Manžel chce další dítě

927
30.1.14 17:23

On chce další dítě

Ahoj, máme s manželem ročního Lucase. Nedávno jsem si špatně spočítala antikoncepci a měli jsme spolu sex. Naštěstí těhotná nejsem. Manžel má mě pořád tlačí, že bychom si měli pořídit další dítě. Já se na další dítě ještě necitim. Řekla jsem mu, že si mimco pořídíme, až bude Lucymu, tak 3 roky, ale on na mě pořád tlačí. Doma se hadame a hadame. Už mě to štve. Musela jsem se aspoň vypsat. Co myslíte jak byste na to reagovali vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9166
30.1.14 17:26

Hm, asi není moc tolerantní…Měli byste se domluvit na kompromisu, jinak vztah hádkama o dítě narušíte. A nebo ber HA a on to vědět nemusí..Za dva roky nenápadně vysaď a je to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
30.1.14 17:28
@pannda píše:
Hm, asi není moc tolerantní…Měli byste se domluvit na kompromisu, jinak vztah hádkama o dítě narušíte. A nebo ber HA a on to vědět nemusí..Za dva roky nenápadně vysaď a je to..

No asi je hodně rodině založenej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
30.1.14 17:29

Necitim se, netehotnim, jednoduche. Na matce je vsechno litani, strani, nespani… porod, kojeni…
Chlap by v tomto diktovat nemel. Muj by si to ani nedovolil, chtel deti driv nez ja, ale netlacil a nechal to ve me dozrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.1.14 17:35

@CokeLady To jseš ještě hooooodně hodná. Já bych to ani nechtěla nosit natož rodit když bych se na to necejtila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
30.1.14 17:37
@BellinkaX píše:
Necitim se, netehotnim, jednoduche. Na matce je vsechno litani, strani, nespani… porod, kojeni…
Chlap by v tomto diktovat nemel. Muj by si to ani nedovolil, chtel deti driv nez ja, ale netlacil a nechal to ve me dozrat.

Na Matce je VŠECHNO litání, starání a nespání? Super!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
30.1.14 17:38

@BellinkaX naprosto souhlasim!!muj by chtel take dalsi i ja ale ted bych dalsi urcite bych to nezvladla :D ircite si o tom promluvit jestli nepomuze tak ma chlap smulu rozhodnuti je jen na nas :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
30.1.14 17:40

Ale jestli to nedodržíš, až budou malému 3 roky, tak se nediv, když se s tebou rozejde 8) 8) 8)

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
30.1.14 17:44

@alexsona dala bych si být tebou nehormonální tělísko danu, při té je zachována pravidelná menstruace, chráněná budeš a dá se vysadit kdykoliv. já přemlouvání podlehla, máme z toho dvojčata a rozdíl ani ne dva roky od první, vztah nám to narušilo pekelně a doted máme spíš víc starostí jak nás všechny uživit, než ty radosti ((-: a to nepovídám, jak jsou děti náročnější čím jsou větší. roční děti, jsou fajn, proto si manžel myslel, jaká je to brnkačka (((-: takže za mě, nehádej se s ním, „nech to na přírodě“ pro něj a ty si dej tu Danu, je myslím cca právě na tři roky životnosti, ale přesně to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.1.14 17:44

@G12 Rozchod jen kvůli tomu, že tohle nedodrží 8o? H

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
30.1.14 17:45
@Alises píše:
@G12 Rozchod jen kvůli tomu, že tohle nedodrží 8o? H

a není? ty jsi nečetla témata, kde dítě nechce muž? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
927
30.1.14 17:45

@G12 ale já až budou Lucymu 3 tak dite pak klidne chci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
30.1.14 17:46
@BellinkaX píše:

V tomhle by neměl diktovat ani jeden, tohle by měla být věc společného rozhodnutí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
30.1.14 17:47

@G12 No abych pravdu řekla, tak nečetla ;). Měla bych to napravit :mrgreen: :mrgreen: než se budu divit :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
30.1.14 17:48

Brat antikoncepci dal…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat