Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Apolena22 píše:
Trollové se nekrmí
Jo, přesně! Jsme hladové a doma s dětma je nuda, tak potřebujem nějaké rozptýlení ![]()
@Lejaa tos neměla říkat, pošle na tebe sociálku že nekrmíš děti…
jen tak mezi námi já jsem asi úplně blbá ale kdo jsou Trollové?
@MarkétkaBeruška píše:
@Lejaa tos neměla říkat, pošle na tebe sociálku že nekrmíš děti…jen tak mezi námi já jsem asi úplně blbá ale kdo jsou Trollové?
Děti jsou najezené
Hladové jsme my na emiminu, po jejích úžasných příspěvcích…:-D
@Lejaa
no já tedy právě dojedla, ale když to tu čtu zase jsem zase hladová, Apoleno já tě tu chci
![]()
@MarkétkaBeruška
Přesně. Bez ní to prostě není ono
nevím, jestli jsi tam nebyla, ale docela dobře to žije i https://www.emimino.cz/…osti-179396/
Něco jako Apolena, nebo, že by to byla ona?
![]()
@Lejaa tak jsem nakoukla, no číst o nemohu, nějak se mi to příčí ale myslím že to nebude Apolena ale její sestra ![]()
@MarkétkaBeruška píše:
@Lejaa tak jsem nakoukla, no číst o nemohu, nějak se mi to příčí ale myslím že to nebude Apolena ale její sestra
to by mohlo bejt ![]()
Ozvala se zakladatelka??? nebo rozdýchává víkend, nebo se už pochlubila jestli zapařila ![]()
@renda81 píše:
Ozvala se zakladatelka??? nebo rozdýchává víkend, nebo se už pochlubila jestli zapařila
Jo ozvala, zase má něco s těma trollama ![]()
Zakladatelka fuč, nejspíš sedí nad učebnicema. Tak bych si dovolila diskuzi kapánek posunout. Kde kupujete spodní prádlo? Prosím o tip na dobrý obchod (zas tak moc OT to snad není, info se může hodit zakladatelce
)
A ještě jeden dotaz: já když jdu pařit, tak si vždycky vybírám to nej spodní prádlo a ve všední dny nosím ty „obyčejnější“ kousky. Mám x let partnera, děti, ale stejně bych nedokázala jít třeba do divadla nebo na vínko v „běžném každodenním“ modelu. Máte to taky tak? Nebo si klidně oblíknete své nej kousky i ve všední den?
@Zenyatta
intimisi…
mám to taky tak, jak říkáš… a ještě beru lepší kousky k doktorovi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No co dodat, zakladatelka nám zase začla chodit do školy (no já také) tak má starostí dost…