ČERVEN 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
261
26.3.07 12:41

Ahojky holciny..Zdravim po vikendu..
Dnes je tady v Praze krasne,tak doufam,ze to vydrzi..
Ve stredu mam kontrolu,tak jsem zvedava jak se budeme pani doktorce libit:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
26.3.07 12:42

Tady je ten postroj pro psy do auta…

http://www.nakupzdomu.cz/…-p-1498.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
26.3.07 14:08

Ahoj holky,

tak jak tak čtu ty vaše chvály na myčku, docela jste mě nahlodaly. Kuchyň máme taky novou a s myčkou jsme do budoucna počítali, takže na ni místo je. Zatím jsme o tom ještě nemluvili, kdy ji pořídíme. Že bych na tom začala pracovat?

Jinak Andrejka zatím jede podle starého času, tak jsem zvědavá, kdy se srovná. V noci dokonce nechtěla spát vůbec, musela jsem ji vzít k nám do postele. To normálně nedělám, jen když je nemocná. Pořád něco vykládala a odmítala spát.

Niko, já jsem byla minulý týden poprvé na aqaaerobicu. Je to taková kombinace plavání a cvičení. Moc se mi to líbilo. Tento týden mám zrovna poradnu, ale příští chci jít zase. Platí se každá lekce zvlášť, takže to je fajn.

Venku je dnes fakt nádherně. Už se těším, že vyrazíme s Ájou na procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1551
26.3.07 14:18

Ahoj holky, mám na vás dotaz. Někdo z vás si tu kupoval nebo chtěl koupit ty zavinovačky do autosedačky od EMITEXU. Kupovaly jste je přes net nebo někde v obchodě (pro mě přichází v úvahu Praha nebo jižní Čechy). Mně přijde, že na těch stránkách emitexu je to jen pro prodejce za velkoobchodní ceny. Nebo si je tam můžu objednat i sama.????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.3.07 15:09

Renko, byla jsem zvědavá, jak se Ti aquaaerobic líbil. Myslíš, že bych se k Tobě mohla koncem dubna nebo května připojit? Do Petrovic to nemám daleko, bydlím na Chodově. Jen teď jak chodím ještě do práce, tak to dopoledne nestíhám :-(

Myčka se nám bohužel do bytu nevejde, ale kdyby to šlo, rozhodně bych si jí pořídila. Zatím jsem doma za myčku já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
26.3.07 16:40

Ahoj holčiny,
díky za Vaši podporu. Ve středu snad budeme mít s doktorem po kontrole jasno a budu vědět co dál. Víceméně mi ani neřekl co můžu a nesmím. Tak raději nedělám nic. Vaří nám moje mamka a nebo dělám jen nějaké rychlovky. Na nákupy mi jezdí kámoška nebo někdy i manžel, ale ten většinou nedonese všechno co jsem chtěla protože to prostě nenašel a ptát se na to přece nebude. Ale jinak uklízí a stará se, tak si nemůžu stěžovat. Dokonce omezil svoje odjezdy za autem a drží se víc doma. No uvidíme jak dlouho to vydrží.
Zatím se mějte pěkně a využíjte příležitosti k procházce. U nás v Ostravě je tak krásně, a já se můžu dívat jen z okna. Tak ahoj Ivule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
26.3.07 16:50

Ahojky holky,
Roxo, já si nakonec ty zavinky a deky do kočáru objednám tady u nás v obchodě. Vychází to asi o 50,– dráž, což není tak hrozný, když připočtu poštovné. A hlavně je to bez starostí.
To jsem Vám holky psala, že jsem sháněla náhradní nápln do koj. polštáře?
Nikde ve zdravotnických potřebách to neměli, leda na objednávku. Na internetu toho mají 10 litrů (nebo kg) teď nevím, za 69,– + poštovné. Mému spořivému manžovi se to zdálo moc a tak, že to objedná ve zdrav. potřenách. Musel jim tam dat zálohu 100,– a ještě mu baba nebyla schopná říct, kolik toho bude.
Do tří dnů volali, že už to přišlo, bylo toho 5 l ( menší sáček) a musel si zaplatit celé poštovné tedy něco kolem 170 ,– Kč celkem.
HA HA.
Myslel si, jak ušetří a ty ho takle natáhli. No má co chtěl. To je celej on. Pořád nad vším špekuluje a pak to takhle dopadá.

Jo a k těm myčkám. To byla taky jedna z podmínek, že se nebudu brát, dokud nebudeme mít v kuchyni myčku. Pořád hudroval, že to není pro 2 lidi potřeba ale nakonec jsme jí měli ještě před svatbou. Dneska už by neumyl ani lžičku, hošánek.
O víkendu jsem mu řekla, že z peněz, které nám budou vracet ze spol. zdanění manželů chci koupit sušičku. To zase bylo protáčení očí a ve finále se nevyjádřil.
Ale já si to pro:,–(ím.
Když jsem kdysi dávno byla v Anglii, kde měli 4 děti, tak jsem tam tu sušičku používala a slíbila jsem si, že si jí taky jednou koupím. No a potom, co jsem minulý týden 3 dny prala, věšela a žehlila oblečky nás tří + na dvojčátka, jsem se definitivně rozhodla. Nehodlám být otrok. V té sušičce se všechno prádlo krásně vyfouká a pokus si ho hned složíte, tak 70% nemusíte žehlit. A ty miminkovský věci už vůbec ne. Samozřejmě, že třeba manžovi košile nebo plínky budu muset přežehlit, ale ušezřím spoustu času.
Ještě si moc dobře pamatuju, jak jsem v Anglii byla naštvaná, když se na jaře udělalo hezky a domácí chtěla, abych věšela prádlo ven. Pak jsem musela žehlit všechno a byl to záhul.
Takže, kdo z Vás nerad žehlí, doporučuji. A není to žádný nadstandard. Jen jen těžké přesvědčit druhou polovičku a jejím využití. Je to asi tak jako jít si koupit myčku před 10 lety. Tehdy tomu taky nikdo moc nevěřil........

Teda já jsem se nějak rozepsala.
Doufám, že Vás to neunaví.
Mějte se a ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
26.3.07 17:01

Ahoj holky, nemám vůbec sílu Vás dočítat… :(

Akorát jsem zahlédla, že pečete, tak já taky - bublaninu s třešinkama (v kompotu), tu já miluju a je to rychlé…

STEF - přeju vše nej nej ke krásným narozeninám :)

Jinak přes pupek aktuálně 93 cm a váha od počátku +7,5 kg. Ale já jsem prťavá (158 cm), takže už se valím - manža říká, že chodím jak tučňák :lol:

Mějte se krásně, já jdu odpočívat - ležet. PA

• Citovat
  • Upravit
433
26.3.07 17:06

Ahoj holky,
dneska u nás bylo krásné počasí tak jsem celej den byla venku.
Už víte jakej budete kupovat teploměr - nebo už máte nakoupenou. Docela uvažuji o nějakém tom dětském digitálním do ouška.

Marcela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.3.07 18:01

Ahoj,

tak jsme zase tady. Dneska je venku tak nádherně, že jsme se šli trošku cournout po obchodech. Koupila jsem malýmu super hadříčky v sekáči za pár korun, ale spíš už trošku větší. Těch malinkejch mám fakt jen pár. Navíc dost spoléhám na ty slíbený zásoby na moravě.

Loudalko a dneska vedeme my, tak jsem zvědavá.

Kaculko ty se teda máš. Já jdu na kontrolu 10., tak se s dr. domluvím, co a jak. ale pokud bych chtěla jít těch 8 týdnů před porodem, jakožto, že to tak vidím, ta je to nějak před koncem dubna. Už aby to bylo.
A jak to, že jdeš na ten cukr potřetí?

Holky jak je to teda s tou dovolenou před nástupem na mateřskou? Mně účetní říkala, že nemám nárok si jí celou vybrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.3.07 18:34

Holčičky a hlavně ty Loudalko , tak hezky ten den dneska začal. Měla jsem náladičku, jakou už dlouho ne, než mi zavolala kamarádka, že nám umřel kamarád. V pátek je pohřeb a jak jsem ti Loudalko říkala, že bych teď na žádnej pohřeb nešla, tak je mi to teď blbý, jednak to byl strašně super kluk a taky to cítím jako povinnost. Takže jsem z toho hodně na měkko a jen tak tak se držím, abych před manželem nebrečela. Je mi to blbý. Tak já už mizím, potřebovala jsem to někomu říct, je mi moc smutno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11042
26.3.07 18:39

Doris to je mi moc líto…drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5648
26.3.07 20:14

DORIS , tak to me mrzi. Ale ver, ze vybrecet se mi docela pomohlo. Budu na tebe myslet, urcite to v patek zvladnes. Ty jo, my fakt mame spolecny snad vsechno. DRZ SE!!

POPELKO , hold jste lepší :lol: !!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2405
26.3.07 20:43

Kaculko, to by bylo fajn, kdyby ses taky připojila. Teď jsme tam byly v pátek jen tři, tak aby to nakonec nezrušili. Ale to snad ne. Určitě se ještě najdou další těhule, teď v pátek to bylo poprvé. Tak dej určitě vědět, kdy začneš. Je totiž vždycky potřeba v týdnu tam zavolat a objednat se. Píšou, že maximální počet mamin je 8. Zatím to vypadá, že nás tolik ani nebude.

Co se týče teploměru, mám klasickou rychloběžku a jsem spokojená. Pravda je, že Andrejka už méně. Už jí začíná vadit měření v zadečku. Taky jsem tady četla dost diskusí o jiných teploměrech. Ptala jsem se i dr, který by doporučila. Řekla mi, že stejně nejpřesnější jsou právě ty rychloběžky nebo prostě klasickej rtuťák. Takový ty čelní nebo ušní prý měří jen orientačně, tak nevím. Mám jen jednu kamarádku, která má ten ušní a spokojená není. Prý pokaždé naměří jinou hodnotu, tak nevím…

Začínám tu myčku vážně chtít. U nás jsem za myčku taky já.

Zítra ráno jedu na imunologii, přijede hlídat máma. Tak se těším jak malá holka, že vyrazím bez Andrejky a proletím nějaký obchody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2464
26.3.07 21:49

Ahojky holčiny, příjemný večer.

Renko, pokud všechno bude v pořádku, začala bych přesně od zítřka za měsíc. Doufám, že to do té doby nezruší, bohužel opravdu kvůli práci dříve nemůžu :-( Určitě se připomenu týden předtím než to vypukne a domluvíme se.

Také jsem zkoumala, jaký teploměr zakoupit a nakonec jsem zkusila klasickou nertuťovou rychloběžku, tak snad bude fungovat a budeme jí potřebovat minimálně.

Doris, drž se a v pátek to nějak přečkej.

Popelko, na ten cukrtest jdu potřetí, protože mám prý cukrovku v rodině. No, abych to uvedla na pravou míru. Mamča, když jí zemřel brácha byla na celkovém vyšetření a zřejmě od nervů měla cukr trošku zvýšený, automaticky jí proto zařadili do databáze a teď musí pravidelně chodit jednou do roka na diabetologii na kontrolu. Jsou to už čtyři roky a musím zaklepat, vše je v pořádku. Protože ale chodíme ke stejnému gynekologovi, který nás obě zná už pěkně dlouho, automaticky mi napsal do těhu průkazky genetická zátěž a já teď běhám a piju sladký blevajz už potřetí. Zkrátka to chtějí mít pod kontrolou. No zatím to bylo vždy OK, tak doufám, že zítra bude také a už žádné další testování nebude.

Na nárok na dovolenou před nástupem na mateřskou jsem se také ptala a naše personální s tím nemá problém, pokud to schválí šéf. Mě se to tedy moc netýká, stihnu si vybrat pouze týden a zbytek si nechám proplatit až po.

Přeji všem příjemnou noc, utíkám do hajan, zítra kvůli tomu cukrtestu musím vstávat už v půl šesté :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí