Manžel chce další dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27263
30.1.14 17:50
@alexsona píše:
@G12 ale já až budou Lucymu 3 tak dite pak klidne chci.

A nebo taky zjistíš, že ne. Že se na to pořád necítíš, že je 3 leťák náročnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25117
30.1.14 17:53

@alexsona Nenech se tlačit někam, kam nechceš, abys třeba nebyla nešťastná. A proč vůbec tak tlačí, aby to bylo hned teď? Kamarádku takhle manžel manipuloval, aby ji měl více jistou. Nemůže v tom být třeba něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
30.1.14 17:54
@G12 píše:
a není? ty jsi nečetla témata, kde dítě nechce muž? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V těch diskusích nevidím žádný rozdíl. V obou případech je špatnej ten chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
30.1.14 17:57
@MartinaIrena píše:
@alexsona Nenech se tlačit někam, kam nechceš, abys třeba nebyla nešťastná. A proč vůbec tak tlačí, aby to bylo hned teď? Kamarádku takhle manžel manipuloval, aby ji měl více jistou. Nemůže v tom být třeba něco podobného?

Myslím, že jistou mě má už teď :D ale on je strašně rodině založený. Chce taky aby měl Lucy nějakýho sourozence, ale ja si smin vyhraju i bez dalšího prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
30.1.14 17:57
@WontTell píše:
V těch diskusích nevidím žádný rozdíl. V obou případech je špatnej ten chlap :D

no právě :-)

• Citovat
  • Upravit
25117
30.1.14 18:00

@alexsona Však se za tři roky dočká, ne? Nechápu, proč tak tlačí na pilu. Já bych mu fakt řekla, něco ve smyslu, jak psala @CokeLady, že starat se o něj budu muset já, odnosit a porodit musím každopádně já, tak bych nerada, abych to odskákala třeba zdravotně. Že se na to prostě ještě necítím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
30.1.14 18:53
@lleennttiillkkaa píše:
V tomhle by neměl diktovat ani jeden, tohle by měla být věc společného rozhodnutí

Ideálně, samozřejmě. Tady to ale moc nevypadá, takže sorry, ale chlap má smůlu. Nebo Ty bys na direktivní požadavek muže poslušně otěhotněla, pokud by domluva nebyla možná? Za sebe říkám že ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
30.1.14 18:57
@WontTell píše:
Na Matce je VŠECHNO litání, starání a nespání? Super!! :mrgreen: :mrgreen:

Jj, převážně. U vás je to jak? Muž se stará na rodičáku? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
30.1.14 18:58
@BellinkaX píše:
Ideálně, samozřejmě. Tady to ale moc nevypadá, takže sorry, ale chlap má smůlu. Nebo Ty bys na direktivní požadavek muže poslušně otěhotněla, pokud by domluva nebyla možná? Za sebe říkám že ani omylem.

ne neotěhotněla, řešila jsem tuhle situaci více či méně celý loňský rok. Ale já mám doma chápajícího chlapa, kterýho to sice mrzelo, ale netlačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
30.1.14 19:05

@lleennttiillkkaa
Přesně. Já reagovala na situaci, kdy muž tlačí a žena nechce.
Kdyby se uměli všichni domluvit, bylo by to super a my tady neměli (jsou tu i chlapi) o čem klevetit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
30.1.14 19:18

To je lragracni, chlap nechce dite je zlej, chce dite je taky zlej. :mrgreen: Ja bych to shrnul, kdyz chlap nechce to co zenska je zlej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
30.1.14 19:19
@JedenTypan píše:
To je lragracni, chlap nechce dite je zlej, chce dite je taky zlej. :mrgreen: Ja bych to shrnul, kdyz chlap nechce to co zenska je zlej. :mrgreen:
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
723
30.1.14 20:00

Je to v podstatě tvoje rozhodnutí jestli budeš chodit 9 měsíců s bubnem… A s manželem by jste to měli asi ještě pořádně probrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
30.1.14 20:03

Je to spíš rozhodnutí ženy, brala bych antikoncepci dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.1.14 20:17

Já bych se v klidu zeptala proč. Jak dlouho bys chtěla být na řidičáku se druhým dítětem? Zase tři roky? Budeš mít pak jistou práci s rozumným příjmem? Nevím, jak na tom finančně jste, ale třeba má svoje důvody podle mě to má být rozhodnutí obou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí