ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11042
10.3.07 12:48

Červňátka 2007

Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.3.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / KO 19.3.
Misa78 / Náchod / TP 6.6. / Holčička / KO 13.3.
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / Od 2.3. v nemocnici

Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.3.
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 4.4.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 27.3.
Bedhann/ 1980 / Ostrava / TP 13.6. / Holčička / KO 16.3.
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / Chlapeček / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 29.3.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / Holčička / KO 27.3.
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / Chlapeček / KO 23.3.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 10.4.
Doris / 1978 / Cheb / TP 18.6. / Překvapení / KO 19.3.
Ifca / 1977 / Sofie / TP 19.6. / Holčička / KO ???
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / Překvapení / KO 27.3.
Netta12 / 1976 / Lovosice / TP 20.6. / Chlapeček / KO 3.4.
Nissa / 1979 / Jihlava / TP 21.6. / Chlapeček , Holčička / KO 22.3.
Virgin / 1978 / K. Vary / TP 21.6./ KO ???
Korculka / 1977/ Brno/ TP 24.6. / Chlapeček / KO 14.3.
Loudalka / 1978 / J. Hradec / TP 20.6. / Chlapeček / KO 3.4.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / Holčička / KO 28.3.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / Holčička / KO 30.3.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / Chlapeček / KO 21.3.
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 3.4.
Verik / 1978 / Vyškov / TP 25.6. / Chlapeček / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / Chlapeček / KO 15.3.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / Překvapení / KO 27.3.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / Chlapeček /KO 28.3. 31.3. SVATBA!!!

Maminky

Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců

14 Chlapečků 12 Holčiček 5 Překvapení

Čestní hosté

June, Žabucha, Brum

Dlouho se neozvaly

Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO ???
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 20.3.
Skurokat / TP 14.6. / Holčička / KO ???
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
Bobon / 1981 / Ostrava / TP 16.6. / KO???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
10.3.07 13:38

Ahoj etetičky,
konečně jsem se k vám dostala. Jsme napapaní, nádobí umyté a ted relaxujeme. K obýdku jsme si dali španělského ptáčka s rýží, tak je nám dobře. No jeste jsem to zajedla čokoškou Barilou a nevím, jestli se nedám jeste další čtvereček. :lol: Jééé mě to sladký teď bere. To bude asi tím, že jsem se vždycky hlídala (mám problém s uhlídáním váhy), a tak jsem si čokošku nedopřála. Teď toho využívám, ale musím opatrně, abych za chvili nemela 30 kg navrch. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
10.3.07 17:23

Tak pro dnešek máme hotovo,ale můžu říct,že toho mám plný kecky.Ondra pomáhal opravdu důkladně.Museli jsme ho nechat odmočit ve vaně.Za 14 dní nás čeká kuchyň.Na tu se vůbec netěším,vymyslela jsem si nějakou přestavbu a je tůze vypečená.No pro dnešek mám ještě jednu várku prádla v pračce,dneska už pátá a šlus,pokračování zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
10.3.07 18:32

Kami já už mám snad taky hotovo…včera jsem vydrbala celou podlahu vkuchyni od štuku a vápna a dneska mě všechno bolí. Ještě to tam musím povytírat a zítra už zase bude kuchyň…těším se.

Za chvilku odcházíme do kina, tak pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
10.3.07 18:55

ahoj tetky,
vy jste tedy pilné! tak koukejte zítra odpočívat. a popelko úplně chápu, jak se těšíš na kuchyň. my jsme bez ní byli v říjnu a listopadu, protože nám schnila podlaha. to jsme byli vyloženě na škváře.
no ná s čeká fungl nová druhá koupelna a terasa v dubnu. takže budu taky makat. ale to už se budu při uklízení asi převažovat :)

jinak my byli dneska v praze. a máme koupenou už taky autosedačku. máme tam zamluvenou totiž inglesinu kočárek a dneska jsme si přivezli k tomu autosedajdu, ať už taky něco většíno máme. abysme to pak zvládli :)

novire - s tim blinkánim to zas tak normální tedy neni. musíš dolfíka fakt hlídat, aby něco nelízal, nežral. teď na jaře se všechno odkryje a pejskové ochutnávat. já je dost honim, aby něco nesežrali. mám z toho strach. bertík blije akorát v autě. jinak musí něco chytnout, nebo fakt něco špatnýho sežrat. tak nasaď dietku. jinak bych k veterináři šla, když to nepomůže.
přeju moc hezký víkend.
 heluš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
10.3.07 20:59

Ahoj holčiny, mám na Vás jeden velký dotaz.......

Bolí mě malá plocha bříška (cca 8cm nad pupkem napravo) a když přes to párkrát přejedu rukou, tak to přestane bolet a za cca 20 vteřin to bolí opět…nevím jak to přesněji popsat… :?

Nevíte některá z Vás, co by to mohlo být?? Mám to tak už od včerejška (bolest není tak strašná…) a vůbec nechápu, proč nebo co to tak dělá.....nevíte někdo?????? :?:

Jinak přeju hezký zbytek víkendu, papa

• Citovat
  • Upravit
5648
10.3.07 21:53

ahoj holky, tak se vam musim sverit, co se nam dneska stalo . Jak jsem psala, ze mam hotovo a relaxuji, tak behem par hodin se vse zmenilo. Koukame na film Superman a najednou slysim, ze se k nam blizi nejake auto, ktere houka. Myslela jsem, ze sanita ale kdyz jsme koukli z okna, zjistili jsme, ze v baraku hori. My bydlime ve 3. patre a tohle bylo v 1. patre pod nami (stejna stoupacka). Kour a plameny slehali stoupackou. K nam se nastesti plameny nedostali :-). Zachod mame cely ocouzeny (steny jsou do oranzova) a vsude cerny prasek :cry: . Co vam budu povidat, hruza! Soused pod nami volal hasice, pry ve chvili kdy sedel na zachode,videl jak pod nim slehaji cervene plameny (videl to skrz odpadni rouru) - to jen tak pro zasmani. Nejhorsi bylo, ze jsem myslela, ze se ten kour k nam sine z venku, tak jsem ani nechtela otvirat dvere. Najednou bylo u nas bilo. Chodila jsem s hadrem na puse, abych to nedychala. Volala jsem mamce, cela vyjukana, co se deje a co mam delat. Byla jsem uplne bezradna. Mela jsem strach o mimiska. Pak prisel manza, ze mam otevrit vsechna okna dokoran. Jarda (manzel) zatim lital s hasicema po baraku. Tak jsem zotvirala, kde to slo. No samozrejmne kour byl razem docela pryc. Taky me to mohlo napadnout. :oops: Ted nam netece voda. Přehořely trubky. Spary na obkladech a dlazbe jsou uplne hnede (puvodne bile) a jedna stena tmave hneda (jeste odpoledne bila). V baraku bydli jeden doktor (mladej) s rodinou, tak jsem se ho ptala jestli tech 5 min. co jsem dychala ten kour, nemohl mimiska ohrozit. On si ho poslechl a rekl, ze by melo byt vse O.K. Stejne jsem byla porad nesva a vecer jsem volala svoji dr. Ta mi rekla, ze pokud mi nic neni a malej kope (kopal hned jak se zacalo kourit), tak by nemel byt v ohrozeni. Mne vubec nic neni, tak snad ma pravdu. Ale stejne jsem z toho nesva. Kéž by malej kopal celou noc, abych vedela ze je O.K. Ale zacina se mi prani plnit. Jen to nezakriknout. :lol: Tak jsem se sverila. Mejte se hezky a relaxujte. Po dnesku mam nazor, ze nema cenu uklizet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
10.3.07 22:01

No to je fakt síla.Mně by asi trefilo.No hlavně,že jste v pořádku.
Shledávám,že bydlení v přízemí má občas své výhody. :lol: Ale opravdu jenom občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
11.3.07 09:22

AHOJKY

LOUDALKO no to je teda hrůza, asi bych zešílela 8O ale hlavně, že je všechno OK, mimčo kope, ale teda naštve to pořádně..

já měla včera nic moc den, chytla jsem rýmu a znáte první den s rýmou - bolest hlavy, uslzený oči, tak jsem na:,–(ila česnekovou kůru :wink: a vitamínky, snad to bude jen ta rýma..v noci jsem prý pěkně chrupkala :lol: :lol: asi půjdu ještě zalehnout, ať se s tím tělo pěkně vypořádá..

DORIS díky za info ohledně molit.podložky, každá rada dobrá, tak asi pořídíme taky klasický lehátko..Doufám, že už ti je líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
11.3.07 09:44

Přeju krásnou neděli.U nás dnes svítí krásně sluníčko a tak to vypadá po o na nějaký výlet. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
11.3.07 11:04

Ahojky,

LOUDALKO, to je teda síla. Hlavně, že plameny nedolezly až k vám. Taky bych byla vyděšená. Z ohně mám panickou hrůzu.

U nás je taky krásně, svítí sluníčko. Tak to vidím odpo na odrážedlo a písek.
Včera jsme venku nebyli. Jela jsem se aspoň podívat do Tesca, dostala jsem od tchýně poukázky. Nic tam neměli, tak jsem aspoň koupila Lucince (vypadá to, že jiné jméno už vymýšlet nebudeme) dvě osušky. Proti vašim nákupům nic moc, já vím. Manža zatím nechce řešit ani kočárek, prý času dost.
Budu si muset udělat taky nějaký seznámek, abych věděla, co dokoupit.

Tak se mějte a hezký zbytek neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
11.3.07 11:29

Ahoj tehulky, tak se vam hlasim z uzeneho bytecku :lol: . Doma uz jsme trochu poklidili a vyvetrali, ale WC je porad preuzene. A ke vsemu nam netece voda, tak si pripadame jak pred 100 lety. Voda v kanistrech je uplne senzacni.

Venku sviti slunicko, tak jsem premluvila manzela, ze pujdeme na prochazku. Zajdeme si do cukrarny na neco dobreho a pekne se nadychame cerstveho vzduchu. Mimisek od rana dava o sobe vedet, tak snad opravdu je vse O.K. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.3.07 11:40

Ahoj holky,
tak jsem včera vytáhla Martina do Zoo, byl s náma i jeden kámoš se svou slečnou a Dolfík… Sice se nám chvilku po zaplacení vstupenek pokazilo počasí - zatáhlo se a začalo foukat - ale i tak to stálo za to. To byste fakt nevěřily co sme všechno viděli - dva porody v přímém přenosu 8O 8O 8O
Cestou do kopce (tady v Brně je to fakt docela výšlap :)) je kozí výběh a koukáme, jedna koza zrovna porodila mládě… bylo úplně malinkaté, ještě celé od těch blan nebo co a mečelo jak o život… zkoušelo se postavit, ale moc mu to nešlo :lol: Pak jsme viděli ještě porod velblouda - velbloudice se s tím moc nepárala a normálně porodila tak metr od hrazení - malej velbloud byl taky strašně roztomilej… No a cestou zpátky už tam byly kůzlata tři 8O Včera tady měli mláďat fakt nadílku :lol: Tak jsem z toho byla celá taková naměko, už se nemůžu dočkat, až budeme mít Tobíka doma :wink:

LOUDALKO, to jste teda měli doma včera vzrůšo, ale hlavně, že jste v všichni v pořádku… akorát ten úklid bude opruz…
RENKO, Lucie je moc hezký jméno :wink:
SILEM, snad tě ta rýma brzo přejde, koukám, že už tady marodil snad každej…
BEDHANN, vůbec netuším, coby s tím tvojím bříškem mohlo být… ale jestli se ti to nezdá, raději si zajdi k doktorce… jak už tady někdo psal… lepší tam jet zbytečně, než něco zanedbat…
EURY, dneska jedem na veterinu, aby dali Dolfíkovi něco proti klíšťatům - včera už jsme jedno vytahovali - tak jim to řeknu, pro jistotu.

Tak už mizím, jdi trochu uklidit a dělat oběd… užijte si neděli :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
11.3.07 11:41

Ahoj holky, dnes je tak nádherně a já místo abych skotačila venku na vzduchu, tak zase ležím. Připadá mi, že se to vůbec nelepší, jen už mluvím. Spotřebuju štangli kapesníků za den, prostě hrůza. Dneska mám hlavu jak střep, tak jsem si akorát uvařila čaj a zas zalehnu. :cry:

A Loudalko, to je strašný s tím ohněm. Ještě že se nic vážnějšího nestalo. Já se občas taky přidusím, když mi začne kouřit kotel, ale jdu to hned vydýchat ven, tak snad to až k mimču nedoleze. Taky mám vždycky strach.

Ale to vám musím napsat, když jsme bydleli v paneláku v Mariánkách, tak jsme měli takovýho toho souseda, jak každou chvíli ukazujou v televizi. Shromažďoval v bytě odpadky, měl normálně od dveří po obou stranách hromady přepravek nakupených na sobě, plných odpadků. Rozbil se mu záchod, tak ho vymontoval a vykonával potřebu na zem, až sousedům pod ním prosakovaly fekálie skrz strop. Balkon měl taky plně obsazen krámama, co tahal od popelnic. Bydleli jsme v šestém patře, on vedle nás a jednou mu z toho balkónu vypadla ocelová tyč přímo na chodník. Spadla kus před nějakou paní a ta byla dost v šoku. Každej půlrok u něj hořelo, každej měsíc vytopil půl paneláku, prostě noční můra. Nám smrděla i zeď, která spojovala náš byt s jeho. Nejdřív jsme mysleli, že tam snad umřel, protože vůbec nevycházel, jen to tam tak děsně páchlo. Když se na něj konečně sousedi dobouchali, tak jsme si začali myslet, že tam možná chcípl jeho pes. Volali se i policajti a hasiči, aby mu ten byt zkontrolovali a jejich reakce mě fakt pobavila. Jeden se lekl toho bordelu a ten druhej pronesl: TY VOLE, TO JE SMRAD! Ale nikdo s ním nic nezmohl, protože byt měl v osobním vlastnictví. Kdo to nezažil, tak si ani neumí představit, co to člověku dělá s nervama. Vydrželi jsme tam pět let, ze začátku to šlo, to byl možná ještě trochu normální, ale poslední rok jsem trávila většinu času venku nebo u rodičů, protože nám smrděly i peřiny. A tenhle pán, prosím, dělal chemika v lázních, kontroloval prý nezávadnost vody, což je opravdu paradox! Nedavno manžel potkal druhého souseda a ten mu vyprávěl, jak se jejich krásný panelák zatepluje, jak mají novou střechu i okna a nakonec smutně podotkl, že bohužel za všechno se platí, takže soused smraďoch tam lidem otravuje život dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
11.3.07 11:54

DORIS 8O 8O tak to je fakt síla… takovejhle soused, to je fakt za trest, já bych tam ani tak dlouho nevydržela…
To snad ani není možný, že s tím nešlo nic udělat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital