Červen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9199
21.10.12 11:05

@Loudalka @Fidofido @Janenina Holky diky. Verim, ze to dobre dopadne - proste musi. A pozitivni mysleni je dulezite :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1567
21.10.12 11:09

@nosanek budu na tebe myslet, je to hrůza to čekání. Já jdu na další UTZ až ve středu a taky se tak nějak vnitřně bojím. Aby bylo všechno v pořádku. Zpočátku mě bolelo břicho, ale teď už ne, mám šílené akné a když něco začnu dělat jsem hned unavená a musím si jít spočnout.
Tak, že budu na tebe myslet, jsem doma a času mám dost :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
21.10.12 11:11

Ahojky, jestli se můžu přidat tak já bych taky měla mít termín v červnu :) poslední MS 13.9., // 14.10. a k dr. jdu v pátek.. tak doufám, že bude všechno v pořádku

JInak ostatním těhulkám moc gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.10.12 11:30

Koukám, že je nás čím dál víc, to je fakt super :)
Já jsem u doktorky absolvovala ještě preventivní prohlídku, kdy mi dělala odběr z čípku a docela hodně jsem špinila, ale říkala, že se to může stát. Moc v klidu nejsem, ale utěšuju se, že jsem špinila vždycky po tomhle zákroku. Snad je všechno tedy ok. Ale bylo to vlastně poprvý, co jsem se o to malý ve mě bála… Takže už jsem si asi i víc připustila, že jsem těhotná. Protože do týhle doby mi to nějak nedocházelo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.10.12 11:31

@nosanek pozitivní myšlení, to je půlka úspěchu :) moc moc ti držím palce a myslím na tebe. V pondělí budu netrpělivě očekávat aktuální zprávy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
21.10.12 11:46

Všem Vám holky moc gratuluju :) Já byla u dr. v pátek, můj „piškot“ (jak jsem si ho pojmenovala)je starý asi 5 týdnů, takže jsem zhruba v 7 tt. Na další kontrolu jdu 20.11. a to už bude určitě vidět mnohem víc. Teď jsem na ultrazvuku viděla jen tmavší rozmazaný flíček :D Podle kalkulaček bych měla mít termín asi 15.6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.10.12 11:49

@Aneťák89 moc gratuluju :) já jdu na další UZ 12.11. a jsem zvědavá, jak moc vyroste za ty tři týdny :) „Piškot“ je dobrej, to se mi líbí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9199
21.10.12 11:52

Taky se mi libi piskot :pankac:. Ja zustanu i miminka. Mam doma 22 mes. rostaka a kdybych mu rikala, ze mam v risku piskot, tak by mi ho chtel spapat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:, tak mu rikam, ze je tam miminko, ze mi nesmi po nem skakat. Nevim jako moc to chape, ale je fakt, ze si uz z bricha popika nedela :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6788
21.10.12 11:59

@Janenina Díky :) @nosanek - To bude pěkný zápřah, dvě takhle malé dětičky :) Já to nechci zakřiknout takže výraz „miminko“ zatím nepoužívám :) Dr. mě vyděsil tím, že do konce třetího měsíce ani nedávají těhu průkazku, protože se musí počítat s vělkým rizikem potratu. Ale snažím se si to nepřipouštět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.10.12 12:00

Já jsem ještě ani nějak nepřemýšlela, jak „mu“ říkat :) když jsem byla na UZ tak mi tvar připomínal fazoli, ale to se moc nehodí :D třeba na něco časem přijdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.10.12 12:02

@Aneťák89 Ty jo, takže průkazku až ve třetím měsíci? Mě totiž kamarádka řikala, že ve druhým už si musím vybrat porodnici a registrovat se k porodu. A to bez průkazky nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12680
21.10.12 12:03

Já má říkám fazolka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8877
21.10.12 12:05

@Aneťák89 je sice pravda, že první trimestr je nejrizikovější, ale každý dr. to vydává jinak a jak psaly holky, chce to pozitivní myšlení :) jinak u nás všichni mluvěj o červíkovi jako o Kubíkovi, pro mě by to byla Barunka, ale oficiálně „mu“ říkáme s přítelem vetřelec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14000
21.10.12 12:06

Ahoj holky,
jsem tu nová a chtěla jsem se k vám přidat, žádost do skupiny jsem poslala. Jsem po 2IVF v 5týdnu těhotenství a tak mi to vychází na začítek června.

tak vás moc zdravím a snad nebude vadit že se přifařím :mrgreen: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1536
21.10.12 12:12

@Clairisek Naprosto souhlasím, pozitivní myšlení je důležité. Já jsem v první chvíli moc pozitivně nemyslela, vůbec jsem nevěděla, jak se k tomu postavit… Až když jsem to řekla nejlepší kamarádce a ta z toho měla radost, začala jsem aspoň trochu pozitivně myslet a těšit se. A až to budou vědět všichni, tak to bude taky jiný. Zatím to ví jen přítel, moje nejlepší kamrádka a moje starší ségra. Všem ostatním to chci říct až po třetím měsíci. Jo a vlastně jsem to musela v pátek říct i v práci :( kvůli personálním změnám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí