Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MarkétkaBeruška píše:
@Lejaa jsem nemocná
ajoo, tak to nechci:-))
Ale no tak, holky! Vy jste na zakladelku takový zlý! Co kdybyste jí místo vašich poznámek hodily odkazy na e-shopy, kde mají sexy kalhotky ve slevě, aby měla co rozdávat?! ![]()
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostudaKdyž nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?
Hele a nejsi Angela? pac ja mam znamou co soulozila v boxu na dize v bilym tricku a byla to fakt pr.del
ale to ji bylo tusim 17..ja jen jestli to nejsi ty, jen trochu zkrotla
a priznat se? zalezi na Tom, jestli si chces zase nekde od nekoho nechat nekam sahat
jestli ano, pak asi manzelstvi nema cenu a MANZOVI to rekni ![]()
Anebo by mohl její manža svlíkat z kalhotek opilý ženský na diskotékách a nosit jí je domů, aby ona je na další akci poslala dál ![]()
@Anonym X píše:
Pokud máš ráda adrenalin, tak vyraž někam se zakladatelkou, ale bacha na kalhotky, vem si aspoň dvoje náhradní
@Zenyatta píše:
Anebo by mohl její manža svlíkat z kalhotek opilý ženský na diskotékách a nosit jí je domů, aby ona je na další akci poslala dál
jo to je dobrej nápad.. ani by na tom neprodělali ![]()
Jako kazdy rok, vzdy pred Valentynem premyslim, cim bych pardalku prekvapil. No a letos jsem na nejake diskosce dostal takovy zajimavy napad. Ale nejak se ve mne hnulo svedomi a rad bych ty kalhotky vratil. Nemate nekdo kontakt na Apolenu?
![]()
Já jen nechápu to černé svědomí, z předchozích diskusí je jasné že orální sex není nevěra, tak co vlastně řeší když ani na to nejspíš nedošlo
Snad jen to že spoďáry dostala od manžela pod stromeček a teď je má ve vytrýně nějaký Evžen ![]()
@rozmary Možná jí chybí do kompletu s podprsenkou, měla mu to věnovat celé ![]()
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostudaKdyž nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?
Hlasuju za to řeknout, pak tu napiš pokračování
a jinak řekni, ať mu není líto těch kalhotek, že toho vzoru máš ještě dvoje
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nějak mi to tu stávkuje
ale snad už to půjde odesílat…