Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Apolena22 píše:
Vám žádnou diskuzi zakládat nebudu!
No tak Apolena22 se k ničemu nemá, tak si holt poradíme samy
Mám první nápad - Nejlepší místo pro diskotékovou muchlovačku… záchod, boxík nebo křoví venku? Kam byste to směřovaly vy?
![]()
Pokud vás napadne nějaký lepší téma, tak sem s ní, prosím.
@Zenyatta píše:
No tak Apolena22 se k ničemu nemá, tak si holt poradíme samyMám první nápad - Nejlepší místo pro diskotékovou muchlovačku… záchod, boxík nebo křoví venku? Kam byste to směřovaly vy?
![]()
![]()
Pokud vás napadne nějaký lepší téma, tak sem s ní, prosím.
to záleží hlavně na počasí v létě křovisko, v zimě boxík, jen ty záchodky diskotékový
když jsou lidi sťatý tak se kolikrát netrefí do hajzlíku a představa muchlování v takovým prostředí tak z toho se mi chce
![]()
@renda81 píše:
to záleží hlavně na počasí v létě křovisko, v zimě boxík, jen ty záchodky diskotékový![]()
![]()
když jsou lidi sťatý tak se kolikrát netrefí do hajzlíku a představa muchlování v takovým prostředí tak z toho se mi chce
![]()
![]()
![]()
Já bych to viděla taky tak. Akorát si říkám, že v boxíku by nás mohl kdokoli vidět a ta představa mě děsí.
A ještě k těm záchodkům. Kdysi na festivalu jsem šla na TOI TOI, otevřu dveře a vypadl na mě pár ve vášnivým objetí. No mazec. Přitom se festival odehrával ve velkým přírodním areálů, křovíček bylo dosta a ani nebylo po dešti ![]()
@Zenyatta píše:
Já bych to viděla taky tak. Akorát si říkám, že v boxíku by nás mohl kdokoli vidět a ta představa mě děsí.
A ještě k těm záchodkům. Kdysi na festivalu jsem šla na TOI TOI, otevřu dveře a vypadl na mě pár ve vášnivým objetí. No mazec. Přitom se festival odehrával ve velkým přírodním areálů, křovíček bylo dosta a ani nebylo po dešti
holt fajnšmekři
![]()
A pozor paní FTIPNÁ
tak co spoďáry zbyli ti nějaké nebo si je všechny rozdala a nemáš v čem chodit ![]()
@kopejka tvá starost o mé spodní prádlo mě dojímá. Neboj, mám, ale klidně mi můžeš nějaký koupit, ikdyž dle tvého vkusu tipuju, že by to byly vlněný až ke kolenům, tak raději ne ![]()
No tak teď jsi mi zlomila sdrce, ale odpouštím ti, protože vím, že kdyby jsi viděla můj moji spodní garderobu měsíc by jsi zlostí brečela. Co manžel už ti přišel na tvojí fajnšmekřinu tipuju, že ne když jsi tady škoda. Možná si nechám od káma ajťáka zjistit tvoji Ip a to pak bude mazec ![]()
@kopejka píše:
No tak teď jsi mi zlomila sdrce, ale odpouštím ti, protože vím, že kdyby jsi viděla můj moji spodní garderobu měsíc by jsi zlostí brečela. Co manžel už ti přišel na tvojí fajnšmekřinu tipuju, že ne když jsi tady škoda. Možná si nechám od káma ajťáka zjistit tvoji Ip a to pak bude mazec
spíš bych brečela měsíc smíchy
Nepřišel a co ten Tvůj, už viděl Tvojí garderóbu?
Bojim, Bojim ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat