Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych nějakou radu ohledně mého přítele. Před rokem jsme spolu začali chodit, byl to hlavně on, kdo mě uháněl a já jelikož jsem váha, tak jsem se rozmýšlela, ale nakonec kývla. Vše bylo krásné a já se dokonce zamilovala. Jenže problém nastal už někdy koncem července, kdy přítel měl hodně zakázek a tím pádem hodně práce, takže jsme se od té doby neviděli. Sice jsme si sem tam psali, ale začalo mě to mrzet. Tvrdil, že si udělá čas a že se uvidíme. No a naposled napsal v listopadu. Psala jsem mu, co se děje a jestli se se mnou chce rozejít, ale žádná odpověď, takže jsem mu nakonec v lednu zavolala, abych věděla na čem jsme. Nevím proč, ale telefon mi nevzal a napsal pouze odpověď, že je nemocný a má starostí až nad hlavu. Takže teď opravdu nevím na čem sem. Ubrečená sem jak želva a je mi z toho opravdu zle. Máte někdo podobné zkušenosti?
Kolik ti je? Jako promiň, ale podle mě už přítele minimálně od podzimu nemáš… ![]()
@3peta píše:
Ahoj, chtěla bych nějakou radu ohledně mého přítele. Před rokem jsme spolu začali chodit, byl to hlavně on, kdo mě uháněl a já jelikož jsem váha, tak jsem se rozmýšlela, ale nakonec kývla. Vše bylo krásné a já se dokonce zamilovala. Jenže problém nastal už někdy koncem července, kdy přítel měl hodně zakázek a tím pádem hodně práce, takže jsme se od té doby neviděli. Sice jsme si sem tam psali, ale začalo mě to mrzet. Tvrdil, že si udělá čas a že se uvidíme. No a naposled napsal v listopadu. Psala jsem mu, co se děje a jestli se se mnou chce rozejít, ale žádná odpověď, takže jsem mu nakonec v lednu zavolala, abych věděla na čem jsme. Nevím proč, ale telefon mi nevzal a napsal pouze odpověď, že je nemocný a má starostí až nad hlavu. Takže teď opravdu nevím na čem sem. Ubrečená sem jak želva a je mi z toho opravdu zle. Máte někdo podobné zkušenosti?
spíš bych řekla že se jedná o ex přítele, víš někteří muži jsou prostě srabíci doufají, že tím že se přestanou ozývat to ta žena pochopí..a vezme na vědomí
Víš píšeš že se ti od listopadu neozval..a v lednu máš potřebu ptát se jak na tom jste???
opravdu to nevíš? Opravdu nevidíš holá fakta, že muž co má zájem se chová jinak? Kdo chce hledá způsoby jak být s tím druhým..
Zkus se dál neponižovat.
Obreč to, vysmrkej se a jdi dál.. někde čeká lepší vhodnější pro tebe ![]()
Příspěvek upraven 31.01.14 v 09:01
Tak toho bych nenazyvala honosne slovem „pritel“. Nevidet se s nekym od cervence, tak to povazuji za promlcene kdyz vazne i ostatni komunikace. To je jak „vztah“ dvou pubertaku.
Promin ale tohle neni vztach, jste se od července nevideli, myslim že se stebou rozešel davno a zapomel ti to oznamit, asi bych se na nej vykašlala a našla jsi nekoho jineho kdo bude mit zajem ![]()
Koncem července? v listopadu a potom jsi v lednu zavolala?
To máš teda výdrž! Ale asi jak píše alein21… ![]()
@alien21 píše:
Kolik ti je? Jako promiň, ale podle mě už přítele minimálně od podzimu nemáš…
@3peta to je myšlené vážně
nezlob se na mě, ale jsi tak naivní, že on s Tebou min 3 měsíce nekomunikuje a Ty ho pořád považuješ za přítele? To mi hlava nebere. On to evidentně ukončil už v létě, jen Tys to nepochopila ![]()
@3peta vím jak Ti je, ale já bych ho už ani nebrala jako přátele když spolu nejste v kontaktu…
Promiň, ale přítele už zřejmě nemáš. Taky jsem jednoho takového měla a po tom, co neodepisoval, nebral telefony a neukazoval se, mi došlo, že je konec a je srab na to, aby vztah důstojně ukončil, akorát mi teda bylo 17let a mojí největší zábavou bylo trajdání po diskotékách..
Zakladatelko, obávám se, že jsi něco nepochopila
Myslím, že už žádného přítele nemáš a měla by jsi hledat někde jinde
A nebul, chlap, který nedokáže říct takový věci narovinu(i kdyby alespoň v SMSce) a jen dělá mrtvýho brouka-žádná výhra asi nebude.
@jdukolem píše:
spíš bych řekla že se jedná o ex přítele, víš někteří muži jsou prostě srabíci doufají, že tím že se přestanou ozývat to ta žena pochopí..a vezme na vědomí
Víš píšeš že se ti od listopadu neozval..a v lednu máš potřebu ptát se jak na tom jste???opravdu to nevíš? Opravdu nevidíš holá fakta, že muž co má zájem se chová jinak? Kdo chce hledá způsoby jak být s tím druhým..
Zkus se dál neponižovat.Obreč to, vysmrkej se a jdi dál.. někde čeká lepší vhodnější pro tebe
Příspěvek upraven 31.01.14 v 09:01
Moc pěkně napsáno ![]()