Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@MarkétkaBeruška píše:
@kopejka hmm, IP? jestli vůbec nějaký manžel je…
no, když ne manžel, tak aspoň rodiče. Určitě se rádi podívají, co dcerka dělá místo učení ![]()
@Lejaa píše:
a ty myslíš, že inteligentní člověk si nemůže zvolit nick např. „beruška, sluníčko atp.“?;)
přesně to si myslím
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostudaKdyž nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?
Jsi strašně šikovná holka, ale bez takových témat by tu byla samá nuda
Myslím, že kdyby si měla nějaký stud a svědomí, tak to takhle nedopadlo, radši nic neříkej, ona se o to nějaká tvá kámoška časem postará
@Apolena22 píše:
přesně to si myslím
Ahááá, to jsem dosud netušila
Měla bych si tedy zvolit nějaký jiný nick, aby to zvýraznilo mé vzdělání ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat