Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Jagrova, koukám,že to nemáš jednoduché.. My jsme taky měli na zácvik studenty a musím ti dát za pravdu.. Leckdy mi bylo trapně za ně, projev šílený, vědomosti žádné
.Sice jsme taky dělali blbosti,ale takové to nebylo. Chce to pevné nervy,vydrž
.Hlavně ať je ti líp..
Doris, to je skvělý, že máš těhotnou ségru. Já mám taky těhotnou ségru,jenže to je komplikovanější.Ta bude mít mimi co nevidět,termín má za 12dní.
Popelko,gratuluji k dobrým výsledkům z cukrtestu, mě to čeká ve čtvrtek,výsledky má už dlouho, ale mě se nějak nechtělo tam volat,tak až za dva dny..
Martinečko, moc pěkné fotky,ale počkej až bude na světě,to z ní nespustíš oči. ![]()
Taky půjdu,je tam tak nádherně,na to jsem se moc těšila celou zimu.
Mějte se mamulky a pohlaďte bříška.
Ahoj přeji krásný slunečný den všem těhulkám a pupíkům
!
Kami , tak to je super výška. A kde jste ho kupovali?
POPELKO, gratuluji k testu. Závidím ti, že to máš za sebou, mě to čeká ve čtvrtek ![]()
Krásné dopoledne holky ![]()
Doris - velká gratulace sestře, to je paráda, hlavně ať jsou OK!!
![]()
Popelko - gratuluju k výsledkům cukr testu - já na něj jdu zítra… ![]()
Jargová - to chce opravdu klid, ale zastávat se jich nebudu, protože to co dneska lítá venku je opravdu o hubu…snad ty naše děti budou jiné… ![]()
Jinak holky, co se týče stojánku na vaničku, já se dívala v Bejbycentru u nás v Ostravě a teda já bych do toho nešla, manža se toho jen tak lehce dotkl a div to nespadlo.....
No, určitě budou i stabilnější, ale teď mě to nějak odradilo a tak to zatím neřeším..
Jinak už mám dneska procházku po centru města za sebou a utracených spoustu penízek..... neodolala jsem a koupila jsem malé 2 froté prostěradla (to jsem už chtěla koupit dávno) a co víc… jedno bodýčko s dlouhým rukávem a jednu soupravičku, vyfotím a hodím do galerky… ![]()
Mějte se krásně papa
Vyky, tak to máte ještě lepší, to budou mrňousci od sebe tři měsíce, pokud dobře počítám. To za chvíli ani nepůjde poznat, kdo je starší, to se spolu taky vyřádí.
LOUDALKO,kupovali jsme to v ČB v Klokánku,to je na Na
ech,ale cena byla dost obludná.Stojánek 620 a vanička 275.No pro:,–(il si to manža,on má ty záda fakt hodně bolavý,navíc koupe převážně on,tak jsme ty prachy do toho vrazili.
Vytáhla jsem odrovský vyfukovací pytel plnej hadříků po Ondrovi a tomu ještě 4 velikánský tašky,tak to tu třídím,mám toho plnej pokojíček a nějak se z toho nevidím.Zatím jsem si roztřídila dvě velikosti 0-3m a 6-9m,nalupu to do skříně a později vyperu.Zbytek zase nacpu do vaku a vrazím pod postel.Uf
Jak jsem mohla nastřádat takovejch hadrů,to fakt nechápu. ![]()
Už jsem doma od doktorky, dostala jsem takovou dobrůtku. Jmenuje se to BIOPAROX, je to na stříkání do krku a má to nadstavec i do nosu a mohou to těhule. Hurá. Ale musela jsem si to celé zaplatit - 150 kč. No co bych pro mimi neudělala. Nemocenskou naštěstí nemám, snad to přejde do čtvrtku, pokud ne mám od pátku antibiotika a nemocenskou. Ale chci jet v sobotu do Brna, tak to snad nějak dopadne. ¨Jo já vím, že i my jsem nebyli ve škole stejní, ale to co se tam děje dnes je něco co bychom si my nedovolili. A to nejsem ze SŠ dlouho pryč. Prostě jak říkám, některé mají IQ vody v radiátoru, ale škola dostává prachy na žáka a tak se snimi potom jedná. ¨Jdu papkat, dneska máme dušenou mrkev a tu umí tchýně opravdu supr.
Hm,já mám ještě v živý paměti mojí učitelskou dráhu a musím říct,že některý žačky měly IQ šumící trávy.Padaly tam takový perličky jako že hormonální antikoncepce je kondom,erotika to samé co romantika a jedna dokonce ve svých 17 letech,přečetla svou první knihu a celou!!!!!A takhle bych mohla pokračovat dál a dál…
![]()
Ahojky,
zážitky z Vaší pedagogické praxe mě teda skutečně pobavily
Je fakt, že jsme se na škole také docela navyváděli.
Zuzko Jargová, držím palce, ať nemoc ustoupí a na antibiotika nemusí dojít.
Kami, alespoň máš z čeho vybírat. Také chci věci, až je mimčo odnosí, schovat někam do úložných prostorů na později. Sice nevím, kde ty prostory vezmu, no to se nějak poddá ![]()
Bedhann, oblečení je krásné. Držím palce na zítřejší cukr test.
Venku je dneska skutečně nádherně. Dopoledne jsem byla na kožním a vůbec se mi nechtělo do práce. Radši bych si sedla někde na lavičku a vystavila pupík na sluníčko.
Holky neporadíte mi některá, jak mám smazat jednu fotku z fotogalerky? Teď jsem zjistila, že jsem tam toho svého šmudlíka omylem vložila dvakrát. To jsem fakt v úmyslu neměla. Nevíte? nebo na koho se obrátit?
KACULKO , ja nevim, co se obratit na webmastra? Najed si na https://www.emimino.cz/gates/feedback a zkus poslat zpravu. Treba ti vyhovi, ale nam nevadi, ze tam mas 2 fotecky, vzdyt jsou krasne ![]()
Kaculko,klidně tam ty fotečky nech obě.Takovejch krásnejch špuntíků není nikdy dost. ![]()
Jé, tak to jste mě teď pobavily, paní učitelky.
ale asi je to pravda, že jsou čím dál horší. Moje ségra je ve třeťáku a tu bych musela zabít. Ta si zase myslela, že když jí jednou nějakej kluk řekl, že nemá kondom, tak že by to mohli dělat na férovku, že to znamená na koberci.
Ale to bych řekla, že bude spíš její blbostí, než čímkoliv jiným.
Zuzko, koukej se šetřit, lehni a prď na školu. Oni neutečou. Já taky furt courám a koukej, jak se mě to dlouho drží, už od minulého pátku. No a ten bioparox ten už tu někdo zmiňoval, že se smí. A on je jako dobrej? Ten Hedelix není špatnej, ale připadá mi, že mi moc nepomáhá.
Kami,to nechtěj vědět, kolik věcí mám já..
.To je hrůza, ještě jsem toho dostala spoustu od švagrové.Manža říkal,že to je na tři děti.. Ale už se těším,až si to budu moct vyprat
.
Byla jsem ve městě a potkala jsem babičku.Ona je snad jasnovidec,ptala se,co budeme mít a já povídám,co si myslí.A ona, že chci holku,ale budeme mít kluka.No mě by trefilo,ale já mám tohle po ní,spletla jsem se jednou..
Taky povídala, že kamarádky z chaty mají obě druhého klučíka a jedna dokonce rodila doma,v kuchyni na podlaze
.Tak to bych neriskovala,ale prý to bylo rychlé.Mají v rodině samé holky,mámy jsou sestry a každá měla dvě holky a teď v další generaci už mají 4 kluky.Takže Kami,nejsme jediné, kdo nemá holky..
.
Ahoj holky,
Zuzko, klid. Naprosto tě chápu. Taky jsem učila 4 roky na SŠ a někdy to bylo na mašli. Navíc platilo, že čím hloupější, tím drzejší. Teď jsem přešla na školy při Jedličkově ústavu a je to daleko větší pohoda.
Kami, taky se chystám třídit. Většinu miminkovského oblečení jsem půjčila sestřenici. Zítra přijede s manželem na návštěvu a prý mi už všechno přiveze. Aspoň zjistím, co vlastně mám za poklady. Manžel nadává, že všude po skříních jsou jen Andrejčiny věci, taky jsem toho nashromáždila nějak moc.
Dnes jsem byla s Andrejkou a ještě jednou kamarádkou na návštěvě v práci. Bylo to moc fajn, už jsem tam dlouho nebyla.
Venku je krásně, takže opět vyrážíme na písek.
ahoj tetky,
DORIS - tak co ta ségra…už to má potvrzený??
POPELKO - gratuluju k cukr testům. já už tak veselá nejsem. včera jsem si volala na výsledek ke svýmu dr, a sestra byla děsně tajná. pak mi řekli, že to neni úplně dobrý a že mám přijít. přišla jsem, zjistila jsem, že výsledek byl dobrej, jenom ten na lačno trochu zvýšenej…má být do 5,5 a já měla 5,7. ale dr mě zkrátka poslala do diabetický poradny. mezi tim měl takový keci, že mě zase pěkně vystrašil. vtipný bylo, že když jsem tam přišla, tak paní doktorka v poradně reagovala tak, jako proč tam jsem, že to mam dobrý. no tak chápete to? to je fakt jak u blbejch. v úterý si mě přece jenom pozvala. ale horší je, že jsem tak závislá na sladkym, že teď jsem udělala lívance a pěkně jsme je s manžou slupli. jenže…mám vůbec cukrovku? co si o tom asi má člověk myslet, s takovym jednánim…ách jo. já se z toho svýho dr asi jednou po…nebo spíš rovnou po…rodim.
EURY , do utery se tvar jako ze cukrovku nemas a v utery uvidis, co ti reknou. Pohodicka, zadny stres!! Víš, kolik ženských tehu cukrovku má a protoze je dr. neposle na testy, tak o tom ani nevi a deti jsou zdravy.