Poradna duly
Jana Čurdová
Novire…musím o něj poprosit babičku…já je ještě nedělala
ale zkusím na to myslet
Hezký večer holky,
já jsem kafe nepila od začátku těhu až asi do čtvrtého měsíce, vůbec jsem na něj neměla chuť, ale teď si dělám takové to bez kofeinu a občas, většinou někde na návštěvě si dám i normální, jenom slabší. Taky si myslím, že to mimču nijak nevadí.
Zítra jedu poprvé na těhu cvičení, mělo by to být na balonech, tak jsem na to zvědavá. Dneska jsem si udělala takovou delší procházku a jsem z toho docela vyřízená, tak snad to zítra zvládnu.
POPELKO, tak Č. Budějovice vyhrali a vyřadili Slavii. Dobře jim tak!! Budějoviceeeee jooooo !
ahoooj holky, tak jsem dneska první. HURÁ! U nás krásně svítí sluníčko a já čekám na likvidátora z pojistovny, tak jsem si musela trochu privstat. Tak pohladte si pupicky a hurá do krásného slunečného dne ![]()
I já vám všem přeji krásný a slunešný den.
Dostávám se do stádia rekonstrukce,kdy mám navrhnutou kuchyň a teď se vrhám na koupelnu. Ono už jen vybrat vanu je problém. Tolik nabídek, asi se z toho zcvoknu. Tak se ptám, jakou máte doma vanu?
Dobré ránko,
Doris, já piju instantní nebo překapávanou kávu cca 2× denně. Dávám jen jednu lžičku kávy a stejně to dolívám napůl ještě mlékem. Dělám to tak pořád a mrně se má k světu, teda aspoň se tak zatím tváří.
Stef, přeju Ti ať se ti těhu cvičení líbí, já jdu zítra taky poprvé. Je to dvouhodinovka, jednu hodinu se cvičí a pak je hodina teorie. Tak jsem zvědavá. O víkendu jsem si koupila kalhoty na cvičení, protože mám jen 1 litexy na domácí chození a s těmi stejně nevydržím do konce těhu. Tak jsem si koupila kalhoty od firmy Draps a jsou fajn, že po těhu se zase dají normálně nosit, jsou super strečové.
Za chvíli jdu na kontrolu, tak se pak ozvu co a jak.
Zatím ahoj a pěkný slunečný den.
Ivule
ZUZKO , v paneláku toho moc nevymyslíš, takze já si pro:,–(ila vanu jednou kvuli detem (ze se radi cvachtaji), tak jsme volili jen malou. Máme obyč. asi smaltovanou vanu, ale jen 150 cm dlouhou, takze manzel který má 195 cm si nohou připoustí vodu (vana je i me trochu mala), ale stačí.
Dobré ráno,
u nás není počasí nic moc,je zataženo.. A ještě mě v 7.18 probudili telefonem,že prý mi dneska konečně doručí ten foťák, tak jsem ani tak naštvaná nebyla..
Doris,já kafe nepiju teď vůbec a před těhu tak 2× do roka.Já mám totiž nízký tlak normálně, natož v těhu.Pak jsem vůbec nespala a když jsem měla na spánek třeba 6 hodin,tak to nepotěšilo.
Přeji hezký den.
Vykyna a Honzík
Ahoj hezke ranko..dnes jsem naposled v praci a pak dovca hurraaa…
Adrianka je pekne cila,hlavne,kdyz jdu do pelechu…Mela jsem tu novou holku na zauceni za me,docela ji to slo,tak uvidime jak dlouho vydrzi..
Holky uz vam dr.rekl,kdy mate nastup na MD?
Ahoj Holky, u nás to s počasím vypadá dost pěkně ![]()
Popelko další kontrolu mám 3.4., jinak je u nás vše v pořádku, výsledky z cukr testu jsou dobré. A taky toho 3.4. půjdu na poslední ultrazvuk, pak už tu naši malou uvidím až se narodí. S tím nástupem na mateřskou se asi s doktorem domluvím příště. Taky jsem si v čekárně vzala leták na přihlášení na předporodní kurz, tak si tam chci dneska zavolat a začít by to mělo od 2.4., tak doufám že tam nebude už plno.
Doris ja piju kávu taky denně, rozpustnou se smetánkou a sušenčičkou k tomu ![]()
Dobré ráno holky,
ZUZKO, my máme vanu 170 cm a myslím, že je to asi zbytečně moc… 160 cm jak maj naši by stačila. Ale asi záleží, jak často se koupete… Já jsem celkem vanová a koupu se docela často, ale třeba kámoš vanu úplně zrušil a mají jenom sprchový kout. Ale jak psala Loudalka, myslím že už jenom kvůli prckům je vana fajn.
Jsem zvědavá, co budete, holky, říkat na cvičení, já pořád uvažuju jestli kvůli tomu mám jezdit do Brna nebo nee…
POPELKO, jestli ten recept nemáš, tak to neřeš, kvůli mojemu mlsnému jazyku si nepřidělávej starosti ![]()
U nás svítí sluníčko, tak jsem ráda. Jdu s Dolfíkem ven, tak zatím ahoj.
Dobré ráno maminky, tady se to taky mračí, ale třeba se to ještě vybere.
Děkuji za odpovědi na to kafe. Já si ho včera nakonec dala a trochu mě vzpružilo. Nevím, co to mělo být. Od rána jsem se necítila, ale večer se mi navíc chtělo zvracet, mám pocit, jestli to nebylo po těch kapkách na kašel. Dneska si je už nevezmu a uvidím.
Já jsem měla taky vždycky spíš nízkej tlak a jak jsem dělala noční, tak jsem bez kafe nemohla existovat. Ale s těhu se mi spravil, zajímavý a taky jak jsem doma a nic moc nemusím dělat, tak ho zas tolik nepotřebuju a nahradila jsem ho kávovinou, ale někdy je mi fakt slabo, že bych si ho dala. Tak doufám, že mimískovi bude taky chutnat.
Jinak vanu nemáme, ač jsme v baráku. Já se totiž nekoupu, odjakživa jsem to neměla ráda a měla jsem z toho i problémy se spodkem, takže jsem chtěla sprcháč a obojí se nám do koupelny nevešlo, tak jsme si pořídili sprchový kout, s hlubokou a 120 širokou vaničkou. Je pěkně prostorný, že se tam budu vejít i s pupíkem a myslím, že kdyby se tam chtělo dítě vycachtat, tak mu 15 čísel vody stačí, aspoň se mi neutopí.
Holky, vám o těhu cvičení řekl doktor nebo jste si ho našly sami? Já totiž nevím, jestli na něj můžu i mimo vycházky. Našla jsem si tu plavání pro těhulky, ale je v sobotu dopoledne a já mám vycházky až odpo.
Teď jsem si přečetla dobrej vtip:
Rodiče nečekaně vejdou k synovi do pokoje a vidí, jak stojí uprostřed místnosti v latexovém oblečku a mlátí se bičem. Rychle zavřou dveře a bezradně na sebe koukají.Pak otec konečně promluví: „Seřezat ho asi nemá smysl, co?“
jo holky, u nás v rodině bude dětííí. Moje švagrová (manželovo sestra) porodila v prosinci a má tři švagrové, mě a dvě z manželovi strany a všechny jsme těhotné.
Dobrý ne? Když jsem byla za ní v porodnici, tak jsme se tam sešly všechny tři, jedna tam teda byla s nějakýma problémama, ležela vedle na pokoji a my zbylé dvě jsme se šli podívat na prcka. Zvyšujeme porodnost.
A teď ještě ségra a kamarádka, to kamkoliv přijedu, tak tam bude nějakej prcek na hraní. ![]()