ČERVEN 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11462
17.7.09 16:50

Jízda s dětma
Tobík byl vzadu sám od chvíle kdy šel do větší sedačky a viděl dopředu. dokud byl otočenej proti tak jsem jela vzadu s ním nebo když jsem řídila byl na přední sedačce.
Teď když jedu tak sedí vzadu za spolujezdcem a Štěpánek vepředu. Takhle cestujeme nejčastěji. Děti jsou v autě zlaté, většinou hned usnou a vzbouzí se v cíli. Tobík už je i vzhůru a to si povídáme, komentujeme cestu a tak. Nikdy mi v autě neřvali. Asi to není moje zásluha, ale těší mne to :-) Švagrová nejede nikam, protože dítě s nasednutím do auta na:,–(í řev ( 7 měsíců ).
Absolvuju s dětma 150 km na chalupu a není problém, někdy stavím na Cukráku na párek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
17.7.09 18:12

Milli , penzionek vypadá úžasně. Sice je to pro nás dál, ale když to bude na víkend, tak to beru. Pro mě by byl lepší Středočeský kraj, páč v Praze je draze, ale určitě se přizpůsobím. Mám hrozně ráda netradiční výlety, ať je na co vzpomínat. Je třeba si tu mateřskou pěkně zpestřit.

Autem frčíme taky každou chvíli, malá většinou spí nebo kouká a je hodná. Plakat umí, než zabere. Zatím dál než 30 km nebyla. Asi je zvyklá z břicha, jela jsem i v den porodu, a to na KO k Dr. Při mým hodně častým ježdění bych asi trpěla, kdyby se jí to nelíbilo. Dítka mi sedí vzadu, nevím, kde se mi v hovňousovi vypíná přední airbag.

Kořen - krásný pejsek, ale radši ho přeci jen oddělit od dětí. Hlavně, že to dobře dopadlo.

Překvapenko - taky jsem článek četla a je mi z toho taky těžko. Nechápu, že se tohle stane. Jak můžou zapomenout? Nedávno se staly 2 případy a udělali to pro změnu tatínci.

Bobulko - to je fajn, že máš KO za sebou, určitě úleva viď? Na cvičení se zatím vyprdni, nejdřív se děloha musí dát dohromady, když dostala tak zabrat.

Jsem splavená, vedro nic moc. Byli jsme ve městě na pochůzkách, taky si dali oběd. Malá prospala celou dobu v kočárku. Doma se snažím jí tahat rýmu z nosu, je vodová, ne nijak hrozná, ale asi nepříjemná. Když spí, nosík je uvolněný. Mohla by být už fuč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6165
17.7.09 18:22

holky hlásím sez chaloupky, hrozný vedra, ale tady v Pordkrkonoší je to docela fajn, pofukoval takový příjemný větřík, no něco jiného samozřejmě na přímém slunci, to je očistec i tady 8)

Dnes jsme byli u kamarádky na návštěvě v Hořicích a měla tam nějakou svoji kamarádku, která si myslela, že Julince jsou tak 3-4 měsíce, tak mě fakt rozesmála. :lol: :lol: :lol: , asi nás je fakt kus no :roll:

ad sraz: jsem pro a to i pro lokální někde v Praze na zahrádce, ale jsem pro i někam dojet. Existují i penziony speciálně pro maminky a dětmi, švagrová chodí na jinou diskuzi a už takhle sraz měli, tak se ji poptám kde byly? 8)

Ell: Martínkovi držím moc palečky :idea:

bobulko: tak to asi taky ještě nemám dělohu úplně staženou, když mám furt povislé břicho :? No budu muset začít cvičit nedá se nic dělat, tentokrát to asi samotným kojením nepůjde tak snadno jak prvně :x

HOLKY POŠLETE MI PROSÍM DO SZ VÁHU A MÍRU MIMINKA PŘI PROPUŠTĚNÍ Z PORODNICE (KDO MÁ V PAPÍRECH) A MÍRU VÁHU NA KONTROLE V ŠESTINEDĚLÍ, BUDU DĚLAT TABULKU, DÍKY

Co už poslaly, tak díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
17.7.09 19:49

Holky dotaz-pro ty co mají klučíky.

Co vám říkali v porodnici o údržbě pindíka???
Mě.že jemně otřít-nevšímat-nestahovat.
A já si všimla dneska,že tam má tvaroh-bléééé. Co s tím???? Pořádně vyčistit nebo jen tak utírat - až se to celé vyčistí postupně???
jaké máte info od svých dr.????
Děkuji moooc.
Jdu - malej pláče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
17.7.09 19:53

Zuzi - SZ zaslána :-)

Milli - ty Kejžlice vypadají moc hezky :-)
Dětský hřiště u toho penzionu, co jsem posílala, je cca do 500m v rámci toho přírodního koupaliště. Mám dojem, že jsou tam prolízačky a houpačky, možná nějakej kolotoč + klasický menší hřiště např. na volejbal.

Bobule - díky za radu, na co mám ten převis nad jizvou na břiše svádět :wink: To je přece jasný - nezavinutá děloha! :lol:

ad jízda autem - u nás taky v pohodě, když to drncá - ať už v autě nebo v kočáře, tak spí jak dudek :D Aby ne, když jsem taky skoro celý těhu pořád někam projezdila - bez auta ani ránu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5090
17.7.09 19:55

Překvapenko - taky pindíka jen otřít, o jiné údržbě nic neříkali :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
17.7.09 21:34

jízda v autě - jezdím pořád, takže můžu na sraz taky někoho přibrat. Dřív jsem vozila malou vzadu, pak ale začla akceptovat dudlík a od té doby ji vozím vpředu, když pláče, strčím dudlík do pusy a je klid. Když seděla vzadu, musela jsem zastavit, vylézt ven, strčit dudlík, vlézt na svý místo, připoutat se (páč když nejsem připoutaná tak to pípá), rozjet se a malá začne zase bečet, protože jí vypadl dudlík :evil: :evil: :evil: Na to jsem neměla nervy

teď v těch vedrech jsme s malou pořád venku, protože doma máme 30°C, venku je v kočárku spokojená a spinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4326
17.7.09 21:53

auto - tak malý taky rád jezdí autem, ale jak jsem holt stála v zácpě a nic nedrncalo, tak si vzpomněl, že má hlad. Ale máte pravdu dám si ho na přední sedačku. A budu mít přehled. Až bude větší tak to už bude v pohodě. My jsme taky hodně cestovní…sama jsem se vezla na všechny kontroly až do 42tt… :wink: Fidak a o tom dudlíku mi mluvíš z duše… :lol:

dítě snad už spí, a pes vyvádí protože se bojí bouřky…to zase bude noc. No musím ho jít pustit. Tak pro dnešek pěkný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
17.7.09 23:27

to byla sodoma gomora. Taková buřina a ještě k tomu ty kroupy-bála jsem se,že mi rupnou okenní tabule a já musela pro ptáky na lodžii-než jsem se odvážila-tak byli totálně mokří,ale jsou zticha a ani necekají-kéž by jim to zůstalo.

Tak jsem nakojila-a pálí mě děsně bradavky- je to síla. A vyměnila jsem ty prsni vložky za plenu- je to pro mě příjemnější než ten papír. Spát naostro se bojím-mám čerstvě povlečenou postel a nechci špinit prostěradlo MM.

Dobrou-já mám zítra další návštěvu a pak už jen přes týden jedna z Moravy a snad bude na dlouho kliid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12196
18.7.09 05:39

Tak jsem od tří vzhůru. Nejprve kojo a pak tlačení-přebalení, tlačení přebalení-pak to vypadalo,že usneme (vzala jsem si ho do převlečeného lože) a plena nevydržela-nebo spíš nedržela a pročůral se durch až na mou postel a nezabránila mu v tom ani zavinovačka. Takže převlíknout a znova uspat. Tentokrát do postýlky-ovšem za chvíli byla situace stejná a pročůral si i postýlku. Fakt už mě to přestalo bavit,ale hlavně,že se dítko bavilo a bylo spokojené. Teď každou chvíli slyším nějaké zvuky,ale nevšímám si toho a chystám oběd a hlavně peru- deky a pročůrané oblečení.

To zas bude den. Jdu se dívat,kde mají pleny ve slevě-ty pampersky nechci ani vidět-aspoň na noc-si pořídím jiné a lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14079
18.7.09 07:58

Prekvapena - zkus ty Huggiesky, nám Pampersky protékaly taky.

Dneska tu máme řemeslníky, musím vařit oběd a k tomu uhlídat Matese, aby jim tam nelezl.
V noci tu byla taky pěkná čina, mlátilo to oknama jako by měly vypadnout 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
18.7.09 09:16

Ahoj holky,
zdravím při sobotě. To byla noc. Kojím si, a když slyším, jak začalo pršet, blesklo mi, že jsem nechala venku kočár. :twisted: Odtrhla jsem spící Eli a běžela ho zaklidit. Samo, že byl totálně mokrý. :twisted: Je vypraný nedobrovolně, podložku jsem vyndala, aby uschla doma ve vaně. Jak má malá rýmu, každou chvíli kýchne, taky se jí daří při přebalování. Včera večer ohodila moje triko, ráno zvládla koberec a zeď. Koberec jsem vyčistila, teď ještě musím barvou zatřít vyčištěnou zeď. Hlavně, že se jí ulevilo, ale práci mám přidělanou.

Nemůžu si odpustit tuhle poznámku od Welu:
Taky mám kojit co nejdéle kvůli alergiím na to si my budeme muset dávat velký pozor protože manžel má hodně alergií a jeho dcera z prvního manželství má atopický exém a astma tak na to si musíme dávat pozor Dr je ráda že jsme ji ta za včasu řekli.

Welu , nechci ti brát iluze, i když vím, že se to říká. Kubu jsem kojila 2 roky a je alergik na pyly jako všichni chlapi z manželova klanu. Třeba vaší malé se to opravdu vyhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
18.7.09 09:43

ahoj holky, tady je nesnesitelně, všechny píšete, že u vás pršelo, u nás nic. Mám léto ráda, ale ne v paneláku :)

zuzi došly ti naše údaje?posílala jsem to včera, ale pak mi to cosi hlásilo, tak když tak to pošlu znovu.

jízda autem - u nás taky probíhá v klidu, ale nesnesl takový podložky na popruzích v sedačce, nevím, jestli ho to tlačilo, nebo co, tak jsem mu to oddělala a byl klid. Vlastně jsme spolu jezdili celé těhotenství, v práci potřebuji auto denně, takže by mu to taky nemělo vadit :)

čištění pindíka - taky nám dr. říkala jen otírat nic víc nedělat

sraz - jsem taky pro, jsem i mobilní, takže by jsem mohla někoho nabrat, nemám problém dojet kamkoliv, neboť mne to baví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2900
18.7.09 09:55

u vás byla bouřka? tady zase nic :evil:
holky co používáte huggiesky - používáte ty obyčejný nebo ty premium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11462
18.7.09 10:40

Dobré ráno
Příbram hlásí déšť. Ale to je asi všude co?

Tak já teda začnu na ten sraz šetřit :-), ta Kytlice je krásná, nová.
Vícematky počítám berou i staršáky, že? .-)

U nás dneska noc na zabití. Konkrétně manžela. „Nemocnej“ chlap-to je nápor na moje nervy. Co myslíte-ve tři ráno byla díky němu celá rodina absolutně vzhůru. :evil: :evil: . Tak jsme koukali na Všechnopárty.

Tak pište, je hnusně, tak pište :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital