ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2725
15.7.09 13:26

Ahoj, mala nam vcera dala pekne zabrat - pres den skoro nespala, a pak cely vecer v kuse prorvala, aspon v noci pak byl klid. Vecer se mi povedla hrozna vec - nachystali jsme koupani a ja jsem nesla malou na rukou k vanicce, ona v ten okamzik zacala kakat (strikala na vsechno kolem), ja jsem se prudce otocila pro ubrousek a bouchla dite hlavickou o dvere, nastesti jen lehce, jsem si myslela, ze me omyjou, to je hrozny pocit. Az za chvilku nastesti bylo jasny, ze se nic hrozneho nestalo - na hlavicce neni zadna stopa, dite nijak extra nervalo. Pak jsem Kacku celou noc sledovala, jestli se neco nedeje, ale ani boulicku nema. No, zaplat panbuh, me se doted tresou ruce, kdyz o tom mluvim.

Koukam, ze to hubnuti berete smrtelne vazne, az si pripadam nezodpovedna, kdyz doufam, ze to pujde dolu samo. Misenko, myslim, ze jsem na tom podobne, cca 20 kilo by to chtelo, ach jo, uz me pomalu zacina mrzet, ze nemam doma vahu, kdyz o tom tak poutave diskutujete. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
15.7.09 13:42

Misenko - tak jestli se nepletu, já mám před sebou 23 kg, což je víc jak 19, ne? :lol:

Jo a k tomu dietnímu stravování - když jsem hubla při kojení Filípka, tak jsem si nechala od nutriční poradkyně vypracovat vzorový jídelníček na 30 dní pro kojící matku, která chce zhubnout, tak kdybyste měli někdo zájem, můžu to přepsat do komplu a přeposlat. Ona mi tenkrát říkala, že bych měla hubnout max. 0,5 kg/týden, aby nešly toxiny do mléka a když jsem se tím jídelníčkem řídila striktně (co do množství a typu potravin), tak šlo dolů 1-2 kg týdně, takže jsem si k tomu pak musela ještě přidávat jídlo, proti čemuž jsem v podstatě nic neměla… :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
15.7.09 13:53

duhovko - prosím, prosím oroduju napiš to a pošli to ,ju? Já se hlásím chci taky mít jídelníček od odborníka . :wink:
Teda vy to fakt berete hodně vážně, já se stejně zas vidím, mi to vydrží do první krize a chuti na hromadu sladkého, takže tak dva dny :lol: :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
15.7.09 14:00

Duhovko no sem s tím jídelníčkem :-)

Já to teda beru vážně, protože už vím, že jen kojením a lítáním okolo dítěte nezhubnu tolik kolik jsem si myslela.
Kamarádka říkala, že zhubla tím kolotočem, že se nestihla najíst. To mě se prostě ale stát nemůže :lol: . Že bych nestihla nebo zapomněla :lol: :lol:

nnada
to věřím, že jsi měla šílený pocit. Hlavně, že je Kačenka v pořádku.

Já mám pořád strach, že s ním upadnu po schodech, uklouznu po trávě, přesně jako nnada ho někde fláknu do hlavy---stará matka psychomatka :D
Jsem ty děti měla mít dřív…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
15.7.09 14:13

duhovka Jee, uz se tesim na ten jidelnicek, to bys byla moooc hodna! Hodim ti svuj mejl do SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.7.09 14:19

Duhovka - jé, prosím prosím, taky mi to pošli. Nemáš skener, aby jsi se s tím nemusela přepisovat? Nebo by to šlo vyfotit foťákem ve vyšším rozlišení a dát do galerky.

Tady je děsný ulepený horko, Mareček celé dopoledne pobrekával, teď spí v obýváku na pohovce. Odpo asi sbalím děti a zas vyrazíme k babi do staré chalupy nebo do :,-(u.

Ad oblečení - my už snad nenosíme skoro žádnou 62 8O . Všechno je Marečkovi přes tělíčko krátké, tak už oblíkáme 68.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
15.7.09 14:57

Ahojky,

teď jsme se vrátili z města a mám pro vás tip: v supermarketu Albert plenky Huggies Classic za 169,– Kč (brala jsem vel. 2, 3-6 kg po 72 ks - vychází skvělá cena).

Malej je přisátej a vypadá spokojeně, tak dočítám.

Holky styďte se, dělat tady chutě s chlebíčkama a hořkou čokoládou!!! :(

Duhovko - prosím prosím, já chci taky jídelníček!!!
Ať je to hubnutí trošku vidět......... v Albertu jsem neodolala mřížce s pudinkem a višněma a samozřejmě zmrzlině............... takhle ty kila dolů nepůjdou :(
A ještě k tomu BMI - tohle číslo FAKT nemám ráda od doby, co se přehouplo do termínu NADVÁHA........... ale možná by to na druhou stranu bylo taky motivační.........

ad horko - fuj, hnus fialový. Včerejší bouřka sice vzduch pročistila, ale dneska je zase na zdechnutí. Už mám za sebou tři sprchy a uvažuju o další.........

Mel - kamarádku chápu - taky se občas nestíhám ani najíst (třeba včera, když malej imrvére řval), ale zato to pak doháním večer, když chrní… a to je obří dietní chyba :roll:

nnada - no ještě že se nic nestalo! Já taky vždycky trnu při zatáčení do koupelny, abych Adýska nebouchla o futra....... No teď si budu dávat ještě větší pozor......... taky jsem matka psychopatka.........

ad sušené ovoce - no zdravý je, narozdíl od čokošek, ale mám pocit, že je taky dost prdící....... takže raděj ee.......

Ell - no to odchytávání fakt muselo být zábavný :D Tak ať máte aspoň dobré výsledky na kontrole a sonu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
15.7.09 15:06

Jídelníček - tak já to přesmolím do Wordu a pak vám to všem, co jste v tabulce, pošlu. Já už jsem na to najela od včerejška, v pondělí jsem se ještě loučila s nezdravou stravou 300g Milkou s oříšky a toffee, ale takhle by to dolů opravdu nešlo, spíš opačným směrem… :oops: :lol: :oops:
Jinak se hlásím k těm, co si mezi chlebíčky a čokoládou vyberou čokoládu, pro mě je sladké mor, naštěstí už jsem se aspoň odnaučila sladit si nápoje, tak teď ještě odbourat ten zbytek. Jsem bez sladkostí 1,5 dne a už pozoruji mírný třes končetin, holt závislačka… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
15.7.09 16:03

Zuřím-několikrát jsem tu psala a pořád mi to hlásilo - pravděpodobný útok spamu. Fakt nemám sílu to psát znova-jdu makat-malej usnul v kočáru-jinde ani za boha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
15.7.09 17:02

Prekvapena - to jsme na tom stejně - vzdala jsem celoodpolední uspávání, šoupla ho do kočáru a v tu ránu chrněl. Asi to bude tím horkem, protože jinak mu nic nebylo. No hlavně že nám spí alespoň tam, viď?

Musím se pochválit - k obědu jsem měla dušenou zeleninu na másle a kuskus. Teda zajedla jsem to řezem, co zbyl (přece nebudu špinit jeden talířek, že? :oops: :lol: ) .

K večeři jsem si naplánovala bramboráky, to je tak napůl nedietní, ale dám si jen dva a dojedu se zeleninovým salátem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
15.7.09 17:29

Mili-prd-usnul na deset minut-takže jsem vyklidila myčku, rozhodila prádlo, pověsila a zase nacpala prajdu. A musela jsem jít pomoct tlačit. Má strašně prdíky-to jsou rány a já se přiznám,že taky mám větry-takže to chce změnu stravy.
Teď jsem udělala čaj a misku cornflaksů a musím něco připravit mladému na sváču a véču. A to jsem už měla mít upečenou sekanou a chleba.
Fakt jsem na prášky,že nic nestíhám- prostě nemám ani jistotu,že v osm usne a budu to moct dodělat-právě to mě na tom štve,že nevím,zda to vůbec zvládnu připravit na zítra.

Já vím bude hůř,ale doufám,že ho ty prdíky brzy přejdou-nebo se mýlím a děti tím trpívají dlouho?

Večer chci ještě zkouknout na netu ty nadýmavé potraviny-obávám se,že u mě to udělalo trocha česneku v jídle. Už papám espumisan a pravidelně piju fenyklový čaj.

Pověsila jsem prádlo a tak si říkám,že bude pršet a fakt. To jsou naschvály- nejprve krásně a teď to vypadá,že každou chvíli bude pršet a už podvakrát mi to prádlo zmoklo-ale to je asi proto,že se asi nudím a nemám co dělat-tak můžu sušit a věšet nadvakráte. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
15.7.09 18:25

…a já večeřím tuňákový salát, to teda beru vážně! Až do první krize, jak psala Ell, pak vyplením v Albertovi regál s čokoládama…

Poslala jsem vám emailem rozpis toho jídelníčku (na prvních 14 dní, víc se mi zatím přepisovat nechtělo, kdyžtak časem dodám), tak jsem zvědavá, jestli se tím budete chtít některá řídit. :-)

Překvapenko - ani nevíš, jak ráda čtu, že nic nestíháš, protože se cítím úplně stejně, snad jak se to časem u:,–(í, tak bude líp. :wink: Počítám tak na podzim by mohly nastat lepší časy. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
15.7.09 19:00

Jdu si fňuknout.
Krom poledne mrně nespalo, má úplně rudé oči, je najezenej-až se z toho rozškytal, zima mu není-a nezavře ty oči a bude tu pořvávat.

Kamrádka je anděl, pokaždé ho dá do kočáru a jede mi z očí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
15.7.09 20:24

hubnutí - opět jsem měla nanuka, dnes pro změnu Míšu a teď do sebe u televize tlačím Arizonky, asi zase sežeru celej pytlík :oops: :oops: :oops: , doufám že mi nehrozí vyhazov z klubu hubnoucích
jinak samozřejmě chválím tabulku, je pěkně zpracovaná - jsi šikulka Duhovko
podle jídelníčku nehubnu, to bych nedala, na to nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
15.7.09 20:42

Nam se nejak nedari posledni dny, ted jsem si vsimla, ze Kacce nejak zmodral pupik - jeden ze zahybu uvnitr, prijde mi to divny, kdyz uz ho davno ma zahojeny. Ach jo, budu sledovat, jak se to vyvine.

duhovka - dekuju moc za jidelnicek, velmi inspirativni
Mela bych dalsi pomucku pro hubnouci klub - databazi potravin, kde je rozepsano, jak jsou zdrave, co obsahuji a jak jsou vyzivne: http://www.istob.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí