Černý svědomí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
MarkétkaBeruška
3.2.14 16:45

No co dodat, zakladatelka nám zase začla chodit do školy (no já také) tak má starostí dost…

• Upravit
8959
3.2.14 16:56
@Apolena22 píše:
Trollové se nekrmí :!

Jo, přesně! Jsme hladové a doma s dětma je nuda, tak potřebujem nějaké rozptýlení :lol:

• načítám...
MarkétkaBeruška
3.2.14 16:57

@Lejaa tos neměla říkat, pošle na tebe sociálku že nekrmíš děti… :mrgreen: jen tak mezi námi já jsem asi úplně blbá ale kdo jsou Trollové?

• Upravit
8959
3.2.14 17:02
@MarkétkaBeruška píše:
@Lejaa tos neměla říkat, pošle na tebe sociálku že nekrmíš děti… :mrgreen: jen tak mezi námi já jsem asi úplně blbá ale kdo jsou Trollové?

Děti jsou najezené :lol: Hladové jsme my na emiminu, po jejích úžasných příspěvcích…:-D

• načítám...
MarkétkaBeruška
3.2.14 17:07

@Lejaa :mrgreen: no já tedy právě dojedla, ale když to tu čtu zase jsem zase hladová, Apoleno já tě tu chci :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
8959
3.2.14 17:23

@MarkétkaBeruška
Přesně. Bez ní to prostě není ono :lol: nevím, jestli jsi tam nebyla, ale docela dobře to žije i https://www.emimino.cz/…osti-179396/
Něco jako Apolena, nebo, že by to byla ona? :think: :D

• načítám...
MarkétkaBeruška
3.2.14 18:03

@Lejaa tak jsem nakoukla, no číst o nemohu, nějak se mi to příčí ale myslím že to nebude Apolena ale její sestra :mrgreen:

• Upravit
8959
3.2.14 18:11
@MarkétkaBeruška píše:
@Lejaa tak jsem nakoukla, no číst o nemohu, nějak se mi to příčí ale myslím že to nebude Apolena ale její sestra :mrgreen:

to by mohlo bejt :-D

• načítám...
6536
3.2.14 18:13

Ozvala se zakladatelka??? nebo rozdýchává víkend, nebo se už pochlubila jestli zapařila :mrgreen:

• načítám...
rozmary
3.2.14 18:16
@renda81 píše:
Ozvala se zakladatelka??? nebo rozdýchává víkend, nebo se už pochlubila jestli zapařila :mrgreen:

Jo ozvala, zase má něco s těma trollama :mrgreen:

• Upravit
6536
3.2.14 18:18

@rozmary a jéje zase se připila a vidí všude trollíky :mrgreen:

• načítám...
MarkétkaBeruška
3.2.14 18:26

@renda81 @rozmary nojo už vím kdo jsou Ti Trollové…to jsme tedy dopadly proboha, je teprve pondělí, hádám že se Apolena ozve tak v pátek večer nebo sobotu ráno

EDIT zapomněla jsem dát :mrgreen: no tak preventivně raději :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
8959
3.2.14 18:29

JJ a zakladatelka je trollhunter :lol: :lol:

• načítám...
1055
3.2.14 18:46

Zakladatelka fuč, nejspíš sedí nad učebnicema. Tak bych si dovolila diskuzi kapánek posunout. Kde kupujete spodní prádlo? Prosím o tip na dobrý obchod (zas tak moc OT to snad není, info se může hodit zakladatelce :) )
A ještě jeden dotaz: já když jdu pařit, tak si vždycky vybírám to nej spodní prádlo a ve všední dny nosím ty „obyčejnější“ kousky. Mám x let partnera, děti, ale stejně bych nedokázala jít třeba do divadla nebo na vínko v „běžném každodenním“ modelu. Máte to taky tak? Nebo si klidně oblíknete své nej kousky i ve všední den?

• načítám...
8959
3.2.14 19:05

@Zenyatta
intimisi…
mám to taky tak, jak říkáš… a ještě beru lepší kousky k doktorovi :lol:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box