Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takže žádná operace jinak by jsi je ukázala…to je hodně smutnej příběh ![]()
@kopejka píše:
Takže žádná operace jinak by jsi je ukázala…to je hodně smutnej příběh
podle sebe soudím tebe?
@MarkétkaBeruška píše:
@Apolena22 NE kozy teda opravdu NE
mozek nejspíš také ne, dle nicku beruška ![]()
@Apolena22 ty seš věštkyně…mozek také nemám, základkou jsem neprolezla a teď bydlím pod moste, zbyl mi jen počítač
zatím co ty má jeden titul před jménem a dva ještě za viď
@MarkétkaBeruška píše:
@Apolena22 ty seš věštkyně…mozek také nemám, základkou jsem neprolezla a teď bydlím pod moste, zbyl mi jen počítačzatím co ty má jeden titul před jménem a dva ještě za viď
no tak tvé příspěvky a nick by tomu odpovídal. To nemám, inteligence není o titulech
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostudaKdyž nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?
Mlčet, mlčet, mlčet, případně zapírat, vymazat z paměti a NIKDY UŽ NEZOPAKOVAT!!! ![]()
@Apolena22 to máš pravdu, není o titulech je o názorech, zodpovědnosti a charakteru a to vše u tebe postrádám, dokládám tvým úvodním příspěvkem: Ahojky, minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostuda
Když nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte? Člověk který toto dokáže udělat člověku se kterým žije - manželovi, ten za nic nestojí, věř mi že kdybych znala Tvého manžela tak mu to snad i řeknu co má doma za dáreček, i když to není mým stylem, ale to už je vážně moc.
@MarkétkaBeruška
Já bych to nebrala tak vážně…;) Podle mě je to celé pěkně hloupej výmysl. Zakladatelka prostě měla dlouhou chvíli, tak potřebovala zábavu. O úrovní zábavy netřeba diskutovat ![]()
@Apolena22 píše:
no tak tvé příspěvky a nick by tomu odpovídal. To nemám, inteligence není o titulech
Já bych zase řekla, že titul ani inteligence nesouvisí s nickem ![]()
@Lejaa píše:
@MarkétkaBeruška
Já bych to nebrala tak vážně…;) Podle mě je to celé pěkně hloupej výmysl. Zakladatelka prostě měla dlouhou chvíli, tak potřebovala zábavu. O úrovní zábavy netřeba diskutovat
O ZAKLADATELČINĚ ÚROVNI není třeba diskutovat ![]()
@Lejaa píše:
Já bych zase řekla, že titul ani inteligence nesouvisí s nickem
@kopejka píše:
O ZAKLADATELČINĚ ÚROVNI není třeba diskutovat
tak o Tvojí už vůbec ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat