Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Chudáčku…tak co už jsi byla na plastice, když ti doma starej nadává, že ti visej kozy ![]()
To asi musel bejt trapas když tě ten frajer v boxíku slíkl a všichni ty visajdy viděli co ![]()
@kopejka byla, takže visajdy by mohli vidět leda, že bys mi je půjčila ![]()
@Apolena22 píše:
@kopejka byla, takže visajdy by mohli vidět leda, že bys mi je půjčila
@Apolena22 ty máčo když ti nevisej kozy tak proč o tom zakládáš diskuze nebo si už nepamatuješ co tady píšeš většího dementa jsem teda neviděla ![]()
Příspěvek upraven 12.02.14 v 14:43
@renda81 dneska jí tam asi radí další přiblblá kámoška ze základky ![]()
@Apolena22 píše:
@renda81 ty se venčíš? tak doufám, že máš s sebou pytlík
já né ale kozy jo ![]()
@kopejka píše:
@Apolena22 ty máčo když ti nevisej kozy tak proč o tom zakládáš diskuze nebo si už nepamatuješ co tady píšeš většího dementa jsem teda nevidělaPříspěvek upraven 12.02.14 v 14:43
asi jo, tohle přece není normální
![]()
@kopejka zlatíčko, je mi jasný, že nevíš, jak dlouho trvá plastická operace, kde bys na ni vzala.. Nechceš si vzít něco na uklidnění? ![]()
@renda81 píše:
já né ale kozy jo
ty venčíš kozy? poradím ti, těm stačí oplotit kus zahrady ![]()
@Apolena22 píše:
@kopejka zlatíčko, je mi jasný, že nevíš, jak dlouho trvá plastická operace, kde bys na ni vzala.. Nechceš si vzít něco na uklidnění?
líbí se ti operace??? možná by ti pomohla operace mozku - teda jestli se tam nachází - nebo jen vyplnit prázdné místo, a všem by se ulevilo ![]()
@Apolena22 píše:
ty venčíš kozy? poradím ti, těm stačí oplotit kus zahrady
já né ale pokud si je odkládáš do ohrady?? pořád lepší než je ožralá vytahovat v baru ![]()
@Apolena22 píše:
@kopejka zlatíčko, je mi jasný, že nevíš, jak dlouho trvá plastická operace, kde bys na ni vzala.. Nechceš si vzít něco na uklidnění?
víš zlatíčko, nám kozy nevysej, takže nemusíme nesmyslně utrácet ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat