ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4554
23.3.07 21:00

To já jsem dneska fakt dementní.Od rána neustále něco hledám,když to konečně najdu,tak si nemůžu vzpomenout proč jsem to vlastně hledala,to je den...... :lol:
Jinak můj manža se tvojí historkou taky moc pobavil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
23.3.07 21:33

Kami, tak to jsem ráda, že se manža pobavil. Jinak z toho zapomínání si nic nedělej, to mám taky. Do obchodu už zá:,–(ně bez lístku nechodím a když doma něco hledám a nevím co, tak se musím vrátit na místo, kde jsem začala hledat. Ale to jsem měla i před těhu a teď se to jen zhoršuje a bude hůř. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.3.07 21:56

Doris No to mi povídej,někdy si připadám jak mimozemšťan,už jsem došla tak daleko,že nákupy diktuju Ondrovi,zapamatuje si toho víc než já.Lísteček u mně nemá smysl,většinou ho nechám doma,nebo si na něj půlku věcí stejně nenapíšu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
23.3.07 21:59

To je jako dneska.Celej den jsem si říkala,že večer upeču perník k snídani,přišli jsme z procházky a já marně vzpomínala,co že jsem to vlastně chtěla dělat.Vzhledem k tomu ,že tu žádnej perník nevoní si asi dovedeš představit jak to s tím vzpomínáním dopadlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
24.3.07 08:14

Ahoj holky, nechápu proč tu váhu řešíte, já už mám navrh 13kg a připadá mi, že každým nadechnutím přibírám, ale co s tím chcete dělat?????? 8O To prostě nejde, na sladké jsem nikdy nebyla, takže ani teď sladké nejím, v noci taky žádné žravečky nemám tak nevím.....a přece se nebudu kvůli pár kilečkům stresovat…hold pak budu muset hoooooooooooodně cvičit.....takže klid zatím vedu a kliďo můžeme hrát soutěž, jestli mě někdo předběhne :D
Mám kámošku ta má termín na konci července a vypadá jako by měla rodit zároveň semnou…a taky si z toho nic nedělá.....

Hm a jak si to tady tak pročítám, tak jsem dostala chuť na nějakou buchtu, takže jdu příteli udělat radost a něco ukuchtit… :wink: a pak že nepřibirám :D

Tak zatím ahoj a pěkný víkend…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.3.07 09:00

Dobré rakno.
Kami, u tebe už to je pochopitelné, máš už víc starostí, o Ondru. Zato mě zatím nic neomlouvá a stejně zapomínám. Tak začneme brát nějaké pilule a bude líp. :lol:

Nikko, Kdy tě vážili poprvé? Mě až v 11tt. Podle těhu průkazky mám o 9,5kg víc, ale v létě jsem dva měsíce ležela s nemocí, to jsem přibrala 2kg a pak jsem hned otěhotněla, a za těch jedenáct týdnů jsem přibrala určitě taky aspoň dvě kilča, protože mi pořád děsně bolelo břicho, takže jsem přestala cvičit. No a to pak jde rychle. Takže už mám taky přes třináct kilo víc, než jsem měla před létem. Ale zase jen o tři víc, než před třema rokama. :lol: No, tři roky jsem shazovala deset kilo, tak jsem zvědavá, jak dlouho to bude trvat po porodu, to než shodím, tak budu zase těhotná. :roll: Ale může se stát, že to fakt půjde samo. Znám hodně holek, co jsou po porodu hubenější než před ním, ale na to se nedá spoléhat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
24.3.07 09:28

Přeji krásné sobotní ráno.U nás je zataženo,padá sníh a vůbec celkově fuj.
Dnes jsem byla piluška a ten perník už mám pečenej a dokonce i politej nějakou polevou.Kluci jsou po snídani,teď spolu cosi kutí a já půjdu za chvíli vařit.Dnes máme na programu pečené krůtí stehno,br. knedlík a zelí.Ňam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.3.07 09:32

kami, to jsi teda piluška, to jo. Já teda jdu taky máknout, chtěla jsem upéct tvarohový štrůdl, ale ten bude za chvilku a hlavně se po něm hned zapráší, tak chci zkusit ještě něco, co jsem nedělala. Ale venku je tak hnusně, že se mi ani nechce jít nakoupit, tak to možná zůstane u toho štrůdlíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
24.3.07 09:35

Dobré ráno těhulky,

Doris, tu knihovnu mam ja, ale takovou metodu neznam. Takze bohuzel, nemohu pomoci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
24.3.07 10:02

Dobré ráno holky,
koukám, že jste si taky dneska přivstaly a byly už od rána pilné.
Buchtu jsem žádnou neupekla, ale taky mám na nějakou chuť. Ještě uvidím, jestli se mi do ní bude chtít anebo počkám na odpo, kdy k nám přijede babička a určitě nějakou doveze.
Teď jdu vařit kuřecí čínu ve škrobovo-sójovém těstíčku, s paprikou, houbami a rýží a nějakou vepř. polévku. A ještě si střihnu sobotní úklid. Ach jo. Mě to sobotní dopledne nikdy nebaví.
Jo a k těm kilům…
Tak já mám navrch už 10 kg. Do 20 týdne jsem přibrala 8 kg a teď za 7 týdnů jenom 2kg. Takže je jasný, že to mám všechno v zadku a nohách. A teď, když bych měla přibírat nejvíc za celé těhu, tak to jde po kile za měsíc. Asi jsem divná, ale u Viky jsem to měla taky takhle. U mě to je způsobeno B vitamínama, co se berou první tři měsíce, protože to na mě šíleně zabírá. To tloustnu snad i z vody. Zato teď na to mastím a nic neberu a asi přibírám jenom to, co bych měla.
Jo a to B je i u toho Magneska, myslím, že jsem to někde na obale četla. Takže, kdo jste na tom podobně jako já, tak víte, po čem ty kila jsou.

Holky mějte se, jdu kuchtit.
Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.3.07 10:03

Dobré ráno holky,
to jsem nečekala, že se tady sejdeme takové pekařky :lol:
Taky se chystám péct, mám nejraději ke snídani sladké - teda dneska už to nestihnu, ale na zítra bude mňamka :wink: Akorát, že se jsem nějaká líná, tak to bude akorát rychlobuchta s jabkama.
DORIS, prosím tě, jak děláš tvarohovej štrůdl? Z kynutého nebo lístkového těsta? Nebo z nějakého jiného? Díky za tip :wink:

Aktuální míry pupíku: 94 cm 8)

Uf, Marťu jsem vyhodila ven s Dolfíkem, tak jdu uklízet a vařit. Dneska budeme mít pečené vepřové a brambory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.3.07 11:00

Novire, štrůdl dělám z mraženého listovýho těsta akorát místo jablek tvarohovou náplň, do nízkotučnýho tvarohu dám vejce, cukr a vanilkovej cukr a když mám rozinky, tak namočené v rumu. A pak zabalit a potřít žloutkem, úplně jednoduchý! :D Navíc málo sladký a rychlý, za půl hoďky je upečeno. Mňam, tak už mi snad rozmrzlo to těsto a jdu na to. :wink:

Jo holky, tak jsem šla nakonec do krámu, pro cibuli, minerálky a vajíčka a přinesla jsem nákup za tři kila a hádejte na co jsem zapomněla? Na cibuli a vajíčka. :oops: :oops: :oops: No děs. Ještě že je manža dneska v práci, že se pro to zastaví, já už podruhý nejedu. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
24.3.07 11:02

taky jsem koupila dvě Mily, jednu jsem teď zblajzla a jednu jsem schovala pro manžu, ale už na mě volá ze šuplíku! Dorisko! Já jsem tak dobrá! Sněz si mě!!! Je mi tu samotné strááášně smutno! :? Co mám dělat? Přece jí tam chudinku nenechám. :cry: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
24.3.07 11:14

Doris, díky za štrůdl :wink:
A tu Milu tam samotnou rozhodně nenechávej, určitě je jí smutno :lol:
Hm… a aby tě netrápily výčitky svědomí, tak já jsem od rána zblajzla:

• 1 baliček čokoládových raciolek
  • 1/2 balíčku kyselých rybiček
  • 1 Delissu
  • 1 tatranku
  • a na snídani 1 rohlík se sýrem

… páni, to je strava, co 8O Vidět to nějaký dietolog, tak ho asi picne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
24.3.07 11:16

Doris :lol: :lol: :lol: , ted si me pobavila. Manzel prohlasil, ze jsme vsechny uplne stejny :-). Koukej si ji snist, at ti tam v tom supliku nefnuka. Ja ji mam doma taky, ale dam si ji po obede. Ty chlapi maji ale co rikat, oni jsou taky uplne stejny. Muj manzel dostal k Vanocum od mych rodicu soudek s pivem (5l), tak ho ted chladi na balkone, aby mel vecer u fotbalu co pit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí