Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se hlásím z kontroly.Tlak docela v normě,přibrala jsem za měsíc 3 kilča (to je ta marcipánová čokoška,asi jí budu muset vyměnit za mrkev),tak už mám celkem 5 kilo nahoře.No z toho moc radost nemám,jestli pojedu tímhle tempem dál,tak budu jak koule.Čípek v pořádku,ale mám měkký děložní hrdlo,tak musím baštit víc magnézka,když mi začne tvrdnout břicho,tak hned do sebe nacpat další magnézko ,ulehnout,nohy nahoru a ani se nehnout.To jsem zvědavá jak tohle budu s naší tsunami praktikovat.No myslím,že nijak,jen budu doufat,že magnézko zabere a bude to všechno v poho.Na utz jdu 5.4.a další kontrolu 20.4.,ale ten den máme jet pryč,tak ten termín zkusím přehodit a upřesním.
Ahoj holky, jsem tady nová, jmenuju se Veronika a jsem z Frýdku. Ráda bych se k Vám přidala.....čekáme v červnu první mimi a už se moc těšíme…taky Vám to tak pomalu utíká???Tak zatím ahoj a přeju příjemný průběh těhu…
Ahoj holky,
hodila jsem do galerky můj břich,fotila jsem to sama naším novým digiťákem,manža mě vyfotit nechce
.
Popelko,krásné bříško,moc ti to sluší
.
Kami,snad ti to magnézko pomůže, já beru magnosolv,ale o tom jsme spolu mluvily a ten zabírá mnohem víc,než prášky.Zkus toho tvého Mudra,jestli by ti ho nepředepsal.. Jinak gratuluji ke kontrole
.
Já jsem včera koupila poslední věci pro malého,povlečení a přikrývku.Nějak mě to zmáhá a tak jsem ráda,že nutně nemusím do města.Ještě mám objednaný kojící polštář,tak to snad bude všechno.A pak už jen nějaké drobnosti.. A ségra je pořád 2v1,termín má za dva dny.. Já jí závidím,taky bych chtěla malého držet v náručí a zbavit se bolesti kyčlí.Jo a spát na břiše
.
Přeji hezký víkend a opatrujte bříška.
Ahoj Niko, vítej mezi námi
.Napiš o sobě nějaké info,viz seznámek,ať tě Popelka může zařadit.
Ahojky, díky za přivítání. Nevím kde mám ty info na seznámek napsat, tak je pišu tady
NNNika/1984/Frýdek-Místek/070607/280307… Snad to bude aspoň takhle pro začátek stačit…
NO jinak jsem se chtěla zeptat, jestli máte některá v bytě psa…a jak se teda přirpavujete na soužití psa a mimča? Máme rok a půl starého psa (příště připojím foto)a je to náš mazlíček takže ho v žádném případě nechceme dát pryč…pokud nebude potřeba…ale mám trochu obavy jak to budu zvládat? Nemáte některá zkušenost nebo nějakou radu? ![]()
Jinak ještě něco o mě: tak teda o mimčo jsme se nikterak nesnažili jen jsem počítala plodné a neplodné dny a jednou se z neplodných staly plodné
, teď si ze mě dělají kámošky srandu, že když budou chtít otěhotnět, tak ne k doktorovi, ale ke mě.....Ale i přesto nečekané překvápko, jsme strašně šťastní a už se moc těšíme.....těhu mi probíhá v naprostém pořádku až mi je to někdy divné, žádné nevolnosti jsem neměla a všechny vyšetření v pořádku…rostem prý tak jak máme tak snad bude vše OK, ale jak to jistě znáte nebudu klidná dokud nebudu mít malého v náručí…
No teď půjdem na kontrolu ve středu, tak se těším, vždycky se těším, že budu vědět že je vše v pořádku.....
Jinak pořád pracuju, ale už to docela „flákám“
…už se mi moc nechce a taky malý moc kope, když ho utlačuju u PC, takže se snažím moc tady nevysedávat......
No tak myslím, že pro začátek jsem Vás zásobila infem dost… ![]()
Ahojky Niko,vítám tě mezi náma
Vyky,máš moc pěknej bejvák pro Honzíka.Mudr se na mmně s nějakýma jinýma práškama asi zvysoka,ani tohle magnézko mi nepředepisuje,i když by moh a celý si to cáluju sama.
Ondra leží u pohádky,tak se k němu přidám.Aspoň 20minut kdyby vydržel,to by byla paráááááááááda.
Blahopreju Kami tak bud na sebe opatrna…
Ted mi volal expritel a narodila se mu dcera,ale predcasne meri 43cm a vazi 1,5 kg.Tak bude v inkubatoru asi mesic.Ta jeho pritelkyne dostala sileny krece do bricha a musela jit na cisare..
Tak doufam,ze nas to nepotka..
Musime opatrovat pupiky..
Preji Vam pekny vikend.Dnes tu je nejak mrtvo,tak uz asi uzivate volna.Mejte se a zatim papa
Martina+Adrianka
Ahojky Niko vitam te taky tady..Dalsi klucina k nasim holcickam:-))
Jééééééé vy se máte, vy máte všechny holčičky????Taky jsme si přáli holčičku, ale teď už se moc těšíme na kluka, hlavně přítel je rád, že na mě budou přesila.....ale já se nedám a budu rodit dokud tu malou princeznu nebudu mít…snad nebudu mít celou školku ![]()
Ahoj holky,
Niko, vítej mezi námi.
Kami, je, co já bych dala jen za 5kg. Je mi jasný, že s Ondrou asi moc odpočívat nemůžeš. Já se teda za celý den nezastavím. Jen na chvíli po obědě, když Ája spí.
Jinak jsem se vrátila z toho těhu aquaaerobicu. Bylo to super, ale jsem hrozně vyřízená, nějak mi to tělo za ty dva roky, co jsem doma, zlenivělo. Cvičily jsme tři těhule a trvalo to hodinu. Bylo fajn, že to bylo hodně proložený plaváním. Ale dost se i posilovalo. Mám pocit, že se zítra nehnu.
Taky je fajn, že si na chvíli odpočinu od Áji. Ráno přijela máma na hlídání. Takže jsem přišla domů, Ája už spinkala a oběd byl na stole. Prostě paráda.
Janino, je to opravdu od 11hod do 12hod. Dá se odejít i dřív, ale nevím, jestli by ti to pomohlo.
Tak se zatím mějte fajn a hezký víkend.
Tak nám to s tím spaním moc nedopadlo.Ondra po pěti minutách usoudil,že máma by mohla bejt prima trampolína.Pak začal zkoušet,jestli se mu prstíčky vejdou do mých uší a nosních dírek.Bohužel vejdou…Pak jsme měli velkej hlad ,pak čůrání,pak kakání,pak byl nějakej problém s autíčkem,zkrátka polední klid jak má být.
No nic ,jdu vyndat z pračky vypranej potah na autosedačku a věci co měl Ondra dopoledne na sobě.Opět nám nějak nevyšla jízda autem.No a potom hurá někam na prochajdu.
Ahoj Niko , taky tě vítám, všechny nemáme holčičky, naopak, je tu přesila chlapáků a já třeba ještě vůbec nemám tušení… a tak ráda bych to věděla… Jinak taky říkám, že budu rodit, dokud tu holčičku nebudu mít. Ale když jsem řekla doma, že chci tři děti, tak na mě všichni koukali jak na fantastu.
No, ještě uvidíme, ale jedináčka určo nechci a jestli to teď bude kluk a pak zase, tak to třetí budu chtít na stopro. A jestli to bude zase kluk, tak nevim no…
Tak jsem celé dopoledne blbla venku se psem a kocourem, až mě ti lumpové totálně vyřídili. Ale ještě že jsem šla ven, bylo tam nádherně! Svítilo sluníčko, tak jsem nastavovala tvářičky, abych dodala tělu nějakej ten sluníčkovej vitamín a teď z toho mám pihy.
No a teď už je zase zataženo, takže jsem to vychytala akorát. Jo a přes noc tu napadlo asi deset čísel sněhu! Síla, ale sluníčko tomu teď dalo nafrak.
A jak tak koukám, tak jsem omylem ke psovi zavřela i kocoura a on teď leží na psovi a oba spí. To je sranda! Hajzlíci se přede mnou pořád perou, pes žárlí na kocoura a kocour preventivně řve, jen se pes hejbne a teď si tam hoví, jak největší kámoši. ![]()
Ahoj Doris, tak to ti fakt nezávidím, že ještě nevíš pohlaví, takže vlastně ani nemůžeš nakupovat pořádně výbavičku, že? To máš teda blbé, my už máme snad všechno (nedočkavci)a neumím si představit , že bych musela nakupovat v neutrálních barvách…no a s tou holčičkou to máme stejně tak budu za nás za obě doufat, že aspoň jedno z těch tří budou prostě holčičky… ![]()
Ale popravdě všichni okolo známí a tak čekají teď kluky, je to nějaké klučiščí období, tak to teď moc nadějně asi nevypadá… ![]()
Tak to sluníčko ti vážně závidím, od úterka tady máme sněhovou kalamitu(ještě že jsem nestihla přezout auto) a i když tovčera vypadalo nadejně dnes už je zase pěkně hnusně, takže se těším až skončímv práci a budu si moct odpolko na chvíli lehnout.....
Hlavně přes noc tady všechno namrzlo, takže je to takové ledové království…dneska jsem poprvé za zimu spadla, ale naštěstí nic vážného, spíš komického jen tak ladně jsem dopadla na kolínko.....až jsem se musela smát, ale holky bacha!!!!!!!! ![]()
NO nic tak Vám všem přeji pěkná víkend a asi pomalu utíkám domů…šéfové na horách tak co bych tady seděla že?
tak ahoj
Renko,těch 5 kilo je v poho,mně trápí ty 3,co jsem přibrala za poslední měsíc.Když to tak počítám 3krát3 ja 9 kdo bručí je …No to by byl mazec 14 kilo,kdo by se stím vláčel.
Jsem jak uříznutý polokecky,vypadala bych jak s Ondrou,jen uříznout hlavu a sud na sr..í jak vyšitej.
Né zas tak tragicky to neberu.Když ty kila naberu,tak budou nabraný,zakoupím nějaký větší hadřík a bude to.
Hlavně,že nám chutná.
Niko,taky jsme moc chtěli holčičku,ale budeme mít dalšího pindíka.Do třetího už asi nepůjdem,určo by to byl zase klučík a to už by na mně byla fakt moc velká přesila.Tak snad až nějakou vnučku.Ale Madlenku,tu bych moc chtěla.No je dost blbý aby se kluk jmenoval Madlenka,tak vymyslíme něco jinýho. ![]()
Teda kami , tys mě teď dostala s tím sudem!!! Já už mám nahoře deset kilo a taky si připadám jak sud, ale fakt nevím jakej, spíš na sr..í pro slony.
Ale už jsem to přestala řešit, to bych musela mimíska trápit hlady, já mám totiž problém sníst normální porci, protože mi pak bolí břicho, tak jím porce poloviční, jenže mám hlad každý dvě hodiny, takže toho nakonec sním víc než bych měla… Už jsem si tejden nekoupila nic sladkého a manželovi jsem taky zakázala mi něco nosit, protože z práce chodil s ňamkou každej den, ale už včera jsem škemrala, ať mi něco přinese… mám sladkej absťák.
A Niko, mamka už mi tu holčičku vypočítala. Musím otěhotnět po polovině ledna 2010, počítá to podle stáří krve obou partnerů. Tady už to taky proběhlo ale moc jsem to nepochopila, až teď od mamky. Teď mi spočetla kluka. A fakt se teď rodí samí kluci, to budou mít holčičky dobrý, až si budou hledat ženicha, to žádná nezůstane na ocet. ![]()