Přítel mi už ani nenapíše

6
31.1.14 08:56

přítel mi už ani nenapíše

Ahoj, chtěla bych nějakou radu ohledně mého přítele. Před rokem jsme spolu začali chodit, byl to hlavně on, kdo mě uháněl a já jelikož jsem váha, tak jsem se rozmýšlela, ale nakonec kývla. Vše bylo krásné a já se dokonce zamilovala. Jenže problém nastal už někdy koncem července, kdy přítel měl hodně zakázek a tím pádem hodně práce, takže jsme se od té doby neviděli. Sice jsme si sem tam psali, ale začalo mě to mrzet. Tvrdil, že si udělá čas a že se uvidíme. No a naposled napsal v listopadu. Psala jsem mu, co se děje a jestli se se mnou chce rozejít, ale žádná odpověď, takže jsem mu nakonec v lednu zavolala, abych věděla na čem jsme. Nevím proč, ale telefon mi nevzal a napsal pouze odpověď, že je nemocný a má starostí až nad hlavu. Takže teď opravdu nevím na čem sem. Ubrečená sem jak želva a je mi z toho opravdu zle. Máte někdo podobné zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
31.1.14 08:57

Já teda nemám, ale my jsme oba dospělí. Kolik vám je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2326
31.1.14 08:58

Kolik ti je? Jako promiň, ale podle mě už přítele minimálně od podzimu nemáš… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
31.1.14 08:59
@3peta píše:
Ahoj, chtěla bych nějakou radu ohledně mého přítele. Před rokem jsme spolu začali chodit, byl to hlavně on, kdo mě uháněl a já jelikož jsem váha, tak jsem se rozmýšlela, ale nakonec kývla. Vše bylo krásné a já se dokonce zamilovala. Jenže problém nastal už někdy koncem července, kdy přítel měl hodně zakázek a tím pádem hodně práce, takže jsme se od té doby neviděli. Sice jsme si sem tam psali, ale začalo mě to mrzet. Tvrdil, že si udělá čas a že se uvidíme. No a naposled napsal v listopadu. Psala jsem mu, co se děje a jestli se se mnou chce rozejít, ale žádná odpověď, takže jsem mu nakonec v lednu zavolala, abych věděla na čem jsme. Nevím proč, ale telefon mi nevzal a napsal pouze odpověď, že je nemocný a má starostí až nad hlavu. Takže teď opravdu nevím na čem sem. Ubrečená sem jak želva a je mi z toho opravdu zle. Máte někdo podobné zkušenosti?

spíš bych řekla že se jedná o ex přítele, víš někteří muži jsou prostě srabíci doufají, že tím že se přestanou ozývat to ta žena pochopí..a vezme na vědomí
Víš píšeš že se ti od listopadu neozval..a v lednu máš potřebu ptát se jak na tom jste??? 8o opravdu to nevíš? Opravdu nevidíš holá fakta, že muž co má zájem se chová jinak? Kdo chce hledá způsoby jak být s tím druhým..
Zkus se dál neponižovat. 8o Obreč to, vysmrkej se a jdi dál.. někde čeká lepší vhodnější pro tebe :kytka:

Příspěvek upraven 31.01.14 v 09:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3678
31.1.14 09:00

Tak toho bych nenazyvala honosne slovem „pritel“. Nevidet se s nekym od cervence, tak to povazuji za promlcene kdyz vazne i ostatni komunikace. To je jak „vztah“ dvou pubertaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895

Hledej jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Promin ale tohle neni vztach, jste se od července nevideli, myslim že se stebou rozešel davno a zapomel ti to oznamit, asi bych se na nej vykašlala a našla jsi nekoho jineho kdo bude mit zajem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
31.1.14 09:01

Koncem července? v listopadu a potom jsi v lednu zavolala? 8o To máš teda výdrž! Ale asi jak píše alein21… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
31.1.14 09:01
@alien21 píše:
Kolik ti je? Jako promiň, ale podle mě už přítele minimálně od podzimu nemáš… :nevim:
:lol: Myslím si to samé…
Zakladatelko, neviděla jsi ho půl roku, pamatuješ si ještě vůbec jak vypadá? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
31.1.14 09:04

@3peta to je myšlené vážně 8o nezlob se na mě, ale jsi tak naivní, že on s Tebou min 3 měsíce nekomunikuje a Ty ho pořád považuješ za přítele? To mi hlava nebere. On to evidentně ukončil už v létě, jen Tys to nepochopila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
31.1.14 09:06

@3peta vím jak Ti je, ale já bych ho už ani nebrala jako přátele když spolu nejste v kontaktu…

• Citovat
  • Upravit
3509
31.1.14 09:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
31.1.14 09:08

Promiň, ale přítele už zřejmě nemáš. Taky jsem jednoho takového měla a po tom, co neodepisoval, nebral telefony a neukazoval se, mi došlo, že je konec a je srab na to, aby vztah důstojně ukončil, akorát mi teda bylo 17let a mojí největší zábavou bylo trajdání po diskotékách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
31.1.14 09:10

Zakladatelko, obávám se, že jsi něco nepochopila :nevim: Myslím, že už žádného přítele nemáš a měla by jsi hledat někde jinde :hug: A nebul, chlap, který nedokáže říct takový věci narovinu(i kdyby alespoň v SMSce) a jen dělá mrtvýho brouka-žádná výhra asi nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
31.1.14 09:10
@jdukolem píše:
spíš bych řekla že se jedná o ex přítele, víš někteří muži jsou prostě srabíci doufají, že tím že se přestanou ozývat to ta žena pochopí..a vezme na vědomí
Víš píšeš že se ti od listopadu neozval..a v lednu máš potřebu ptát se jak na tom jste??? 8o opravdu to nevíš? Opravdu nevidíš holá fakta, že muž co má zájem se chová jinak? Kdo chce hledá způsoby jak být s tím druhým..
Zkus se dál neponižovat. 8o Obreč to, vysmrkej se a jdi dál.. někde čeká lepší vhodnější pro tebe :kytka:Příspěvek upraven 31.01.14 v 09:01

Moc pěkně napsáno :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí