Věkový rozdíl ve vztahu - starší partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14679
30.1.14 11:17
@Damee píše:
@Lussye Přesně! Moje myšlenky :)) Když si sličná třicítka klofne zachovalého skoro šedesátníka :D že neuvažují nad tím kam to spěje… :D

a určitě si ho našla z lásky :mrgreen: :mrgreen: Tak to možná jedna z milionu.
to je pak vidět jak má chlap jednoduché myšlení a stačí, že má vedle sebe mladou koču, kterou se může chlubit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.1.14 11:19

Sedm let neni zadny rozdil :roll: my jsme o 23. Zatim dobry :palec: uz jsme spolu sestym rokem a zatim jsme se nezabili :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
30.1.14 11:19

Mě je 29 let a manželovi 40,vyhovuje a klape nám to, občas mi teda přijde, že má taky ( jak na co teda )zastaralejší názory…

Na diskotéky teda nechodíme, ale před těhu sme chodili na rockový zábavy v okolí, zatancovali, zapařili a dobrý, občas ho teda chytlo koleno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bella1988
30.1.14 11:21

@Miťulka ahoj, manželovi je 31 a půl :-) Mně je čerstvých 26 - neměnila bych. Takhle mi to vyhovuje. Měla jsem i stejně starého partnera, nebo staršího třeba o 15 let a to už bylo pro mě hodně.. mladšího jsem neměla, takže nemůžu posoudit. Je to hodně individuální

• Citovat
  • Upravit
3307

Můj chlap je o 8 let starší. Na diskotéku jsme si občas zašli oba nebo jen já s kamoškama-dámská jízda, ale už dneska tak často ne. Když tam vidím ty puboše :oops: a navíc mám ráda jiné písničky než tuc tuc.. :lol:.Když chci někam a mu se nechce tak jdem s holkama-nikdy mu to nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
253

My máme mezi sebou 17 let rozdíl. Mě 24, příteli 41. A někdy mi spíš přijde, že jsem jeho matka :D
O věku to opravdu není.. :) Hlavně, že si rozumějí ti dva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
30.1.14 11:22

A ne nejsem s nim pro penize :mrgreen: zadne totiz nema :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
30.1.14 11:23

@Lussye No můj otec se dal dohromady se svojí asistentkou, když jí bylo 22 (jemu 47), ani nevím, jestli měla nějakej pořádnej vztah před ním… Dnešní stav (po 15 letech)? Jo, mají barák, dvě auta a sedmiletou holku, ale tatík je zfotrovatělej penzista (teda teď zase trochu začal pracovat, protože se ukazuje, že utáhnout barák, dítě a poplatky za byt v Praze z jednoho platu je složitý) a ona kmitá jak fretka, aby obstarala práci, domácnost (na to tatík nikdy nebyl, ten tak dříví nebo trávník) a věnovala se zábavám s dcerou (ona je spíš rukodělná, což otec nedává, možná kdyby byla jako já na památky a angličtinu, tak by se jí věnoval, ale takhle ne). Počítám, že takhle si to macecha od začátku představovala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.1.14 11:27

Mezi námi je 10,5 roku a věkový rozdíl nepociťuje ani jeden. Když na to přijde, tak i na diskotéku zajdem. :D Já si naopak zase chrochtam u občasného nicnedělání. ;)

Podle mě to o věku není. Je to o zájmech a temperamentu obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.1.14 11:27
@Lussye píše:
No víc jak 20let..no to už je pomalu nekrofílie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Což o to, ono to jde do doby kdy je ženský 20 a jemu 40…ale až mu je 60 a jí 40…tak to pak je krizovka.

Rozdíl s mým partnerem je dvacetčtyři let :mrgreen: Jsem stejně stará jako jeho děti a on jako moje máma. Jsme z oboru, takže si máme pořád o čem povídat. A on se celý den pohybuje v kolektivu lidí, kteří jsou spíše mladší, mého věku, tak je na tom trochu jinak, než jeho vrstevníci. A dámy, není to kvůli penězům. Kdybych byla na prachy, zůstanu s předchozím partnerem (o deset let starším a movitým). To že za 15 let jde do důchodu neřešíme, užíváme si „teď a tady“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
30.1.14 11:28

A kompromisech!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
30.1.14 11:28

Co ja na tom pořád k řešení? když si ti dva vyhovují, tak jim může být okolí ukradené.

• Citovat
  • Upravit
182
30.1.14 11:29

No sice to o věku není, ale dámy - ruku na srdce - když vidíte, že si dvacítka nabrnkla padesátníka…co vám první bleskne hlavou? 8) Určitě to nebude, že si asi dobře popovídají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
30.1.14 11:30

Mně je 35, přítel je o dva roky a kousek mladší a funguje nám to už skoro 10 let. On je z nás dvou ten usedlejší, to já si každý léto dopřeju jeden divadelní, jeden filmový a jeden hudební festival. Jezdím tam s nej kámoškou a užíváme si to jako skvělou dovolenou bez dětí. Ale ve všem jiném si rozumíme, shodujeme se, ten věkový rozdíl není vůbec patrný. Ostatně, já vždycky byla na zajíčky, staršího přítele jsem měla jen jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
30.1.14 11:30
@Damee píše:
No sice to o věku není, ale dámy - ruku na srdce - když vidíte, že si dvacítka nabrnkla padesátníka…co vám první bleskne hlavou? 8) Určitě to nebude, že si asi dobře popovídají :D

mě nic, celý život jsem byla a jsem na starší

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí