Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, máme s manželem ročního Lucase. Nedávno jsem si špatně spočítala antikoncepci a měli jsme spolu sex. Naštěstí těhotná nejsem. Manžel má mě pořád tlačí, že bychom si měli pořídit další dítě. Já se na další dítě ještě necitim. Řekla jsem mu, že si mimco pořídíme, až bude Lucymu, tak 3 roky, ale on na mě pořád tlačí. Doma se hadame a hadame. Už mě to štve. Musela jsem se aspoň vypsat. Co myslíte jak byste na to reagovali vy?
Hm, asi není moc tolerantní…Měli byste se domluvit na kompromisu, jinak vztah hádkama o dítě narušíte. A nebo ber HA a on to vědět nemusí..Za dva roky nenápadně vysaď a je to..
@pannda píše:
Hm, asi není moc tolerantní…Měli byste se domluvit na kompromisu, jinak vztah hádkama o dítě narušíte. A nebo ber HA a on to vědět nemusí..Za dva roky nenápadně vysaď a je to..
No asi je hodně rodině založenej ![]()
Necitim se, netehotnim, jednoduche. Na matce je vsechno litani, strani, nespani… porod, kojeni…
Chlap by v tomto diktovat nemel. Muj by si to ani nedovolil, chtel deti driv nez ja, ale netlacil a nechal to ve me dozrat.
@CokeLady To jseš ještě hooooodně hodná. Já bych to ani nechtěla nosit natož rodit když bych se na to necejtila.
@BellinkaX píše:
Necitim se, netehotnim, jednoduche. Na matce je vsechno litani, strani, nespani… porod, kojeni…
Chlap by v tomto diktovat nemel. Muj by si to ani nedovolil, chtel deti driv nez ja, ale netlacil a nechal to ve me dozrat.
Na Matce je VŠECHNO litání, starání a nespání? Super!!
![]()
@BellinkaX naprosto souhlasim!!muj by chtel take dalsi i ja ale ted bych dalsi urcite bych to nezvladla
ircite si o tom promluvit jestli nepomuze tak ma chlap smulu rozhodnuti je jen na nas ![]()
Ale jestli to nedodržíš, až budou malému 3 roky, tak se nediv, když se s tebou rozejde
![]()
@alexsona dala bych si být tebou nehormonální tělísko danu, při té je zachována pravidelná menstruace, chráněná budeš a dá se vysadit kdykoliv. já přemlouvání podlehla, máme z toho dvojčata a rozdíl ani ne dva roky od první, vztah nám to narušilo pekelně a doted máme spíš víc starostí jak nás všechny uživit, než ty radosti ((-: a to nepovídám, jak jsou děti náročnější čím jsou větší. roční děti, jsou fajn, proto si manžel myslel, jaká je to brnkačka (((-: takže za mě, nehádej se s ním, „nech to na přírodě“ pro něj a ty si dej tu Danu, je myslím cca právě na tři roky životnosti, ale přesně to nevím.
@BellinkaX píše:
V tomhle by neměl diktovat ani jeden, tohle by měla být věc společného rozhodnutí
@G12 No abych pravdu řekla, tak nečetla
. Měla bych to napravit
než se budu divit
![]()