Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj maminky, zakládám tuto diskuzi pro ty, co máte doma starší (nebo i mladší) partnery. Jak to zvládáte ![]()
Já mám muže o 7 let staršího. Zase až tak moc není, avšak stejně to někdy pociťuju. Že on už je jakoby ta jiná generace a v některých názorech se taky moc neshodneme. Mě je 24, mám už odrostlejší děti a chtěla bych si zajít občas s kamoškou trsnout na disku
mému manželovi je 31 a už ho to vůůůůbec nebere, takže musím jezdit sama. Příklad
ke všemu on vzhledově vypadá starší, takže kolikrát se nás i lidi ptají na věkový rozdíl ![]()
jak to máte vy ![]()
My jsme taky o dost, o víc jak vy, já už teda na nějaký „utrsávání“ nejsem, přijdu si na to mezi 15ti letýma smradama stará. Můj má občas názory taky jiný, ale většinou se řídí tím, že já mám pravdu
Mě bude za chvilku 24 a manželovi je 35 a vůbec si nestěžuji
Lepšího chlapa bych nenašla.
Edit: názory máme většinou stejné
a na diskotéky nejsem, takže mi to nějak nevadí. A hlavně, když je nějaká akce, tak jdeme spolu.
Příspěvek upraven 30.01.14 v 11:11
Já mám doma zas cucáka… přítel je skoro o 3 roky mladší. Mě bude 26 a jemu je 23
někdy si vedle něj připadám jak chůva, hlavně když jdem ven a syn s přítelem vymejšlej kraviny. Ale jinak nám to klape. Vždycky jsem prahla ke starším, ale nakonec je mi s tímhle mlaďochem mnohem líp ![]()
Není to o věku ![]()
Mezi námi je rozdíl jen čtyř let a já - ta mladší - na diskotéky vážně nejsem.
Spíš to bude o povaze…
Ahoj
7 let ještě není nic tak strašného… myslím, že spíš záleží na věku kdy se potkáte a taky na psychickém rozpoložení partnerů… Tím myslím, že (dle mého) je blbý 20 a 30… Ale 30 a 40 už je jedno… Nicméně znám třeba paní, která se zamilovala do svého učitele, vzala si ho… teďka jí je 50 a je plná života, zatímco z pána je už senilní dědek!! Myslím, že s tímhle lidé ani nekalkulují… ![]()
My jsme stejně jako @Teruna000 jen mě bude 24 za pár dní
Já na diksotéky nikdy nebyla, takže mi to nevadí. Raději popíjíme a mudrcujeme doma ![]()
@mejdylko píše:Že neuhádneš, co jsem viděla místo zvýrazněnýho písmena ve slově cucáka??
Já mám doma zas cucáka… přítel je skoro o 3 roky mladší. Mě bude 26 a jemu je 23někdy si vedle něj připadám jak chůva, hlavně když jdem ven a syn s přítelem vymejšlej kraviny. Ale jinak nám to klape. Vždycky jsem prahla ke starším, ale nakonec je mi s tímhle mlaďochem mnohem líp
Mezi mnou a mužem je také podstatnější věkový rozdíl, ale vůbec nijak to nepociťuji, ani on vůči mně. Je to asi hodně i o tom jací lidé se sejdou. Máme společné zájmy, stejné názory, jak trávit volný čas. Jak např. píšeš o těch diskotékách, nebo si zajít nějak trsnout, tak to je věc, která mě nazajímala ani v 15 letech, takže i teď je mi upřímně jedno, že manžel už je na tyhle zábavy starý a já teď už vlastně nejspíš taky
.
Příspěvek upraven 30.01.14 v 11:14
Mě je 29 a manželovi 38 a zatím pohoda. Já jsem spíš ta usedlá, ale to bude tou mateřskou… tak uvidíme, co dál.
Moje mamka tvrdila, že chlapi se mají po 50 střílet, babička, že už po 40… ![]()
Kamarádka má o sedm let mladšího (jí je trochu přes 40), a klape jim to. Jsou spolu asi sedm let a dokonce uvažujou, že by k jejímu teď už dospělýmu klukovi pořídili sourozence ![]()
Jako on je takovej povahou trochu jako kluk a ona dost vychovatelka, ale on je celkem rád, že ho někdo řídí, a na druhou stranu je velkej pracant, postará se, vydělá… A teda na rozdíl se jich neptají
Sice vypadá mladě, ale má dva metry, tak na něj málokdo dohlídne ![]()
Já mám manžela o 7let staršího, ale jsme podobné povahy, takže trsání na disco nás neláká, máme rádi svůj klid.
Já v okolí vidím, že do 10let je to v pohodě, víc jak 10let většinou později začne skřípat, pač chlapy pak rychle dětkovatí.
No víc jak 20let..no to už je pomalu nekrofílie
![]()
Což o to, ono to jde do doby kdy je ženský 20 a jemu 40…ale až mu je 60 a jí 40…tak to pak je krizovka.
Mezi námi je 8 let rozdíl, někdy to klape někdy ne.
Každopádně mě pobavil pojem odrostlejší děti, když máš děti v předškolním věku ![]()
Jsem si myslela, že odrostlejší jsou třeba 12+
Můj muž taky není společenský typ, takže když chceme jít s holkama na nějakou akci, tak jdu bez něj.
@Miťulka chlap byl o osm let starší a skončili jsme to hlavně díky velkému věkovému rozdílu. Z jeho strany obrovská žárlivost právě kvůli mému věku, v hlavě to, že já jsem mladá a mám spousty možností, on je starej, skoro plešatej…
A teď jsem s jeho synem sama. Je mi 28. Byl i problém společní přátelé - žádní nebyly, já si nerozumněla s jeho přáteli, on zase těma mejma…
@Lussye Přesně! Moje myšlenky
Když si sličná třicítka klofne zachovalého skoro šedesátníka
že neuvažují nad tím kam to spěje… ![]()