Poradna duly
Jana Čurdová
Welu - tak tu večerní idylu závidím. Já včera sama doma se 2 dětmi, v půl osmé jsem koupala malou, pak ji kojila, pak uspávala, půl hoďky si hrála s Fildou, pak jej šla vykoupat, do toho začla řvát malá - hold musela počkat, než jsem dodělala Filase, až jsem jej uložila do postýlky, tak jsem si ji vzala k sobě, opět kojení, do toho se mi vracel z postýlky Filda, že se mu nechce spinkat. Usnuli oba až po desáté a já jsem se šla zcela vyfluslá osprchovat a ještě poklidit kuchyň.
ahoj holky,
děkuji za slova útěch, fakt mi pohomlo se tu vykecat. Uvidíme s jakou přijde tatínek dneska. Ale jsem fakt tak naštvaná, že až ho uvidím budu se muset hodně přemáhat, abych zase nevybouchla. Dneska to vidím na špatnou noc. Mladej celý den kňourá, skoro nespí a pořád papá. Taky vymlasknul 130tku čaje. Teď je s babičkou na prochajdě tak jsem aspoň udělala véču. Ono je to u nás těžký. Když se ráno zeptám co si dáš k večeři tak odpověďs zní : Mě je to jedno. Tahle věta mě dokáže natolik vytočit. Páč když pak něco udělám, tak to je pak špatně. na tohle jsem chuť neměl, ty vaříš jen to co chutná tobě atp…Uff už se zase rozčiluju. tak prrr ![]()
teď z jinýho soudku
Ve čtvetek nás zase čeká cesta do kolína, tentokráte na UTZ ledvin. Nevíte náhodou co tím sledujou? Při propuštění z porodky jsme měli ve zprávě napsáno: Vnodné doplnit utz ledvin v našem centru. Paní dr. mi nic neříkala, ale sestřika při odchodu říkala abych na to nezapomněla. Tak uvidím… Kamarádka mi říkala že je to proto že byl narození na 36 t. Tak pro kontrolu jen…
Duhovko no mamka má pořád ranní a tatka pracuje v Řecku tak má mamča čas když není tatka doma tak toho využijeme a mamča se nenudí a ráda pohlídá
To je jedna z výhod proč bydlet s rodiči
tak hlásím že nám ta rourka pomohla, Verunka se po ní třikrát pokadila a už je klidná, doufám že noc bude ok
Ještě zdaleka jsem nedočetla vše, ale zatím alespoň:
CHCI SE PŘIDAT DO HUBNOUCÍ SKUPINY, komu mám říct? Duhovko to Ty se o to staráš???
Prsa, mlíko atd. - taky se mi prsa nijak nenalívají a mám spíš měkouše
I když obrovské
Mlíka jsem dokonce jeden den měla málo, malá furt tahala, vždycky se unavila a za hodinu hlad. Tak jsem na:,–(ila znova ty homeopatika a hned ten den večer jsem měla prsa jak melouny a úplně k prasknutí, takže doporučuju!!!
Mateřská za květen a červen mi v pondělí konečně dorazila.
Mel - díky za pochvalu malé
Galerku jsem ještě nekontrolovala
, mám restík, ale všechno doženu ![]()
Bobulko - to moc ráda slyším, že se malá lepší. Ještě Ty a ty tvé stehy a bude ještě líp. Dej vědět, jak si dopadla na kontrole. Jo a s tou Aničkou budu držet pěsti, bratrancova holčička měla stejnou váhu (narozena 29tt) a před týdnem ji pustili už se 2.20kg, takže to určitě dobře dopadne ![]()
Stehy - na kontrole v pátek (kam ještě chodím kvůli té komplikaci) jsem se doktora ptala, kolik že jsem to měla těch stehů. Prý 40
, malá mě asi pěkně rozpárala
Ale hlavně že mě nic nebolí, doktor je fakt super ![]()
Reňule - 2 letou mateřskou plánujeme stejně (a se stejnými obavami, protože co když to otěhotnění hned tak nevyjde a na druhé straně nechci pobírat míň a ještě o to pak přijít, kdyby to náhodou vyšlo)
Zítra jdeme na polikliniku na kyčle, tak jsem zvědavá jak dopadnem.
Pro dnešek končím, zítra zkusím dohnat resty ![]()
Přeji všem dobrou noc! ![]()
ahojky,
duhovko, tak tabulka dosla a sla otevrit
, takze je nas dost, to jsem zvedava, jak nam to pujde
, aj si uz od pondeli rikam, ze zacnu posilovat bricho a dno panevni, ale zatim jsem se k tomu nepropracovala, ten den, vzdycky tak rychle uleti, ze se potom divim, co jsem vlastne delala
tento tyden tady mam dceru, takze dnes maleho pohlidala a ja se mohla venovat necemu uzitecnemu, navic on dnes porad jen spinkal, vcera vecer jsem jej totiz dokrmila, tak nevim jestli to bylo tim, nebo pocasim
, cele pondeli kricel zase hladem a tak jsem nic neudelala, ale vecer jsme byli na kontrole u dr. a za 10 dni pribral 13 dkg, tak to byl uspech, protoze minule jeste zhubnul, tak jsme meli radost ![]()
ad/ prsa - skoro vubec se mi nenalevaji, takze nevim, co tam ten malej porad cuca
, ale asi neco tece
materska mi zatim prisla jen za kveten, porodne taky zatim nic, tak nevim, si ty urady davaji na cas
Seal, a ty mas vytahovaci stehy?Ja myslela, ze to uz dnes nepouzivaji…
renuule - to je mi lito, ze se manza tak chova, zazila jsem to taky, takze vim, o cem mluvis, jenze se s tim neda nic delat a nezarli nahodou trochu?ze mu nevenujes tolik pozornosti,nevim, jen premyslim nahlas…
Duhovko-tak jsem dostala novou tabulku a konečně otevřela. Jsem totálně zdeptaná. Ještěže jsem neuvedla svou váhu-byla bych tam za největší prasnici. Myslím,že bych tam i ten obrázek dostala. ![]()
Takže tabulka je pro mě velkou motivací.
Dnes jsem měla návštěvu-kamarádky a bylo to moc fajn. Donesly dortíky a já večer neodolala a místo večeře zblajzla medovník. Hanbou bych se měla propadnout.
Jdu spinkat-dnešek byl příšerně hektický-snad se zítřek vydaří lépe. Malej docela dost naříká při kakání-tak jsem rozhodnutá si jeden den uvařit těstoviny a jíst jenom je a uvidíme,zda se něco změní-jaký vliv na prdíky má moje strava.
Dobrou
Dobré ráno,
tak já teď strávila hodinu v koupelně abych odebrala Mar´tovi moč, no výsledek je na dně zkumavky trošku
snad to bude stačit.
Takže za chvilku vyrážím k mudře, moč je třeba dodat co nejdřív.Jsem zvědavá kolik ten náš buček váží
a měří.
Včera jsme oslavili konec šestinedělí a jak jinak než sexem a jooooooooo jde to, nic nebolí nic netahá, sice jsem si to ještě jaxepatří neužila, ale to přijde, to byla jen taková testovací akce ![]()
A už nevím je vedro a mám mlíko na mozku a nemyslí mi to, tak já radši jdu .
Dobré ráno,
Duhovko, děkuji, tabulka dorazila v pořádku, koukám, že jsem neuvedla výšku - takže 158 cm ![]()
Tak, já mám doma taky spáče…Malá včera spinkala s víceméně skoro celý den a přes noc mi většinou vydrží tak od půl 11 do 6 rána - takže naprostá pohodička - nesmím to zakřiknout.
Nejdřív jsem jí budila, jak mi nakázali v porodnici, ale nemělo to stejně valný význam, vůbec nesála, usínala a pak zas byla přetažená a nechtěla usnout. Tak jí nechávám jak chce ona a přibíráme si myslím pěkně.A to stíhám 5 max 6 krmení děnně. Nutrilon převažuje čím dál víc - malá vysosá stále stejně málo, ale už vyžaduje více jídla. Takže už začínám uvažovat o flašce
Dávám stále 80 - 100 ml stříkajdou, to asi fakt nemá smysl…Ale už jsem klidná, přestala jsem se řídit těma jejich tabulkama, jak často by měla jíst atd a jsme obě v pohodě. Na kontrole jsme byly 2.7 a to malá měla 3090 g což z propoštěcí váhy 2660 g je fajn. A teď když jí dávám na váhu kvůli krmení tak už 3500 g mít bude…
Jen je prostě líná tahat to zadní mlíko, to bude asi ono, protože to přední celkem ze začátku polyká
![]()
Ježiš, já zas píšu román…
Těm co jedou na chatičku tiše závidím. Ty dusna jsou šílený, když člověk nemůže ani na koupaliště skočit do vody…Já se tak těším k moři. Chceme příští rok jet. Myslím, že v roce je to v poho???
Tak za 14 dní má přijet z Anglie ségra. CHudák to tam má špatný s tím přítelem, hold bude svobodná maminka. Už se na ní moc těším, doufám, že se tady dá psychycky dohromady. Rodit má koncem října. Bude to tady mít holka asi těžký, svobodná, ještě s míšencem, lidi jsou někteří dost hnusní
![]()
ježíš, pardon za chyby, taky bych si to po sobě mohla přečíst, než to odešlu ![]()
Jinak jsme měli včera pěkný večer. Uspávala jsme malou, Honza už vedle mě skoro zabral a já slyším najednou divný rány.....No měli jsme v ložnici saranče......To teda byl boj, já tenhle hmyz absolutně nevydýchávám, ještě jak je to rychlý, takže já jsme kryla sebe a malou pod peřinou a Honza ho honil......No ale, jak byla malá asi kapánek ,,přidušená,, pod tou peřinou se mnou, tak krásně usnula. A to měla předtím docela slušnej hodinovej hysterák..
Teď jsem jí v půl 7 nakrmila a už mi tady vytuhla v lehátku, tak půjdu udělat větší očistu- mytí hlavy, holení…
![]()
Dobré ráno,
přes noc se mi udělala na levém prsu zatvrdlina a bolí to jako prase
Masírovala jsem ve sprše, odsávala - už nic neteče a ta tvrdá věc tam je furt. Ach jo, to bude boj ![]()
Smilco - nene, stehy mi už vypadly a vstřebaly se, ale na kontroly chodím kvůli očistkům. Mám zalomenou dělohu a očistky špatně odcházely, hrozili mi revizí, ale protože jsem měla to poranění a velké šití, doktor už nechtěl ať se ve mně zas někdo hrabe, tak jsme to řešili injekcema a chodím ještě na kontroly. Ale příště už půjdu naposled ![]()
Holky pardon za takový blbý až nechutný dotaz, ale ty očistky, smrdí vám taky tak moc??? SE jen obávám, jestli nějak nehniju
![]()
Ahojky
jen rychle,zas odjíždíme na barák (kdy už to skončí
) k hubnoucí tabulce,tak mám před sebou největší štreku na hubnutí,a koukám že bych si měla dát vysněnou váhu ještě o 10kg méně abych na tom byla stejně jak vy.no hnus.a Fidak tam vyloženě se svojí váhou provokuje
né můžu jen závidět.
tak zas letím,dnes vzhůru od půl 5, Toník tlačil a vydával zvuky jak tygr.
Dobré dopoledne ![]()
Příbram hlásí bouřky, lijáky, ale teplo.
No s bazénem to dneska asi neklapne ![]()
Včera jsem jela do Příbrami na velkej nákup a nechala děti manželovi. Holky to byl báječnej relax
Přijela jsem úplně osvěžená. Co na tom, že jsem vláčela balení vod a piv a žrádýlka sem a tam
Nebyly u toho děti!!
Míšenka bude poradce přes jídlo a já jsem se rozhodla, že vás budu prudit s pohybem.
10 minut dáte ne?? Já už to mám dneska za sebou. Mrkněte na ty stránky co jsem včera dávala odkaz, jsou tam vzorová cvičení po porodu, v šestinedělí a tak. Tak šup!!!
Tady pořád vypadává proud, to bude den