Poradna duly
Jana Čurdová
Náš Ríša ![]()
""http://img34.glitterfy.com/193/glitterfy-flpbk1217281194523634.gif:http://img34.glitterfy.com/…94523634.gif
No v excelu mi to ukázalo nějaké paznaky-proto se ptám jak jsi to tvořila.
JInak jsem realista-proto „jen“ těch 10kg. Vím,že víc nedám.
Kdybych sundala 20-tak mám svou svatební váhu. Ale to je scifi jak vyšité. K tomu bych musela denně dřít v posilce nebo někde běhat.
Takže jdu na to-dokud je tu manža-snad se mi to podaří rozbalit.
Hubnoucí tabulka - je udělaná v Open Office Calc, takže kdyby vám to někomu nešlo otevřít, můžu to ještě uložit ve formátu xls a znovu vám to přeposlat, kdyžtak se ozvěte. ![]()
Překvapenko - já budu ráda, když se mi podaří vrátit se do konce roku na předtěhotenskou váhu (těch 70) a těch zbývajících 10 kilo beru jako bonus, co půjde, to půjde. Honza mi koupil k třicátinám cross trenažér a jelikož hubnu i v jeho zájmu
, tak hold bude muset postupem času 3-4× do týdne pohlídat děti, abych si mohla pořádně zacvičit. Uvidíme, jak to bude všechno reálně proveditelné. ![]()
k hubnoucí tabulce:
Koreno - to si děláš prd.., ne? Tys musela před těhotenstvím vypadat jak kdybys zdrhla z koncentráku, ne? Taky koukám že jsi jediná, která si dala za cíl vyšší váhu než měla před těhotenstvím
holky, jak moc to hubnutí berete vážně? jako že fakt budete držet dietu? já jsem dnes třikrát málem nevydržela a šla si do mražáku pro magnum, ale odolala jsem. No ale zase jsem sežrala celej sáček arizonek. ![]()
Ahoj holky,
absolutně nestíhám, údaje do tabulky jsem teď odeslala. Doufám, že jsem na nic nezapomněla. ![]()
No nic jdu spát, dočítat budu někdy jindy… papa a dobrou
K hubnutí
Dietu zatím držet nebudu. Budu se snažit omezit pečivo, sladké prakticky nejím-tam nemám co omezovat. Budu se snažit o zdravější večeři - více zeleniny. Budu se snažit více hýbat.
Na stránách Hanky Kynychové jsou taková několikaminutová cvičení-tak chvíle ráno a večer-prostě se přemoci a udělat to.
Jinak mám malý cíl, do konce srpna 6 kilo, tak jestli to tam Duhovka nějak vkomponuje…
Nějak nemůžu spát, malej se tam vrtí, heká, funí a tlačí, Tobík má špatné sny dnes a manžel je nachřadlej-jdu si uvařit čaj.
Prekvapena - tebe tchýně neoslovuje jménem? To je teda fakt blbý. Mě zkoušela po narození Matýska říkat máma, tak jsem jí začala říkat bába
. A hned jsem byla maminka. Pak jsem jí ale slušně poprosila, ať mi dál říká jménem, že si s manželem taky tak říkáme (žádný mamka a taťka, mě to nějak nesedí). A s tím „dávejte mi na něj pozor“ to znám - tuhle byla v TV reportáž o třesení s dětmi a tchán mi po tchýni vzkazova, ať s Marečkem moc netřeseme, abychom mu neublížili ![]()
Duhovka - mě to nejde otevřít, v jakém je to programu? Má to pro mě záhadnou příponu .ods V Excelu mi to ukázalo šílenou změť znaků
Prosím o poslání jako .xls
Tak jsem vyžehlila tři pračky.
Manžel vylezl z pelechu, protřel oči a optal se na čem frčim
![]()
Tady to na slunko dneska nevypadá, co vám budu povídat, prší ![]()
Mel -
na čem frčíš? Včera mi Mareček usínal v náručí a otočil oči v sloup a manžel se ptá - není zhulenej? ![]()
No nic, jdu makat. Dnes máme tu kolaudaci, ještě musím oběhnout dům, mám rozmíchanou barvu, tak zatřu nějaké fleky po zdech. Např. ten můj od vylité kávy u lednice ![]()
Milli - to s tím zhulením je dobrý. Taky mi vždycky malá po krmení v náručí připadá jak v rauši, máme z ní docela srandu…Já jak jí ještě dokrmuju tou stříkačkou a ona si jí vždycky chytne, tak pak vypadá opravdu jako feťák - takový uvolnění
![]()
Duhovko, taky bych tě poprosila o zaslání v xls - děkuji
duhovko: Taky prosím o přeposlání v xls …nejde mi to jinak otevřít ![]()
Fidak:
No jak z koncntráku jsem m ožná vypdala před prvním těhu - to jsem začínala na 47kg a pak jsem ještě zhubla, když jsem skončila v nem. s nevolnostmi… ![]()
Tady jsem před tímto těho…asi před rokem…
[img=http://img221.imageshack.us/img221/5852/vletnaseabru004.th.jpg]
[img=http://img154.imageshack.us/img154/9097/vletnaseabru037.th.jpg]
uff to jsem ráda,že nejsem samotná tak negramotná a nejde mi to otevřít.
Já vím,že by to spravilo stáhnout si nějakou aktualizaci na excel
ale nejsou lidi-já v tom fakt nejedu.
S těma očima-jsem se dost lekla v porodnici,kde malej klíďo jedno oko vlevo a druhé vpravo-najednou se podíval na svůj nos pak zase očička neměl-ztratily se mu navrch hlavy. Fakt se ve mě krve nedořezalo.
Byla jsem ujištěna,že je to normální.
Jsem upozorňovala,že ty druhomatky-co mají své děti po tak dlouhé době jsou horší jak prvomatky. Ta co se mnou ležela měla ještě starší dítko než já a povedlo se jí oblékat pleny obráceně. ![]()
Taky se divím,kde Mel bere tu energii. Asi to vzala s tím hubnutím vážně. Já bych to tak nedramatizovala-myslela jsem si,že teď hubnout nesmíme,aby prckové neměli škodlivé látky v mléce
Takže jsem smířená s max. 2kily za měsíc.
Dneska v noci jsem byla dost na prášky- usnula jsem v jednu-čekala jsem až se vzbudí na kojení. A milostpán se probudil v půl čtvrté a pak tlačil a hékal,békal-do šesti,kdy přešel do řevu od hladu. Takže jsem nakojila a uložila a šla nakoupit. Když jsem byla u pokladny tak jsem si vzpomněla na slova v porodnici,že nesmím tahat nic než miminko. Tak jsem táhla dvě miminka v tašce a už to neudělám a pošlu příště chlapa.
Mili-neoslovuje- už. Já se totiž totálně stáhla do sebe a veškerou komunikaci jsem nechala na manželovi. Takže ode mne neuslyší ani pozvání k nám.
Já myslela,že až se narodí mimčo-tak že se bude snažit se nám přiblížit,ale toto je i na mě silný šálek-ty neosobní smsky s přáním a ještě dotazy jak se máme. RAději jsem na ně neodpovídala.
Ale to není vše-před pár dny prohlásila do éteru k našemu synovi a věděla,že to uslyšíme i my,že tatínek,když byl malej byl hodný,ale teď zlobí.
A co napadne předpubertální dítko??? Když ho napomínáme-tak řekne,že táta taky zlobí-že to řekla babička. Už více krát se stalo,že přes kluka posílala podivné dvojsmyslné vzkazy…což se mi vůbec nelíbí a jelikož to manžel neumí utnout-tak budu muset zakročit já.
Jenže nejhorší na tom je,že jako vždy řekne,že to tak nebylo myšleno a udělá z nás pitomce. Umí se velmi dobře obhájit.
Ještěže nás dělí taková dálka.
koren-hm-pěknéééé
Někteří si o takové figuře nechávají jen zdát.
Tak se tu můžu akorát utěšovat,že můj manžel si rád za něco chytí. ![]()
Prekvapena - no, nemáš to lehký. Ještě že je dost daleko. U nás taky proběhly akce typu - když neuděláš co chci (babička), maminka tě nebude mít ráda!
A na to já - to není pravda, to je lež (úmyslně neříkám, že babička lže), budu tě mít ráda pořád, i když budeš zlobit. Nebo pořád ty dotazy - od koho ti chutná víc? Od babičky, viď? A na to Mates - ne, ve školce
![]()