Manžel chce další dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
927
30.1.14 20:22

@Eli11 Asi bych s druhým chtěla být doma 3 roky, práci mám jistou pracuji v jedné firmě, kde dělá ředitelku moje příbuzná a finančně na tom špatně nejsme, takže o tom to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.1.14 20:26

@alexsona to je fajn, no a rikal ti teda jiny duvod? Jinak asi zasadne neporadim, my jsme byli v tomhle za jedno a deti se stejne naplanovaly samy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
30.1.14 20:33

@Eli11 Prostě je rodině založenej a chce Lucymu udělat sourozence. A když se ho zeptat proč to další dítě chce, on odpoví a proč bych nechtěl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2058
30.1.14 20:38

Hm, tesne pred porodem jsem cetla knihu Prvorozeny od Prekopove, musim rict, ze jsem litovala, ze jsem se nad rozdilem mezi detmi nezamyslela hloubeji pri planovani druheho. Vyslovene tam rika, ze maly vekovy rozdil mezi sourozenci muze predstavovat velkou rivalitu a problem. Jo idealni uvadi prave ty tri roky. Mohli byste to prodiskutovat z tohohle uhlu, precist tu a dalsi knihy s touhle tematikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
30.1.14 20:42

@Eli11 Jo děkuju určitě se po něčem takovým poohlídnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
31.1.14 09:14
@BellinkaX píše:
Jj, převážně. U vás je to jak? Muž se stará na rodičáku? :think:

U nás ne, my ješte nemáme děti. Zaujal mě ten rozdíl, kdy když jde o rozhodnutí mít/nemít/případně kdy apod, tak je to dítě matky, ale jak jde o povinnosti a placení, tak jsou najednou rodiče oba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
31.1.14 09:29
@WontTell píše:
U nás ne, my ješte nemáme děti. Zaujal mě ten rozdíl, kdy když jde o rozhodnutí mít/nemít/případně kdy apod, tak je to dítě matky, ale jak jde o povinnosti a placení, tak jsou najednou rodiče oba…

Pouštíš se na tenký led po ránu, aby tě tu nevynesli v zubech!
Ale jinak samozřejmě souhlas!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
31.1.14 09:32
@zoidberg píše:
Pouštíš se na tenký led po ránu, aby tě tu nevynesli v zubech!
Ale jinak samozřejmě souhlas!!! :D

vynesou už jen za to, že dítě nemá a vyjadřuje se :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
425
1.2.14 12:56

Třeba chce vyšší materskou jen na dva roky a pak hned dite, aby to nebylo tak dlouhy, sest ler na matersky se mu treba zda dlouhy a bere to ciste z financniho hlediska. Proc by jinak tak honem tlacil az do hadek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
927
1.2.14 20:22

@Lipina Myslím, že to o financích rozhodně nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.19 10:34

Holky, moc prosim o radu. :oops: :kytka: Doted jsem to tu rada jen procitala a ted doslo i na me… :?
Je mi 25, manzelovi o 12 let vic, mame myslim pekny vztah, mame dum, mame 2 krasne dcery. :srdce:
Co resim? Manzel chce dalsi dite, ale ja se na dalsi uplne necitim. :oops: :think: Jsem ted rok od porodu, zatim kojim a antinu neberu, vlastne uz se k HA moc vracet nechci. Holky, poradte mi, nevim co delat. Manzel je jinak fajn, s holkama sice moc nepomaha, ale zase to beru, ma narocnou praci, zase vydela dost penez. Uz jsme se na tohle tema bavili snad stokrat a nema to konce, ja reknu ze se necitim, manzel ze dalsi chce, ze mame podminky a proc nechci, ze vzdycky chtel velkou rodinu :? O detech jsme se bavili i driv, manzel vzdycky rikal ze urcite aspon dve deti, brala jsem to tak, ze teda dve, asi jsem ho spatne pochopila… :,(
Kdyby tu byl nekdo, kdo resil neco podobneho nebo nejaka skupinka, rada se pridam. :oops: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
4.3.19 10:37

@Koniklecová a jinak spolu vycházíte dobre? Vztah funguje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
4.3.19 10:37

Tak to je manžel dobrej, další dítě chce, ale starat se o ně, to ne :lol: Však jsi mladá, tretatko můžete mít klidně i za 10 let… Já bych se do ničeho tlačit nenechala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
4.3.19 10:39

@Koniklecová pockala bych. Rok po porodu se nechat tlačit do dalsiho dítěte je hloupost. Mas čas, spoustu času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
4.3.19 10:40

Tak byt 10 let doma je s prominutim na palici, ze on vydelava je fine, ale proc nepomuze? Jak budes s detmi chodit ven, na nakup, chystat jidlo na vylety, prat tunu hadru, jak je stihnes sama vyzvedavat - skolky, skolky. Nechtela bych byt otrokem domacnostia chlapa. Evidentne dite nechces, tak mu to rekni. Nebo zacni brat HA. Je mu je asi fuk, co chces ty. Byl nekdy s detma vikend sam - hlidal, varil, pral o vsechno se staral bez pomoci? Pochybuju. Je na case aby si to zkusil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí