Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj tak vás zdravím po náročném a naštvávacím dnu…šéfíček je zase ve výborné náladě (teda z části mojí chybou, ale i tak)
Než to zapomenu…holky ty testy na cukr fakt nejsou tak hrozný…dá se to přežít, jen ten hlad je hnusnej.
Někdo se ptal na ty půlměsíčky…to je taková buchta…tmavé těsto a navrchu poleva z cukru a citronu a vykrajuje se to na takový půlměsíčky.
Jargova nerozčiluj se…pokud to jde. Oni ti středoškoláci mají dneska všechno na salámu…ale se budou divit, až budou propadat.
Vyk ze ségrušky mám radost…budete spolu vozit.
Eury to je teda taky výborný…takhle to měla moje babička…měla taky nějak 5,7 na stařecký diabetes a v poradně na ní koukali jak na magora, co tam dělá. Oni se ti doktoři někdy takhle sychrujou. Mně takhle honili se štítnou žlázou a bylo to od HA a bylo to to první, na co se mě tam doktorka ptala.
Vůbec se tím netrap, to bude v pohodě.
Červňátka 2007
Janina1974 / Praha / TP 1.6. / Holčička / KO 14.3.
Silema / 1976 / Znojmo / TP 2.6. / Chlapeček / KO 19.3.
Misa78 / Náchod / TP 6.6. / Holčička / KO ???
Evuška74 / 1975 / Olomouc / TP 8.6. / Holčička / Od 2.3. v nemocnici
Ivule-25 / 1981 / Ostrava / TP 8.6. / KO 14.3.
Stef / 1977 / Žatec / TP 9.6. / Holčička / KO 4.4.
Kaculka / 1978 / Praha / TP 12.6. / Chlapeček /KO 27.3.
Bedhann/ 1980 / Ostrava / TP 13.6. / Holčička / KO 16.3.
DominikaN / 1979 / Klatovy / TP 16.6. / Chlapeček / KO ???
Novire / 1979 / Brno / TP 17.6. / Chlapeček / KO 29.3.
Euryanta / 1978 / Louny / TP 17.6. / Holčička / KO 27.3.
Kami74 / 1974 / Č. Krumlov / TP 17.6. / Chlapeček / KO 23.3.
Popelka / 1979 / Pardubice / TP 18.6. / Chlapeček / KO 10.4.
Doris / 1978 / Cheb / TP 18.6. / Překvapení / KO 19.3.
Ifca / 1977 / Sofie / TP 19.6. / Holčička / KO ???
Masenka13 / 1976 / Kladno / TP 20.6. / Překvapení / KO 27.3.
Netta12 / 1976 / Lovosice / TP 20.6. / Chlapeček / KO 3.4.
Nissa / 1979 / Jihlava / TP 21.6. / Chlapeček , Holčička / KO 22.3.
Korculka / 1977/ Brno/ TP 24.6. / Chlapeček / KO 14.3.
Loudalka / 1978 / J. Hradec / TP 20.6. / Chlapeček / KO 3.4.
Martinecka / 1983 / Praha / TP 21.6. / Holčička / KO 28.3.
RenkaH / 1973 / Praha / TP 23.6. / Holčička / KO 30.3.
Helenis / 1980 / Praha / TP 23.6. / KO ???
Roxa / 1978 / Praha / TP 24.6. / Chlapeček / KO 21.3.
Jargova / 1981 / Ostrava / TP 25.6. / Překvapení / KO 3.4.
Verik / 1978 / Vyškov / TP 25.6. / Chlapeček / KO ???
Vykyna / 1976 / České Budějovice / TP 30.6. / Chlapeček / KO 15.3.
Vvik / 1973 / u Prahy / TP 1.7. / Překvapení / KO 27.3.
Rozara / 1974 / Ostrava / TP 2.7. / Chlapeček /KO 28.3. 31.3. SVATBA!!!
Maminky
Janina 1974 - Tomík 3 roky
Ifca - Johanka 1 rok
Hermi - Lucinka 2 roky
RenkaH - Andrejka 1,5 roku
Vvik - Jonáš 04/05, Lucie 03/04, Lukáš 12/02
Rozara - Daniel 3/1996,Tadeáš 07/2003
Vykyna - 2 dítka
Kami74 - Ondra 2 roky a 9 měsíců
14 Chlapečků 12 Holčiček 5 Překvapení
Čestní hosté
June, Žabucha, Brum
Dlouho se neozvaly
Eweli / 1983 / Ostrava / TP 5.6. / Holčička / KO ???
Pooh / 1983 / Zlín / TP 18.6. / KO ???
Lenii / 1976 / Praha / TP 27.6. / KO ???
Lenula / 1985 / Zlín / TP 12.6. / Překvapení / KO 20.3.
Skurokat / TP 14.6. / Holčička / KO ???
Hermi / 1978 / Teplice / TP 16.6. / KO ???
Bobon / 1981 / Ostrava / TP 16.6. / KO???
Virgin / 1978 / K. Vary / TP 21.6./ KO ???
Nemáte někdo zprávy o Ifče…tuším 9.3. měla mít kontrolu a zatím se neozvala.
POPELKO , psala ze jede do ČR, tak si třeba navstevu prodlouzila a nemá pristup k internetu.
Jdu fandit k televizi ceskobudejovickym hokejistum. Jestli dneska nevyhrajou, jedu ve ctvrtek s manzelem do ČB na hokej. Už se těším, hokej já ráda a máme místa k sezení, tak to snad zvládnu
. Máme tam zamluvene listky, tak si pro ne zitra musime dojet a pri tom navstivime Bejbycentrum a mozna uz privezeme kočárek. Jéé já už se těším. Ale ještě pred tím k nám prijde ten likvidátor poj. udalosti, tak doufám, ze nám dají nějakou kačku, za tu hruzu co mame doma na zachudku
.
Loudalko ti naši trubci to včera zase projeli, tak jsem zvědavá, jak to dopadne. Hokej taky docela můžu.
díky za info o Ifče…snad je v pohodě a už víc, co nosí pod srdíčkem
Eurianto ségra jde zítra na gyndu, ale já si to tak počítala a vyšlo mi, že je maximálně 4tt, takže si myslím, že tam dr. stejně nic neuvidí. Ale ségra má nějaký křeče, v noci se prej probudila bolestma, tak jen doufám, že bude všechno v pohodě, že to je jen k tomu těhu.
A ta Ifča tu už fakt dlouho nebyla, tak snad je v pořádku a brzy se ozve.
Jo holky, dneska jsem hledala ty baterky do foťáku, opět jsem se vytočila, protože jsem našla troje a ani jedny nebyly v pořádku, tak jsem volala Martinovi a ten když slyšel můj tón v hlase, když jsem vyslovila slovo BATERKY, tak slíbil, že je dneska opravdu koupí a KOUPIL! Ale trvalo to!
POPELKO , ja myslim, ze Ifča psala, že jak byla v Sofii na UTZ u tamejsiho doktora, tak ji snad rekl, ze to bude holcicka. Řešili jsme to tu, že si s Johankou vyhrajou. Byla zvedava jestli ji to doktor v ČR potvrdí. Ale na 100% to tvrdit nebudu. Ale uz jdu k TV!!
DORIS , já když byla cca v 5 tt tak jsem mela taky silene krece. Ten den jsem mela hodne cesnekované jídlo, tak jsem to sváděla na to. Od té doby se nic takového neobjevilo, hura! Tak snad to bude u ségry taky tak
!
Holky, pijete kafe? Já jsem ho přestala pít, když jsem zjistila, že jsem těhotná, to jsem se snažila dělat všechno tak jak se má, ale dneska, navzdory počasí, jsem tak strašně unavená, usla jsem na gauči jen jsem dovařila a teď se mi zase klíží oči, tak si myslím, že by mi kafe pomohlo. Slabý snad nevadí, ne?
Loudalko dík. Já měla křeče jen když jsem měla dostat ten první menzes, co už jsem teda nedostala a pak ještě druhej den, to jsem si brala brufen, protože se to nedalo vydržet a navíc jsem si myslela, že to je k menzesu. Ale pak jsem zjistila, že jsem těhu a měla jsem dost strach, jestli jsem to s tím brufenem nepo..... Ale tady jsem se dověděla, že holky první týdny dělaly i horší věci, když nevěděly, že jsou těhu.
Snad to teda u ségry taky bude něco podobného. Já mám strach, protože kamarádka měla právě takové křeče a šlo o mimoděložní těhotenství. Ale nebudu malovat čerta na zeď, snad to bude v poho.
tak jsem si naivně myslela, že vrácení daní bude už v téhle výplatě a chystala se na koupi kočárku a ono houby. TAk asi příští měsíc, nevíte někdo?
Doris já si dávám slabý kafe normálně…ale hodně mlíka. Nepiju ho denně, ale třeba 4× týdne si ho dám…prý až 3 šálky denně jsou v pohodě.
DORIS , ja mam hrozne nizky tlak bez kafe jsem pred tehotenstvim byla nestastna. Kdyz jsem otehotnela, tak jsem se po tom pidila, jestli ho muzu. Na internetu psali, ze kdyz jich nepiju vic jak 2 za den, tak to nevadi. Takže ho piju každé ráno a mimi je O.K. Horší je to asi pri kojeni, to pak deti jsou prý neklidné a nespí. A slabý to klidně můžeš.
Ahoj holky,
tak jsem napsala zase elaborát a omylem jsem to vymazala, tak už to asi jenom zkrátím, nechce se mi to psát znova ![]()
Zítra se mi Martin vrací skoro po třech týdnech do Přerova, tak nevím, jak si zase zvyknu být tu bez něj
Ještě že tu mám aspoň Dolfíka, jinak by to byl fakt děs…
POPELKO, gratuluju k cukr testu a můžu poprosit o ten recept na půlměsíčky? Zní to fakt dobře a my jsme oba děsně na sladký… Děkuju moc, klidně mi to pošli SZ ![]()
DORIS, moooc gratuluju setsře k těhu, supr, že budete mít prcky takový kousek od sebe… Jinak já bych bez ranního kafe asi umřela, takže ráno si ho vařím pokaždé, jen jsem si začala dělat slabší a dávám hodně mlíka. Někdy si kafe dělám i odpoledne (cca 1× týdně), ale to už většinou celé nevypiju.
ZUZKO, to učení ti teda vůbec nezávidím, vidím na bráchovi co všechno si dněska puberťáci dovolej a je to teda děs… jsme fakt zvědavá, co z něj nakonec bude, snad z toho vyroste. A jestli takhle bude zlobit i Tobík, tak ať si mě nepřeje
![]()
EURY, taky myslím, že ta cukrovka bude v pohodě, spíš se takhle fakt tvůj doktor jistí kdyby něco. Uvidíš, co ti řeknou, ale kvůli takhle malému rozdílu nemá asi smysl stresovat ![]()
Myslím, že Ifča je teď u rodičův Opavě, težko říct, jak to tam má s netem… bude mít teda co dočítat ![]()
Včera jsme byli na nákupech v Brně, bylo to fakt bezva… Koupili jsme docela dost věcí a taky suprovou soupravu kalhot a trička pro prcka. O víkendu to nafotím a dám do galerky… ještě musím dokoupit nějaké dupačky a body s dlouhým rukávem a takovou základní výbavu oblečení snad už budu mít všechnu. Se zbytkem počkám, až co přinesou návštěvy… No, stejně se určitě neudržím a ještě něco přikoupím
![]()
Já piju rozpustilou kávu s mlékem a pila jsem jí i při kojení,ale jenom ráno,odpoledne už jsem si netroufla.Nevím,jestli to mělo na Ondru vliv,spal jenom když se jelo a tak jsem byla neustále na trase a to bych bez raní kávy asi nezvládla.Tenhle náš druhej brouček je klidnější,moc nekope,tak doufám,že bude spát líp než Ondřej.S ním je to docela děs doteď.Když náhodou usne odpoledne,tak večer usíná kolem desáté a v šest už je zase vzhůru. ![]()