Manžel chce další dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.3.19 21:56
@botl píše:
Ono to nemusí být, že chce kluka.

Třeba si tě chce prostě uvázat doma. Nechce, abys chodila do práce a osamostatnila se, třeba mu vyhovuje, jak jsi doma a na něm závislá. Nemusí v tom být zlý úmysl, prostě má obavy ze změny a tak hraje na jistotu tím, že budeš muset zůstat doma s dalším dítětem.

Co myslíš?

To mi prijde uplne mimo. Manzel mi nikdy nezakazoval pracovat. Je pravda, ze jsme se ted o praci nebavili ale mladsi dceri by rok, urcite jeste rok doma budu. A do prace bych nemusela, manzel by nas v pohode uzivil, ale vratit se chci, premyslim nad zkracenym uvazkem. :palec:
Zase beru to tak, ze kdyz jeden ve vztahu hodne pracuje, mel by to vyvazovat ten druhy a byt vic doma a venovat se rodine, prece jsem si neporidila deti, abych je dala na krk chuve a sla pracovat od nevidim do nevidim… :think:
Jako, je divna ted ta situace kolem toho tretiho, nebyt toho, myslim si ze mam hezke manzelstvi skoro idealni, ale ze by me chtel mit doma jako na ozdobu a nesamostatnou. :think: Asi bych o tom mela trochu ale popremyslet. Porad nechapu tu situaci kolem toho tretiho detatka… :oops:
Kazdopadne dobry podmet pro natuknuti rozhovoru s manzelem, zkusim nakousnout tema prace a uvidime. :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.3.19 22:00

@Helen78
Dekuji moc za prispevek! :kytka: No u nas nevim kdo by nastoupil… Moje rodina urcite ne, navic jsou daleko, rodina manzela jsou spis tak na navstevu… kdyby bylo nejhur asi by se najala nejaka chuva nebo tak neco, jinak opravdu nevim. :nevim: Ted bylo vse v poradku a manzel si vzdycky vzal dva tydny volno a to pomahal, to zase ano. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
8.3.19 22:04
@Koniklecová píše:
Jezis, nestras! 8o :,( Doufam, ze ne. Jako myslis, ze kdybychom sli do tretiho a byla to holka a manzel chtel toho kluka, ze by nas jako opustil a sel hledat zenu, ktera by mu dala toho kluka? A co kdxz by mel zase jen holky? Vzdyt by mohl hledat celej zivot… 8o :think:

tohle vůbec neřeš, takovýho blba doma určitě nemáš :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148896
8.3.19 22:08

Podobný příběh jsem pozorovala zpovzdáli.Manželé měli dvě holky.On začal s tím že ještě jedno.No ona rázně a rezolutně dala najevo,že potřetí rodit nechce.On sem tam nahodil řeč,ale ona šla do práce,pochvalovala si že děti jsou větší…pár let byl klid.No když šla starší na druhy stupeň a ta mladší na první do školy,tak on začal znovu,tlačil a fest.Začali se hádat až ona se naštvala a naféra mu řekla že zažádala o rozvod a on ať si toho kluka udělá s jinou.
No a bylo.Nakonec dal zpatečku,přemluvil ji ať žádost stáhne a dal pokoj.Prostě o ní a o dcery nechtěl přijít.Je to hodně let zpátky,ty holky mají dneska děti,i chlapečky a on je prvotřídní dědeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.3.19 21:19

Ahoj holky, moc dekuji za dalsi prispevky! :kytka:

@pe-terka @Anna766
Holky, dekuji za povzbuzeni, jste moc hodne! :kytka: :hug:

Ja jsem doma trochu asi pichla do vosiho hnizda. Uz asi vim, co za tim vsim bude. Prace. 8o :roll: Kdyz jsme se bavili, prave jsem zminila, ze bych rada jeste chvili pred skoncenim rodicaku sla na par hodin do prace, tak manzel malem vylitl z kuze. :oops: Ze nas uzivi a ze proc chci jit pred skoncenim rodicaku do prace a ze si myslel ze budu doma a venovat se detem a ze teda on by bral jeste to jedno dite a zase stejna pisnicka. :roll: :oops:

Nekdo mi to tu psal… a ja myslela ze s tim nebude problem a jo. :? Jak zjistit co za tim je? Nemam nejak narocnou praci, obycejna administrativa, ale bavilo me to, mela jsem super sefa, i kolektiv fajn. Ze by manzel zarlil se mi fakt nezda. :nevim: Ze by se treba urazil, ze si treba myslim, ze nas neuzivi a ze musim do prace? Ale to jsem mu rikala, ze tak neni… :nevim: :? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148896
12.3.19 21:22

@Koniklecová opravdu to vypadá že tě chce mít doma a to asi za každou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
12.3.19 22:38

@Koniklecová tak je to naprosto jasne. Podle tveho Pana je ukolem manzelky rodit deti a starat se o domacnost. Mas doma trochu takoveho „muslima“. Viditelne jste se moc neznali, kdyz jste spolecne planovali budoucnost. Takze bud se podridis jeho planum a stredovekym nazorum na rodinu anebo bude zle, uvidis. Drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
13.3.19 10:22

Pokud té má rád, a já věřím, že ano, uděláte kompromis. Prostě na třetí počkáte. Jsi mladá,to je super bonus a argument. Není kam spěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.19 10:52

Ach jo. :oops: Me nevadi byt doma a starat se o domacnost, kdyz jsou deti male, ale do prace potom urcite chci, nechci byt jen doma… :think: Uvidime, musime si jedte o vsem promluvit, manzel bude mit za mesic narozeniny, tak to bude dobra prilezitost si sednout a vse jeste probrat.

@Chytrak
To nevim, neprijde mi. Jako jo, seznamili ksme se kdyz mi bylo 19, predtim jsem ale mela pritele, nebyl to prvni vaznejsi vztah, ale zamilovala jsem se opravdu hodne, to je pravda. :oops: Treba se to jedte vysvetli, manzel mi praci opravdu nikdy nezakazoval, choval se opravdu normalne, ja nevim… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.19 10:54
@aknadar píše:
Pokud té má rád, a já věřím, že ano, uděláte kompromis. Prostě na třetí počkáte. Jsi mladá,to je super bonus a argument. Není kam spěchat.

Dekuji, ja taky verim, ze me ma rad, do tehle chvile jsem nemela zadne pochyby. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí