ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
14.3.07 11:03

DORIS, :lol: ten vtip je fakt dobrej :D
A s těma prckama všude kolem to máš fakt supr, určitě budete všichni rádi, že si mají mrňata s kým hrát.
My tady máme jen u sousedů Lukáška a potom jeden spolužák z vejšky čeká prckla v půlce srpna. Ale ten je v Otravě, což je pro nás trochu z ruku. Ale zase si říkám, že se stejně starým prckem jsou to ideální adepti na společné dovolené :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
14.3.07 11:23

Doris, ten byl dobrej,taky jeden posílám.
Ptá se muž slečny po souloži:" A kolik ti je vlastně let?" „třináct“, odpoví dívenka.Chlap vytřeští oči a začne se rychle oblékat.„Ty jo,musím rychle pryč, nebo bude průšvih!“ "Ale prosím tě, přece bys nebyl pověrčivej.. :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1434
14.3.07 11:47

ahooooj holky,
právě jsem se vrátila z kontroly, všechno je v pořádku, váha +2,5 kg, takže celkem skoro 9 kg (ach jo), Anička se má čile k světu, je hlavičkou dolů, ale to se prý může ještě několikrát změnit, tak se uvidí. Další kontrolu mám už 2.4. takže teď už budu chodit po 14 dnech. Taky za těch 14 dní už jdu poprvé na monitor, můj dr. ho má v ordinaci, takže ho dělá od cca 30.týdne. Dostala jsem vynadáno, že jsem ještě nebyla u zubaře a na EKG, tak se budu muset polepšit.
Dneska má Tomášek ve školce karneval, ale nechtěl se ani za nic převléknout, a to jsem mu vytvořila kostým policajta - no na tričko jsem nažehlila nápis Městská policie a do ruky si měl vzít takovou tu plácačku STOP, co prodávají v hračkářství. Ale neoblíkl si to, tak jsem zvědavá co bude říkat, až pro něj půjdu, ostatní děti byli v kostýmech, tak třeba ho pak přesvědčili.
V pátek budu mít kočárek! Je to ten Jané Slalom, krásný červený, rok starý, ale je jako nový. Už mám doma autosedačku a hlubokou korbu a v pátek mi paní přiveze podvozek a sporťák. Tak z něj mám obrovskou radost.
Zuzko, my jsme rekonstrukci koupelny a WC dělali loni, v paneláku se toho moc nevymyslí, ale já si pro:,–(ila rohovou vanu - takovou tu napůl rohovou od Ravaku, jmenuje se tuším Rosa, je to vlastně vana i sprchový kout dohromady. Máme tu největší 170 cm, vlastní prostor vany je o něco menší než u klasické 170 cm dlouhé, ale je krásně hluboká a široká. Vejdeme se tam všichni. Ale je fakt, že v koupelně už nemám pračku, tu mám v kuchyni, jestli chceš, můžu hodit fotku do galerky, abys viděla jak to vypadá.
Musím jít.
Zatím ahoj Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
14.3.07 12:31

Ahoj holky, tak mi právě psala Ivule, že má po kontrole a bohužel okamžitá nemocenská. Má zkrácený čípek na 1cm. Má prý nízkou hmotnost, ale mrně je OK…váha 925g.
A bude to prý na 51% holčička.

Tak Ivulko přeju aby se to pokud možno upravilo co nejvíc, aby sis mohla užívat těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3471
14.3.07 12:50

Ivule,tak to doufám,že bude líp,snad se to srovná..
Tak to už je druhá,holky, doufám, že nás nebude víc,já jdu na kontrolu zítra a už teď mám strach.. :( .No snad budou obě v pořádku a Evuška taky.Jsem šmírák, koukala jsem do července, taky tam dneska jednu poslali do nemocnice. Tam bych nevydržela,chjo,snad to dobře dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
14.3.07 13:33

Ahoj holky,

Ivule, držím palce, aby bylo vše v pořádku. Snad nemocenská a klid doma pomůžou.

Mně začíná nějak víc tvrdnout břicho. Už mi děla velké problémy tahat Áju. Nejhorší je večerní koupání a pak hlavně ukládání do postýlky. Břicho už je moc velký, takže s ním narážím do šprušlí od postýlky. Do postýlky ji musím téměř házet.

U nás už krásně svítí sluníčko. Dopoledne jsem byla ještě s kamarádkou a jejím klučíkem venku. Nedovedu si představit, že bych okolo sebe neměla známé s dětma. Tady v Měcholupech máme partičku mamin s přibližně stejně starejma dětma. Někdy zajdeme večer na véču. Jinak jsem ale jediná, která čeká druhý dítko. Některý chtějí zůstat jen u toho jednoho. Jedna otěhotněla uplně stejně jako já, bohužel to nedopadlo. Prý se začnou znovu snažit v září.

Měla bych jít uklízet, večer máme návštěvu. Vůbec se mi nechce a zrovna mi nějak víc tvrdne břicho. Tak z úklidu asi nic moc nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
14.3.07 13:40

Ahoj holky :D

Tak mám dneska za sebou cukr test - dalo se to v klidu přežít.. :lol:

Ivule - drž se, určitě se to dá do pořádku.

Taky mám docela strach z kontroly (jdu v pátek), protože mi tvrdne pořád bříško a občas to prostě nepovolí a je to tak třeba i 3 hodiny…zdá se mi to divné, tak jsem zvědavá, co mi dr. řekne… :roll:

Jinak jsme o víkendu byli s manžou v ZOO (taky si myslím, že tohle byla moje poslední delší vycházka…), bylo krásně a tak jsme toho využili :lol:

No nic, jdu si pozlehnout, malá v břiše řádí jak divá!!!! :wink:

Mějte se hezky, papa

• Citovat
  • Upravit
6
14.3.07 13:43

Ahoj holky,
tak včera jsem byla na kontrole. Dr. mi řekl, že cukrtesty nedopadly nejlépe, ale ani nejhůře. Měla jsem hraniční hodnoty po první a druhé hodině. Na diabetologii mě však zatím neposlal, s tvrzením, že se s tím vypořádám i sama. :D Zkrátka se mám víc hlídat. Brali mi krev na protilátky, jinak všechno v pohodě a na kontrolu jdu za tři týdny.
Dneska jdu poprvé na cvičební a předporodní kurz do vyškovské nemocnice, takže uvidím, jak se mi to bude zamlouvat........ :?:
 Verik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
14.3.07 13:44

holky, nemyslete na nejhorší. Ivuli držím palce, ať je brzy v pořádku a vy ostatní se šetřete. Já ještě dneska nevystrčila nos z postele, když nepočítám jídlo a že se jdu podívat sem.

JInak jsem teď mluvila se ségrou a je to potvrzené, budu teta! Prý to už bylo hezky vidět a to je teprve 4tt, dostala hned neschopenku, protože dělá ošetřovatelku v DOPu. Tak aspoň má rozumného gynekologa, co jí nedělá problémy. :D Tak se těším na oba prcky.
Tak se mějte zatím pěkně, já jdu slupnout povidlové knedlíky, minule jste mě tu tak navnadily, že když jsem je teď viděla v obchodě, tak jsem neodolala. Já je teda neumím, kynuté ani tvarohové. :oops: Ale taky se je zkusím naučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
14.3.07 14:18

Veriku tak nám pak napiš podrobnosti jak to probíhalo a co jsi se dozvěděla. :)

Doris dobrou chuť ke knedlíkům, já ty kynuté knedlíky taky neumím, ale o tvarohových jsem si myslela že umím, a když jsem si je dělala, tak mi všechny jahody plavaly v hrnci vedle těsta, ale chuťově to bylo dobrý. Příště je plněné dělat nebudu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
14.3.07 14:29

ahoj tetinky,
jsem dneska úplně vyřízená. mám toho totiž už dost :( děti mě ve škole strašně zlobí. mám tam dva úplný blázny. no vůbec mě už nebaví to líčit. dneska jsem byla vytočená tak, že mě bylo úplně špatně od žaludku a chtělo se mi brečet :(ách jo. holky, nevim, jestli to pochopíte, ale ani nevíte jak ráda bych byla doma a užívala si těhotenství. říkám si, jestli mám tohle za potřebí. já jsem takovej blb, že se to ale bojim jít říct dr (spíš stydim) a taky se bojim to říct řediteli. ach jo. fakt na to už nějak nemam nervy :/

ivule - držim moc palečky, šetřit se a hajat!

verik - kolik jsi měla tu hodnotu. koukám, že to bude něco podobnýho jako u mě. akorát že mě dr poslal do poradny. taky si myslim, že zbytečně. stejnak to nemůžu vydržet a zatím včera i dnes jsem po o slupla něco málo sladkýho. prostě to nevydržim.

ách jo. mám strach o marušku. jak jsem byla dopoledne ve škole našponovaná…pěkně kopala :(

holky, jak vám tvrdne to břicho…poznala bych to? dneska v noci jsem se vzbudila (asi 10×) a jednou mě děsně divně bolelo břicho, tak jako i se žaludkem. bylo takový pnutí. ale to bylo poprvé. nebylo to ono?

teta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
14.3.07 14:29

Ahojky holky,
po dlouhý době písnu jenom krátce. S dvojčátkama se zatím držíme, tak doufám, že jen tak dál. Příští týden jdu na kontrolu a mám z toho taky strach. Hlavně ať nejdu do nemocnice.
Jinak jsme byli včera s Viky na píchání ouška. Bylo to šílený. Nevím, jestli bulela víc ona nebo já. Prostě horor. Doufám, že nebudeme na ušním každou chvilku. Z ouška jí pořád teče hnis, ale nenchá si na to ani šáhnout. Zítra tam jdeme na kontrolu, tak nechci vidět, co bude dělat, jak se k ní doktor jenom přiblíží. :cry:
Tohle mít ještě s dvojčaty, tak je to pomalu na provaz. Viky se na mě celej den věší a nehne se ode mě. Je protivná a je to dost vysilující. V noci se budí s pláčem, takže se člověk nevyspí ani si pořádně neodpočine.

Sorry, holky, že nebudu reagovat na Vaše zprávičky, já to nestíhám pročítat a pak už si ani nepamatuju, kdo co psal.
Mějte se pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
14.3.07 16:15

Ahoj holky,
chudák Ivule, to se mezi nás asi teď moc nepodívá, chodila sem jenom z práce, že? Ale je dobře, že je doma, stejně pochybuju, že jí ty stresy v práci stály za to :arrow: EURY, vím jak to myslíš, že se stydíš do říct Dr. a bojíš se jít za ředitelem, měla jsme to úplně stejně… Ale pokud se už fakt na chození do práce necítíš a jenom se tam stresuješ, určitě si o tu neschopenku řekni… Stojí to za to a myslím, že prcek ten klid doma a pořádný odpočinek určitě ocení :) … snad bude Ivule i s prckem v pořádku a dá o sobě brzo vedět.
DORIS, povidlové knedlíky, mňam mňam… my na ně ješte dáváme tvaroh, to je teprve dobrota. Včera jsem dělala na oběd palačinky, kombinace s nutellou, tvarohem a navrh se šlehačkou byla nepřekonatelná :lol: Kdyby to viděl nějaký dietolog, tak ho asi klepne, ale bylo to děsně dobrý :oops: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
14.3.07 16:31

EURY , já tě uplne chápu. Já nastesti učila malé deti, ale prave ten stres byl duvod, proc jsem zustala doma. Litala jsem jak blazen kvuli cizim detem a vetsinou vdek nebyl zadny. Nejhorsi je ze ani ze stran nekterych rodicu. Na rodicaku byli i nekteri rodice, kteri neuznali chybu ve svych detech, ale vse hazeli na me (nebylo jich moc, ale byli). Z posledni rodicaku jsem prisla skoro s brekem. Tak jsem si rekla, ze na me taky nebere nikdo ohled a za ten klid mi ta neschopenka stoji. Mela jsem porad strach, ze bych se nudila, ale ted uz niceho nelituji. Eury, uz to mas za par, tak na co cekas a koukej si rict o neschopenku. Dr. mi rikala, ze ucitelstvi patri do rizikove prace a dava se neschopenka normalne. Vykasli se na parchanty (s odpustenim) a mysli na sveho mimiska. Jo a ta neschopenka ma jeste jedno plus (pokud budes mit vychazky). Poridis si vybavicku v klidu a jeste s pomerne malym briskem. V dobe materske uz se ti nikam s pupkem nebude chtit :lol: !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1604
14.3.07 17:19

jo jo, holky,
já taky učim malý děti. mám dokonce prvňáčky. o to je mi blbější odejít dřív. ale vděk nulovej (jak říká loudalka). na základce se většinou všechno bere jako samozřejmost. a když chytneš nějakýho malýho blázna, tak tě umí pěkně vydeptat. a když vám řeknu, a to už se asi budu opakovat…jak strašně špatně spim. vy tady většinou píšete třeba v půl osmý (i o víkendu), že už nemůžete spát…já se budím opravdu třeba 6× za noc, spim strašně slabě a budím se ve čtyři a konec! pak mějte trpělivost. v úterý máme třídní schůzky, následující úterý (27.) jdu k doktorovi a fakt budu muset skončit. manžel mi furt nadává. půjde snad se mnou a donutí mě to doktrovoi říct. bodejď by manžel nenadával, doma jsem nevrhlá už i na psy. přijdu z práce a chrnim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí