, je na čase vybrat kalhotky a zkusit další nevěru, co není nevěra, i když je doma skleslý manžel, protože robertek domácí je větší jak on sám
Přesně ta se už připravuje na velkou jízdu. ![]()
Jo tak a co plánujete na víkend…já bych jela někam na výlet ale nevím kam? A s kým?
Tak ja se ted ucim na posledni zkousku, ale vubec vubec tomu nerozumim ![]()
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostudaKdyž nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?
Já budu mít bezdětný, mírně pracovní víkend, ale hodlám se věnovat užívání si klidu:-)
No já zítra gruntuju budeme mít návštěvu
a v neděli se budu léčit, asi padne nějaká láhev ![]()
@MarkétkaBeruška píše:šla bych, ale už mááááááám plááááány
@kopejka ono někde něco je tak jdeme takéééé néééé
No já mám hlavně za chvíli padla jdu se domu projet na eliptikalu ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
Jo tak a co plánujete na víkend…já bych jela někam na výlet ale nevím kam? A s kým?
Pokud máš ráda adrenalin, tak vyraž někam se zakladatelkou, ale bacha na kalhotky, vem si aspoň dvoje náhradní ![]()
@novotna.zuzka píše:
A za pár dní tu bude téma:Přiznala jsem manželovi nevěru, ale nevěra to nebyla, chce rozvod, co teď?
@kathystar píše:
Vůbec se holkám nedivím, že Ti to nevěří. A hlavně jednorázovou nevěru jsem schopná pochopit, ale tohle? Snad každá dospělá ženská má v sobě aspoň tolik soudnosti, aby věděla že ukazovat všechno a všem někde na diskotéce je absolutně přes čáru. A pokud nejsi schopná se po pár panácích ovládat, tak příště nechlastej.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat