Poradna duly
Jana Čurdová
No jo holčičky to budou mít fajn,ale co chudáci kloučci,budou se mezi sebou muset rvát o každou ženskou.No možná taky dobře,aspoň si jich budou víc vážit.
Doris,některý chlapi jsou všichni stejní.Dneska jsem vylezla od dr,naštvaně tomu mýmu povídám,že jsem za měsíc přibrala 3 kilča,pak jsme stavěli pro benzín a hádej co mi koupil.Čokoládu,milenu originál tu zbožňuju,no a pak se mám udržet.Rozdělila jsem se o ní s Ondrou a ten jí chudáček cestou vyzvracel.Chjo
Ahoj holky, vítám Niku - posilu severomoraváků
![]()
Tak mám dneska po kontrole, moc mě nepotěšil… Jo, Popelko, další KO 6.4.
Nesmím chodit na to předporodní cvičení, ani ne přednášky, prý bude rád, jak se nebudu nikde cárat.....
Ale stejně to asi nevydržím a apoň na ty přednášky bych chtěla chodit.. Stejnak to nechápu, sice se od minulého týdne nic nezlepšilo, ale na druhou stranu ani nic nezhoršilo…tak nevím… ![]()
Manžovi jsem hned volala a on na to: A kdo tě naučí dýchání k porodu?? ![]()
No, dneska je teda pěkně hnusně a zima, jdu zalehnout do vany ![]()
Jo a ještě jsem chtěla napsat, že v sobotu jedeme pro starší (rok používanou) autosedačku Cam i s výbavou od Emitexu (jen tu letní zavinovačku budu muset ještě koupit) a aj s podvozkem, komlet za 1330,–
Chtěla jsem sice Chicco, ale poslední dobou jsem na ni moc chvály neslyšela a tak jsem si řekla, že je to vlastně jedno, hlavně jak bude mít atest - a ten má, takže už to neřeším.
Mějte se krásně a odpočívejte co to dá, papa
Tak jsme zpátky z prochajdy,začalo tam na nás něco hnusného padat.A tak tu bylo ráno krásně.......
Ahoj holky, tak se k vam hlasim v rychlosti. Chystáme se na ples, tak to bude rychovka.
DORIS , tak si predstav, ze tomu mymu chlapovi taky nevoněj šunkofleky. Zase další společná věc
.
POPELKO , no jo vidíš. Před týdnem jsme se bavili o hokeji a ted spolu hrajou
. Doufam, ze se jeste se mnou budes nekdy bavit až vás porazíme
. Manža ti vzkazuje, že ještě není všem dnum konec.
Vítám nováčka NNNiku
.
ahoj holčiny,
dneska jsem měla dovolenou. To byla pohodička. ¨Dovetli nám spotřebiče, už je mám doma a ted čekají na linku, ale to bude ještě chvíli trvat než se dočkají. Bourali jsme dneska zeď - průchod mezi obývákem a budoucí kuchyní a zítra nám příjdou dělat vikýře. Zase se to o kus hnulo. ¨ Ä jejště jedna negativní zprvava z domova - povedlo se mi pokazit pračku. Ráno jsem zapla předpírání a ona už nevypla. Pořád jela dokola postupně všechny programy a jen s jednou vodou. No nevím co jí hrabe, tchán se bude muset vyjádřit, jestli to opraví, nebo budu muset volat opraváře. ACH JO a to ta dovolená tak hezky začala.
Ahoj holky,
já se vrátila z výletu
.Byla jsem pro děti a musím říct, že být těhotná je pro lidi totéž, co pro býka červený hadr
.Nikdo nebere ohledy a to je to na mě dost vidět.. Jen než jsem nastoupila do autobusu,tak jsem si myslela,že mě mládež ušlape a hlavně ty drsné dívenky..
.
Jinak s těma kilama, taky si připadám jako sud a to jsem nabrala asi šest a půl kila.No je znát, že spíš odpočívám,ale já bych tak něco dělala
.
Právě jsme zjistili,že nám umřel křeček,tak máme smutek..
Mějte se moc fajn a pohlaďte bříška.
Ahoj holky,
tak já se hlásím až teď, dopoledne mě sem přítel nechtěl pustit, protože pracoval a odpoledne jsem tu měla kamarádku na kafíčko, takže děsnej frmol ![]()
U nás to vypadalo nadějně, dokonce svítilo i sluníčko, ale teď už zase prší
tak doufám, že aspoň přes víkend se to počasí umoudří…
Vítám nováčka a přeju hodně zdravíčka tobě i miminku.
No nic, jdu si nandat rajskou, co jsem vařila k obědu - už mám zase hlad ![]()
Ahoj holky,
dneska jsem se k sem dostala pořádně až teď. Marťa mi nachystal překvapení - přijel z Přerova už asi v jedenáct, má dovču. To je sice prima, horší je, že je si bral to volno kvůli autu - zase se poblblo, takže nedojel do práce
Ach jo, my se z těch oprav snad nevyhrabem..
Vítám Niku, a přeju pohodový zbytek těhu
My budeme mít taky kluka, původně jsem chtěla o trošku víc holčičku, ale teď už se těším na Tobíka
No, snad se nám Julča (zatím pracovní jméno pro holčičku
) podaří napodruhé…
KAMI, jenom 5 kilo navrh
… co já bych za to dala… to máš snad nejmíň - myslím kromě Ivule.
Hele, co takhle uspořádat druhé kolo měření pupíků? ![]()
BEDHANN, to je smůla, že tě doktor na to cvičení nepustí… ale zas je to lepší, než kdyby se prckovi něco stalo…
LOUDALKO, užij si ples ![]()
U nás je celej den fakt hnusně, zima, fouká a prší… Byli jsem s Dolfíkem v obchodě, my oba jsme přišli pěkně vymrzlí, ale ona byla spokojená a evidentně jí ten nečas nevadil… No, jsem zvědavá, co bude dělat, až bude ostříhaná. Už se jí to krátí, jdeme tam, v úterý…
No nic, kočičky, pouštím sem manžu, užijte si víkend, já se určitě ještě ukážu ![]()
Loudalko, tak vidíš, my máme snad stejnou karmu.
Užij si ples. My se byli minulej tejden podívat na countrybál a já tam vydržela půl hodiny, strašně mi vadily cigára a to tam je klimoška a byl teprve začátek. Dala jsem si džus, manžel pivko a jeli jsme dom.
Hlásím první pupík: 105cm ![]()
Baví se dva informatici:„Představ si,včera jsem se seznámil s nádhernou blondýnou.“ „Ty máš ale štěstí!“ „Pozval jsem ji k sobě,trochu jsme popili,objal jsem ji…“ „A co bylo potom?“ „Svlékl jsem jí sukni i kalhotky,potom jsem si ji po:,–(il na stůl vedle notebooku…“ „Nekecej,ty sis koupil notebook? S jakým procesorem?“
a ještě jeden
Sousedka porodila chlapečka,ten se ale narodil bez uší.Maminka před návštěvou varuje Pepíčka:„Jestli se zeptáš,proč nemá uši,dostaneš výprask!“Pepíček přikývne a na návštěvě se hned hrne k postýlce:„Jé,to je krásné miminko!“ Potěšená sousedka se usměje:„Děkuji,Pepíčku,jsi moc hodný.“ Pepíček pokračuje:„Má moc krásné pelečky,kouzelný nosánek a krásná očička…A bude vidět?“ Sousedka:„Jistě,proč by neměl vidět?“ Pepíček se ušklíbne:„Protože kdyby potřeboval brejle byl by v prdeli!“
přeju hezkej pátečný večer
ty brďo, to je drsnej vtip! ![]()
Holky učitelky, mám na vás prosbu. Víte některá něco o METODĚ DOBRÉHO STARTU? Potřebovala bych sehnat nějakou literaturu pro mamku, jenže tady na netu nemůžu nic najít. Myslím, že tu někdo měl na starosti knihovnu, tak prosím prosím, pomozte. Já našla jen pár stránek mateřských škol a škol s pomocnýma třídama, kde tuto metodu využívají, ale žádný odkazy na příslušnou literaturu. Moc by jste mi pomohly.
Holky, tak teď jsem se fakt nasmála! Napíšu vám náš rozhovor s jedním kamarádem přes Skype.
Manžel: Já sem boural a brousil stropy ,mam plny oči prachu ,nemužu koukat na monitor jak svítí ,tak jdu spat tak pokecame snad zitra
kamarád: aha tak to me mrzi jinak ses v pohode?a scim si boural?
Já druhý den: ahoj Venco, Martin boural, ale stropy na chodbě.
kamarád:ahuj neco rekl ale nevim jak dopad a scim boural?
já: neboural autem, boural ty stropy.
kamarád: aha ja to spatne pochopil?
![]()
Doris to je dobrý,kamarád má asi hodně bohatý rodiče,tak dlouhý vedení,to se hned tak nevidí.
Až mě z toho bolí břicho
jo jo Kami, já se směju ještě teď.
Ale dneska se mi zdá, že jsou všichni nějak natvrdlí. Ségře jsem psala, ať řekne mamce aby se podívala na dvě knížky, jestli je nemají v knižním klubu a napsala jsem jí tituly. Za hodinu mi psala, ať jí ještě jednou napíšu ty knížky, že si to omylem smazala a ujišťovala mě, že na to nezapomene. No a za další hodinu mi volala mamka, jaký knížky jsem to chtěla, že ségra si to opět omylem smazala. No to bych jí kopla. Ale to se dalo čekat, to je ta nejmladší, ta osmnáctiletá, ta má v hlavně řezanku, že to tak musím říct. Někdo tu psal o tom IQ šumící louky apod, u nás se říká IQ houpacího koně. Tak to je přesně ona.
pak taky domluva se švárou, to mě taky málem trefilo, no asi nějaké erupce na slunci. Přitom já jsem dneska obzvláště bystrá! ![]()