ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4498
13.7.09 11:06

Jessinko: já bych řekla, že jestli máš pocit méně mlíčka a mimčo chce pít dál, tak určitě bych dala napít i z durhého. Tím by se mělo začít tvořit mlíčko víc, jako na začátku, kdy se kojí tak z obou :wink: Já měla taky před pár dny pocit méně mlíčka, takže jsem tak klidně dala i z druhého…v porodnici říkali, že kolem 14.dne obvykle je taková krize - že je mlíčka méně, že se toho nemáme bát… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
13.7.09 11:17

welu: já nejsem zastáncem propichování oušek, dám je rozhodně nastřelit, ale až po hexavakcíně :wink: , stejně jako prvně, měla jsem s tím perfektní zkušenost :idea: …zcela bez pláče, ale když mi vyprávěla švagrová, jak u propichování ji vyhodili z ordinace a ten řev…to si ráda nechám ujít :wink: , tak držím palce ať je Adrianka statečná a moc to nebolí :!

Mel: tak to máme s tím uspáváním fakt podobně, přes den dvě děti pohoda, večer je to někdy fakt hektičtější, hlavně, když se tatínek třeba rozhodne jít na fotbal :lol:

reakce na TBC, měli jsme ji asi před 3 dny, udělala se boulička, dnes už to má suché :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
13.7.09 11:21

ještě bych ráda nadhodila téma antikonecepce - co budete volit?

Já vůbec nevím - něco asi určitě, ale do hormonů se mi moc nechce - měla jsem před těho problémy s cystami v prsou…no tak přemýšlím nad nehorm. tělískem, ale nevím, nevím - taky jsem slyšela, že se s ním dá otěhotnět (teda asi v malém % jako s HA)…no nevím, nemáte někdo zkušenost s tím tělískem a jaká je potom MS? Já měla po prvním těho dost silnou hodně bolestivou, tak bych to ráda nějak pořešila současně s antiko :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
13.7.09 11:50

ahoj holky, moje malá má zvýšenou teplotu, měřila jsem v zadku 37,5, takže po odečtení toho 0,5 stupně je to 37. Naše doktorka má tento týden dovolenou. Dělali byste s tím něco? Nám na přednášce říkali že do 38 to nemáme řešit, ale jsem z toho celá nesvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
13.7.09 11:51

Fidak - tohle bych asi neřešila. Zkus změřit teplotu za hodinu nebo dvě, pozoruj jí, jak se ti bude celkově zdát. V porodnici nám říkali, že mají teplotu těla v rozmezí 36,5-37,5 a to je normální. Kdyby se to zvýšilo na 38 po odečtu, pak bych to asi nějak řešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
13.7.09 11:52

ještě dotaz na holky po císaři - už jste zkoušely sexovat? :oops: my jo a bolí to jak čert, takže jsme to vzdali. Jak je to možný? Vždyť nás by to bolet nemělo, nee? Co s tím? Zlepší se to časem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
13.7.09 11:59

maly nespi od rana a ja zdechnu na spinu. chlap ob:,–(il koupelnu na hodinu a ja vařim uklizim a ted pisu jednoruč abych si postezovala, ze uz ted nestiham a co bude za mesic.

po koju musime ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
13.7.09 12:29

antikoncepce - já půjdu asi do prášků Cerazette. Slyšela jsem na ně dobrý ohlasy i špatný, tak ji zkusím a uvidím jak zapůsobí na mě. Tělísko nechci, páč bych chtěla za dva roky znovu otěhotnět a kondomy bych brala jen jako přechodný řešení ale ne na dva roky.

ouška - taky nechám nastřelit až po očkování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
13.7.09 12:32

Sex ještě nebyl.

Antiko
Cerazette jsem brala-ze stejného důvodu jako Fidak, ale přestala jsem kojit a přešla zpátky na normální prášky.
Ted bych chtěla jít to tělíska-tuším Mirena se jmenuje.
Dítě už neplánujeme a prášky zobat nechci.
Zkušenosti nemám, uvítám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
13.7.09 12:41

Jo tak to je naočkovaná zatím žádná reakce v místě kde ji to pichli na ramínku a to je u všech ta reakce??

Milli mi jen řekli že je vše v pořádku a když ji vezli na utz ledvin a mozku tak mi jen řekli vyslečte si ji z achvíli si pro ni dojedeme bude mít vyšetření a pak ji dovezli zpět a řekli vše v pořádku a hned odešli.

Já si totiž myslím že to že mi nic neříkali a ani moc nechodili na pokoj kde jsem byla tak to bylo kvůli mé spolubydlící která volala sestry každých 5 min a ptala se jich na blbosti a když ji přišli říct co má dělat atd tak jim řekla že nepotřebuje žádné rady že už jedno dítě má a jak si ho vychová a co s ním bude dělat ví ona nejlíp no já z ní byla na mrtvici hodinu po císaři co ji dovezli na pokoj tak chtěla víno a cogarety a ona ne že měla jen po císaři ale dala se hned podvázat že za to nemusí aspon platit a už děcka nechce že ji dvě stačí a ta její malinká měla o pl kg mín než naše a4 2cm no takový hcrobáček malý vrásčitý a takovou megeru matku. Kdy se mi nechtěla přisát tak mi řekla že mi ji nakojí NO TAK TO ANI OMYLEM !!!!!! a chtěla volat pořád z mého tel na slovensko kde má přítele, a ten když dojel tak smrděl chlastem a cigaretama no se divím že ho vůbec pustili do porodnice, no a tak lezla sestrám na nervy že i když jsem něco chtěla tak na to zapoměly a nebo mě odbyly........ale je to pryč přežila jsem (manžela otravovala at ji dobije kredit při každé návštěvě)

Zuzi
no jenže já když se ptala Dr jestli nastřeluje naušnice tak mi řekla že malým miminkům se píchají a nastřelují až od 3 let
Snad mi pro ni dá glukozu at při píchnutí cumlá jako to dělali při očkování a odběru z patičky zvládla to krásně

KOreno právě že při HA se ty cysty strácí a mi PA doporučovala jedině HA a do ni půjdu už v pondělí si ji dám předepsat.

Fidak
a je ta teplotka pořád stejná? Není malá jen přehřátá??
Sex už byl 4 týdny po císaři a bez bolesti ono je to u každého jinak asi a myslela jsem si taky že to nikoho po císaři nebolí a nebo se cítí na druhý den skvěle jako já, dostávala jsem injekce od bolesti prot jsem byla ok a pak i bez injekcí které jsem už 3 den nedostala.ALe co jsem viděla maminky s císařem tak mi jich bylo líto a ještě víc těch co rodily normálně......

Fidak
A jaké očkování nás čeká ?? a proč to nastřelují už v porodnici při propuštění??? a když dojdeme domů a nemáme nušničky tak to Dr odkládá??

Malá mi usnula jdu něco pojest pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
13.7.09 13:06

po císaři se nesmí min dva roky otěhotnět tak doufám že mi Dr napíše ty nejlepší prášky pro kojící . . .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
13.7.09 13:08

pro kojící moc výběr není
cerazette a teď jsem zaregistrovala ještě jeden název někde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2055
13.7.09 13:17

Ted jsem od tom Cerazette četla tak do něj jdu taky
Tělísko nechci, měla ho mamka měla Dianu a trpěla jak kůn úplně se svíjela bolestí to bylo hrůza.....a mít v sobě něco to bych asi nesnesla ale at si skusí každý co chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6344
13.7.09 13:34

Ahoj holky,

opět máme nečekanou návštěvu ze Slovenska, takže nestíhám, ach jo, sotva 2 týdny po porodu a pořád nám sem jezdí někdo z Honzovy rodiny a nechává se obskakovat, to jim to připadá normální? 8O

Hubnutí
Bobulko, Teri - už mi chybí údaje jen od vás dvou…
Jinak vám tu tabulku, holky, hodím večer do emailů, můžete se kochat, kvůli Mel jsem se snažila o estetické grafické zpracování… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3259
13.7.09 13:37

antiko - teď Cerazette a pak asi normální HA, tělísko zatím ne - možná později.

Jsme dprazili z venku, Nikolka vytuhla, však jsme taky byli u nás v parku a tam se vyřádila, já si objednala tu kondiční jízdu aláá křižovatky, takže ve středu pojedu 8O ještě že ty autoškoly maj ty brzdy u toho instruktora :lol: Marťas leží na zemi a mlátí do parníku na hrazdičce .

ouška - tak Nikolce jsme nastřelili po očkování a nebylo to vůbec hrozné, spíš se lekla jak to prásklo, vytáhla jsem prso a byl klid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí