Černý svědomí

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15097
1.2.14 18:26
@MarkétkaBeruška píše:
@boball já vím co budu dělat…spát a léčit se, nojo thomas…holky nedomluvíme mu to s Apolenou

Raději ne, z té by byl zmatenější než je ted. A co kdyby už tentokrát manža zbystřil :think: :lol:

• načítám...
2.2.14 08:38
@Apolena22 píše:
Ahojky,minulý týden jsme byly s holkama v baru a pak šly ještě na diskošku a tam se kolem mě pořád motal jeden chlap. Pak jsme spolu i tancovali ploužáky a to už mně začal sahat na zadek no a pak jsme ještě pili nějaký panáky..zkrátím to, skončili jsme v takovým boxíku na tý diskotéce a on mně sahal pak úplně všude. Dokonce mi sundal podprsenku a kalhotky (měla jsem topík a sukni) a jednu chvilku mi ten topík vyhrnul, kolem byli lidi, no strašná ostuda :oops: Když nad tím teď přemýšlím, asi mi bylo vidět všude. Naštěstí na sex nedošlo, ale říkal, že si vezme kalhotky na památku, tak si je nechal. Teď mám strašně černý svědomí a nevím, jestli se mám manžovi přiznat nebo ne. Co myslíte?

a co doma manžel? to mu nevadilo žes přišla bez kalhotek? já bejt chlap tak tě asi zabiju

• načítám...
36504
2.2.14 09:37

No jasně? Co manža? Topík a podprdu viděl, ale z diskošky bez spoďárů, to je něco jinýho. Když se tam tancujou ty ploužáky s kámošema a jsou tam ty boxíky třeba i na sexík, to je přece vodvaz, no ne?.

• načítám...
MarkétkaBeruška
2.2.14 09:44

@Burj Chalifa no jestli je manža jako Apolena tak se nedívím už ničemu, páč normální chlap by s ní nevydržel ani minutu…nééé…ani 3vteřiny

• Upravit
36504
2.2.14 09:47
@MarkétkaBeruška píše:
@Burj Chalifa no jestli je manža jako Apolena tak se nedívím už ničemu, páč normální chlap by s ní nevydržel ani minutu…nééé…ani 3vteřiny

No tak třeba svůj k svému :lol:

• načítám...
MarkétkaBeruška
2.2.14 09:49

@Burj Chalifa taky možné - akorát nám tu haprují zákony fyziky, prej že protiklady se přitahují… :D

• Upravit
36504
2.2.14 09:53
@MarkétkaBeruška píše:
@Burj Chalifa taky možné - akorát nám tu haprují zákony fyziky, prej že protiklady se přitahují… :D

Fyzika hapruje, ale chemie funguje dál. Pochop, jen stejně kvalitní muž pojme ženu s takovým slovníkem a chováním.

• načítám...
MarkétkaBeruška
2.2.14 10:04

@Burj Chalifa jojo, už chápu, no jejich věc, ale já bych je doma nechtěla, ani jednoho.

• Upravit
Taková jedna...
2.2.14 10:12

Jako neni trosku zima na mini a topik? Premyslejte… Fake…

• Upravit
3.2.14 08:57
@Taková jedna… píše:
Jako neni trosku zima na mini a topik? Premyslejte… Fake…

Jako videla som vcera v meste babu nabalenu, rifle, bundicka jak panacik michelin a hole krize. Ako fakt HOLA KOZA. Takze zima asi az taka nebude… :think:

• načítám...
8959
3.2.14 09:45

Jo, to když vidím, tak je mi zima za ně…

• načítám...
8959
3.2.14 09:55

Holky, me to pripada, ze skoncily ty prazdniny a zakladatelka nikde :)

• načítám...
3.2.14 14:26

Dneska byla on.line 14:18…ale už se nějak nehlásí…ale zajímalo by mě, jestli se přiznala :D

• načítám...
134
3.2.14 16:24

Trollové se nekrmí :!

• načítám...
134
3.2.14 16:25

Trollové se nekrmí :!

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat