Poradna duly
Jana Čurdová
@Loudalka @Fidofido @Janenina Holky diky. Verim, ze to dobre dopadne - proste musi. A pozitivni mysleni je dulezite ![]()
@nosanek budu na tebe myslet, je to hrůza to čekání. Já jdu na další UTZ až ve středu a taky se tak nějak vnitřně bojím. Aby bylo všechno v pořádku. Zpočátku mě bolelo břicho, ale teď už ne, mám šílené akné a když něco začnu dělat jsem hned unavená a musím si jít spočnout.
Tak, že budu na tebe myslet, jsem doma a času mám dost
![]()
Ahojky, jestli se můžu přidat tak já bych taky měla mít termín v červnu
poslední MS 13.9., // 14.10. a k dr. jdu v pátek.. tak doufám, že bude všechno v pořádku
JInak ostatním těhulkám moc gratuluju
Koukám, že je nás čím dál víc, to je fakt super ![]()
Já jsem u doktorky absolvovala ještě preventivní prohlídku, kdy mi dělala odběr z čípku a docela hodně jsem špinila, ale říkala, že se to může stát. Moc v klidu nejsem, ale utěšuju se, že jsem špinila vždycky po tomhle zákroku. Snad je všechno tedy ok. Ale bylo to vlastně poprvý, co jsem se o to malý ve mě bála… Takže už jsem si asi i víc připustila, že jsem těhotná. Protože do týhle doby mi to nějak nedocházelo ![]()
@nosanek pozitivní myšlení, to je půlka úspěchu
moc moc ti držím palce a myslím na tebe. V pondělí budu netrpělivě očekávat aktuální zprávy ![]()
Všem Vám holky moc gratuluju
Já byla u dr. v pátek, můj „piškot“ (jak jsem si ho pojmenovala)je starý asi 5 týdnů, takže jsem zhruba v 7 tt. Na další kontrolu jdu 20.11. a to už bude určitě vidět mnohem víc. Teď jsem na ultrazvuku viděla jen tmavší rozmazaný flíček
Podle kalkulaček bych měla mít termín asi 15.6. ![]()
@Aneťák89 moc gratuluju
já jdu na další UZ 12.11. a jsem zvědavá, jak moc vyroste za ty tři týdny
„Piškot“ je dobrej, to se mi líbí ![]()
Taky se mi libi piskot
. Ja zustanu i miminka. Mam doma 22 mes. rostaka a kdybych mu rikala, ze mam v risku piskot, tak by mi ho chtel spapat
, tak mu rikam, ze je tam miminko, ze mi nesmi po nem skakat. Nevim jako moc to chape, ale je fakt, ze si uz z bricha popika nedela
![]()
@Janenina Díky
@nosanek - To bude pěkný zápřah, dvě takhle malé dětičky
Já to nechci zakřiknout takže výraz „miminko“ zatím nepoužívám
Dr. mě vyděsil tím, že do konce třetího měsíce ani nedávají těhu průkazku, protože se musí počítat s vělkým rizikem potratu. Ale snažím se si to nepřipouštět…
Já jsem ještě ani nějak nepřemýšlela, jak „mu“ říkat
když jsem byla na UZ tak mi tvar připomínal fazoli, ale to se moc nehodí
třeba na něco časem přijdu ![]()
@Aneťák89 Ty jo, takže průkazku až ve třetím měsíci? Mě totiž kamarádka řikala, že ve druhým už si musím vybrat porodnici a registrovat se k porodu. A to bez průkazky nejde…
@Aneťák89 je sice pravda, že první trimestr je nejrizikovější, ale každý dr. to vydává jinak a jak psaly holky, chce to pozitivní myšlení
jinak u nás všichni mluvěj o červíkovi jako o Kubíkovi, pro mě by to byla Barunka, ale oficiálně „mu“ říkáme s přítelem vetřelec ![]()
Ahoj holky,
jsem tu nová a chtěla jsem se k vám přidat, žádost do skupiny jsem poslala. Jsem po 2IVF v 5týdnu těhotenství a tak mi to vychází na začítek června.
tak vás moc zdravím a snad nebude vadit že se přifařím
![]()
@Clairisek Naprosto souhlasím, pozitivní myšlení je důležité. Já jsem v první chvíli moc pozitivně nemyslela, vůbec jsem nevěděla, jak se k tomu postavit… Až když jsem to řekla nejlepší kamarádce a ta z toho měla radost, začala jsem aspoň trochu pozitivně myslet a těšit se. A až to budou vědět všichni, tak to bude taky jiný. Zatím to ví jen přítel, moje nejlepší kamrádka a moje starší ségra. Všem ostatním to chci říct až po třetím měsíci. Jo a vlastně jsem to musela v pátek říct i v práci
kvůli personálním změnám…